Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета! 😍
Аз, както винаги последна 😂, но да ни е добре дошъл февруари и да ни носи най - важното - здраве, здраве, здраве и щастливи дни, разбира се. 🙏🙏🙏

Благодаря ви за всичко споделено! 😘
Къванч и Башак(ще се изразя малко разговорно)ме кефят от всякъде! Какви хубави снимки ни споделят и как ни допускат до личния им живот - страхотно е.☺
Ще се повторя и аз, но за Къванч сякаш времето е спряло. Особено с тази къса прическа много подмладен изглежда. С прическата на Арман годините му личаха повече. Забелязала съм, че при мъжете, дългата коса състарява.

А снимките с кучо те трогват. Аз, която нямам кучета и ме е страх от тях, съм докосната емоционално.
Башак в бяло направо сияеше, пупу. 😍 Полът все още не е потвърден, нали? Явно ще го пазят изненада.
На мен вече страшно много ми личи и забелязвам, че започвам да подпухвам…лекичко така. 👻
Нямам търпение да мога да нося дънки отново и да си върна предишната форма. 🙃
Но най - важното в момента е с бебка всичко да е наред, пък другото са бели кахъри. 🍀

Фенче 😍,
Да ви бъде честит малкият сладур! Нека пътят му да бъде светъл и открит! 🙏🍀💙
Терминът ми е май месец, има още време. Значи на Башак може би е юни.
Ханде Сорал също е бременна, с нея сме почти заедно, но аз съм две/три седмици напред.

Филмът за Берген определено изглежда интересен. За сега само той ми хваща окото, пък ще видим дали ще сколасам да го гледам.
Аз твърдо съм си наумила, че ще ходя на кино март месец, живи и здрави, пък ще видим. Ще ми се да гледам “Батман” в киносалона, но ще си покаже дали плановете ще се осъществят.

Айре 😍,
Четох и аз за ситуацията между Ханде и Керем, и Демет. Малко преувеличено ми се струва всичко и честно казано не мисля, че е истина, времето ще покаже. Керем не е активен в социалните мрежи и феновете тръпнем в очакване да разберем дали все още са заедно с Ханде, не ми се вярва толкова бързо да приключи любовта им.
Между другото, на мен би ми било интересно да видя партньорство между Ханде и Къванч. Тя е доста по- младичка, но със сегашната му визия ще си отиват. 🤪

Не мисля, че е възможно Къванч да не събужда, мммммм…едни хубави помисли. 😂 Той е много привлекателен мъж и не е грешно да си го признаем. 😋

Ще ви оставям,че темите ме чакат.
До скоро и щастлив уикенд! ❤

# 331
Хубав петък!! Hug

Фенче Kissing Heart
е под шегата на Едже има 119 коментара, някои пишат да отиде на очен лекар Laughing
да, Къванч ни кара да се чувстваме по много различни начини WinkStuck Out Tongue Winking Eye

Диве Hug ммм и аз имам особено голям афинитет към Бехлюл
а твоя човек има готин вкус, явно Wink!!
наградите са точно тези- за агрофилма и за мъжко лице на годината, но ще трябва да потърся и източник, нали?

Иренце Kissing Heart, радвам се, че си наминала!!
сутринта щях да ти пиша във фейса, да те питам как си, расте ли коремчето, но ти си писала. Blush
естествено, че това кога ще носиш пак дънки, ама хич не е важно. Wink
спокойствