Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за всичко споделено, момичета мили! 🌺🌺🌺

Много красиви и емоционални снимки! 💙

И аз като Къванч реших да вложа позитивизъм в днешната дата, че е стс силен заряд, пък дано реченето бъде сторено.
Зная, че е неофициален този акаунт, то друг май и няма, но ми се стори съмнителна активността, затова споделих.
От Нетфликс Тр публикуваха, тези, чиито желания са останали непожелани и несбъднати днес, да не се разстройват, идва още по- хубава дата 22.02.2022. 😃

Намислете си желанията, ако още не сте, заредете се с положителни мисли и имайте спокойна нощ!

# 316
Благодаря ви за всичко споделено, дружки! Kiss
Красиви снимки си имаме днес, как може ашкъма да е толкова готииин! Heart Eyes Пепи, права си, КБТ наистина все едно пият някакъв елексир, страхотно изглеждат действително и двамата.

А с Генч са толкова сладки! Голяма любов са наистина!

А споделеното от акаунта, който ни показа Али Heart Eyes скоро ще стане истина, хайде, да видим само кога.
Айре Heart Eyes благодаря, значи не е този сериал. Ще взема да го потърся и да видя малко от това Диво сърце, да видим пък какво е имал предвид този Синав.
Лекинка! Hug

# 317
  • AMS

Ох, дружки пуснах снимките, защото не можех да си намеря място от радост.
А тъкмо започвах да пиша пост.
Видеото с Марс го минах много набързо, но ми стана много, много, мъчно.

Скрит текст:
Веднага лентата ми се завъртя как се разделих с моите две котета и Белеке.
Сега кадрите ми са как се радва Белеке като се прибера, как тича да докладва,
че котетата правят някоя беля, как ревнува, че тях ги галя и са с мен на лапито.
А като тръгнем на разходка и на пазар беше много важна.
Докато пазарувах, я оставях пред вратите на магазина, на определеното място.
Веднъж излизам заплесната  и директно в отсрещния магазин.
Доволно натоварена с торбите и от втория магазин, поемам към нас.
И изведнъж чувам лай. Обръщам се, а тя през платното, там завързана,
разбрала, че съм я забравила, и лае, и ми се кара та се къса.
Върнах се, скача от радост милата. Хвърлих торбите и седнах до нея и се гушнахме.
Оттогава, щом ме видеше, че съм на касата и започваше да лае.
Всички питаха на кого е кучето. Важно отговарях - мое.
Надникнах да видя това Лудо сърце / Deli Yürek / с Кенан И.
Ами то сериал от 1998 до 2002 г., 3 сезона, 113 серии.
Дава ли са го по bTV 2011 - 2012г.
В Момичето ..., както и предполагах,  Седат пак ще го спасява Налян,
и няма да влезе в затвора. Юх.
С клюките винаги съм била на вие,
та сигурно за това не схващам бързо кой, с кого, кога, къде.
А доколкото помня прочетеното от тукашния форум,
Бирсен има лошо отношение към Керем Бюрсин.
Това от неофициалният акаунт много ми хареса!!!
Време е да видим как ще реагира официалният!!!
Може и на 20.02.2022. и на 22.02.2022.
И да не забравят да изплащат хонорарите на Башак!!!
А това да го повторя, че ми е много важно >>>

Цитат
Kъванч е щедър, великодушен, добродетелен, човеколюбив - благотворителен човек.
Преди години го видях да събира деца на улицата в Бакъркьой и да ги нахрани до насита.
И когато те казаха, че той прави това всяка седмица, го оцених изключително високо.
Актьорът трябва да бъде пример в обществото.
Лекинка!!!

# 318
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Зарадва ни вчера ашкъма, да видим дали отново няма да ни изненада тези дни Thinking Надеждата умира последна Smile надявам се на някакви новини вече, любопитно ми стана от това негово Хади бакалъм Thinking

Цитат
Тази седмица Socipol :  начело в точките на класацията на най-обсъжданите турски актьори в мрежата:
1. EnginAltanDüzyatan / Енгин Алтан Дюзатан
2. İbrahimÇelikkol / Ибрахим Челиккол
3. KıvançTatlıtuğ / Kъванч Татлъту
В ИМдб е на 19 място
Диве, вчера пропуснах да отбележа и аз подчертаното от теб, благодаря! Kiss Къванч действително е пример за обществото.
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 319
Привет, момичета! Heart Exl Благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus

Много хубав патронът на последната снимка, бе. Heart Exl С риск да разваля сериозната атмосфера в темата... ще кажа, че предизвиква грешни мисли. Stuck Out Tongue Laughing

И аз четох това, което е написал Осман Синав - не, че съм съгласна с него, по-скоро Къванч не е изиграл всичко - неговите роли винаги са на доброто момче, което мисли повече за другите, отколкото за себе си, изключвам донякъде Бехлюл - там знаем какъв е. На мен ми се иска да изиграе нещо различно - в началото да е един, накрая друг, да има развитие на образа. Дори и отрицателен герой, например. Сигурна съм, че може всичко и трябва да пробва.

Защо мислите, че няма да има реклама на Мерцедес?

Приятен ден! Flowers Hibiscus

# 320

Привет, дружки Hug
зарадва ни патрона Heart със снощните снимки, постоянно чета, че е открил елексира на младостта Wink...пупу!!
Диве Hug, много ми харесват колажите с филмова лента!
и много мила историята в спойлера! Blush
явно тук сме се събрали такива, които си гледат или са гледали домашни любимци.
Наистина "Диво сърце" са го давали по бтв, изобщо нямам спомен.
Алинка Kissing Heart
и на теб се радвам, че си активна в темата Heart Exl
да, Якамоз няма официален профил. и аз видях какво написаха НФ ТР за датите Wink
Фенче Kissing Heart
Цитат
надявам се на някакви новини вече, любопитно ми стана от това негово Хади бакалъм Thinking
Hands Pray да!
Снеже Hug,
ами той си предизвиква по дифолт грешни мисли, ама нали е сериозен, обвързан и т.н. ....не го споменаваме Stuck Out Tongue Winking Eye
но пък италианките, като най-нови фенки, нямат задръжки Laughing
за ролята, която говориш-точно затова искаме да играе в Краля, защото там персонажа няма да е особено положителен. И аз искам противоречива роля-лошо момче, търпящо метаморфози.
Цитат
Споменаха го веднъж в медиите и се млъкна по въпроса. Така преди имаше новина, че ще рекламира БМВ.

..от ТТ, луди хора:))

Обада Шаваф , 23-годишен сирийски гражданин, който дойде в Турция  преди 5 години и получи гражданство през 2021 г., беше повлиян от турски тв. сериали, които гледа и промени името си на „ Kıvanç Özçivit “ със съдебно решение .

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:07 от Airra

# 321
Айрре, Heart Exl

Снеже Hug,
ами той си предизвиква по дифолт грешни мисли, ама нали е сериозен, обвързан и т.н. ....не го споменаваме Stuck Out Tongue Winking Eye
но пък италианките, като най-нови фенки, нямат задръжки Laughing

Аз съм като италианките. Laughing

И аз искам противоречива роля-лошо момче, търпящо метаморфози.

Точно!

Цитат

Споменаха го веднъж в медиите и се млъкна по въпроса. Така преди имаше новина, че ще рекламира БМВ.

Аха, ясно. Възможно е, но и аз като Пепи си я чакам.

На този наистина му плющи дюшемето.Laughing

# 322
  • Плевен / София

# 323
Привет, момичета 🤗🤗🤗
И аз да се повторя, но наистина страхотни снимки. А с Генч са истинска сладост. Без да иска човек си представя тази картина с дете ! Само да са живи и здрави, Е, как човек да не завиди на Башак? Хубав пример са двамата , ПУ, ПУ ПУ !
Снежи, благодаря! Може това да е малката изненада, знае ли , човек?
А на 20.02 или 22.02 да дочакаме и от Нетфликс.
Айре, да италианките наистина са без задръжки. Миналата седмица така съм се смяла на една от тях. То звучеше като виц. Мъжът й казал, че сънувал кошмар, защото тя му изневерявала с Къванч. А тя, как може да казваш кошмар, та това е мечта, моята мечта 😂
Гости, на тази снимка Ойкю е невероятна.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 324
Дружкиии, преди малко ми се обади брат ми, имаме си бебе! Heart  3.400  тежи и всичко е наред и с него и с майка му! Flowers Four Leaf Clover Толкова много се радвам, а брат ми и снаха ми са на седмото небе! За таткото да не говорим Kiss
Да ви почерпя, макар и виртуално за тази наша радост!
Скрит текст:
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Много се смях на този, всеки луд с номера си Stuck Out Tongue Closed Eyes
Снеже, това момче ми поражда греховни мисли, от първия миг в който го зърнах преди доста години Stuck Out Tongue Closed Eyes Няма да забравя на Госпожата мъжа и как и викаше, не я ли е срам, това момче може да и бъде син, пък тя му отговаряше, че за него може и да му е като син, но за нея си е баш тамам! Та и аз като нея Stuck Out Tongue Winking Eye
Айрето ме е изпреварила, като ти е отговорила защо искаме да го видим в Краля, но ще има и други роли, ако не приеме тази, и аз не се съмнявам, че може да изиграе всичко!
Laughing Hands Plus1
Цитат
Аз съм като италианките. Laughing
Пепи, и аз се смея постоянно с италианките, освен това, което сподели има и още много смешни коментари, нямат наистина никакви задръжки, ама са пък много готини, те са над нещата и взаимно се забавляват чудесно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Дай, боже! Hands Pray
Цитат
А на 20.02 или 22.02 да дочакаме и от Нетфликс.
Гости Flowers Four Leaf Clover Прекрасна Ойкю! В Съдбата не ме кефи особено визията и, признавам си, не знам с каква цел е това, но за това пък компенсира с игра, страхотна е!

Хубава вечер! Hug

# 325
Фени, честита радост 💐🤗🥰
Живо и здраво да ви е! И да ти се върне и на тебе тази радост ♥️
Повлече крак тази година, така да продължава. Имаме още бебета да чакаме 😍

# 326
Благодаря, Пепи, дано! Kiss И познайте как ще се казва - Юри! Heart Брат ми се размазааа ... Нека да бъде красив, добър и грижовен към родителите си като него! Two Hearts
Даа, чакаме си и нашите две бебета търпеливо, отново ще имаме поводи за голяма радост! Kiss
Цитат
TVGazetesi.com/Detay - Един от най-успешните и красиви актьори в Турция, Къванч Татлъту, който успява винаги да заема високо място в дневния ред на страната с всичко, което прави, също така е на дневен ред с публикациите си в социалните мрежи.
Актьорът, който не използва много акаунта си в социалните мрежи, споделя свои снимки, макар и не често. Всяка публикация на актьора привлича огромно внимание на неговите абонати. Коментарите под последната публикация на Kъванч Taтлъту разсмяха феновете му. Актьорът позира на съпругата си Башак Дизер у дома.
Позата на артиста разбуни социалните мрежи.
Известният сценарист Едже Йоренч коментира: "Искаше ми се и ти да беше красив".
Публикацията на Kъванч Taтлъту получи хиляди коментари за кратко време. Фенове под снимката на актьора:
" Добре, бъди красавец, докато лидера не умре!"; " Нужно ли е да сте толкова красив на вашата възраст ? ", " Вие не възнамерявате ли да остареете, г-н Къванч ?“
Те направиха много шеговити коментари. Актьорът, който има 3,7 милиона последователи в ИГ, получава хиляди харесвания и коментари за краткото време, в което споделя.
Къванч Татлъту, който в момента не участва в проекти, прекарва много време с бременната си съпруга Башак Дизер и техните кучета. Известната двойка, която през последните седмици отиде до Бодрум , се завърна в Истанбул. Отброявайки дните, за да станат родители , съпрузите Къванч Татлъту и Башак Дизер очакват момченце.

# 327
Фенче Kissing Heart, честита ви радост, Да е живо и здраво бебчето!! Flowers Four Leaf Clover Ооо и името на брат ти е взело Blush
Четох ги тия коментари, и че Едже написа- "Искаше ми се и ти да беше красив". нещо се е опитвала май да бъде забавна, ама според мен не й се получи....Expressionless

Пепи Hug, разсмя ме с кошмара и мечтата Laughing

лекинка Hug

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 22:03 от Airra

# 328
  • AMS

Лека да ви е нощта, мили дружки!!!
Благодаря ви за написаното!!!

За греховните мисли си признавам, че са ми минавали само към Бехлюл.
Може би и Краля да ме накара, но не съм сигурна.
На другите му образи и на самия Къванч гледам с други очи.
Може би, защото са на една възраст с моето най-скъпо и единствено.
Е, не е толкова красиво моето,
но няма да престана да се изненадвам на еднаквите дрехи.
Дори тези, с които Къванч разхожда Генч, са същите, само без шапката.
Най-голямата разлика има в прическата.
ММ престана да ме бъзика на тема турски сериали. Отчая се.
Разбра, че отказване няма и подигравките не действат.

Е, Kıvanç Özçivit е по-добре от съдебното решение за Манчестър Юнайтед.

Фенче, честита ви радост на цялата фамилия!!!
Да расте здраво и щастливо с това хубаво име!!!

Айре, моля  да ми припомниш последните награди на Къванч.
Една мисля, беше за филма за Земята и другата за Финиш.
Не съм си писала домашното скоро, та затова ми трябва.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 01:43 от * Diva *

# 329
Добро утро, сладки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
И аз не успях да и схвана нещо шегата на Едже, дори си помислих, че превода не го бива, ама кой я знае Thinking
Постера на филма Берген , чакам я с нетърпение Фарах Hands Plus1

Диве, благодаря! Kiss
А, че той и моя син е само с 4 години по - млад от Къванч, ама това значи ли, че майка му е сляпа и не вижда тази рядка красота и изумителен чар ? И честно казано, никакви майчински чувства не събужда в мен  гледайки го и в същото време се радвам за него също както бих се радвала за моето дете, шашава работа е моето  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ама ми е простено, само той ми е, други йок  Stuck Out Tongue Closed Eyes И успява да ме влюби във всеки негов герой

Аз помня и ще ти кажа за последната му награда на Киво - "Златен Обектив"/2021- Проект на годината за социална отговорност.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт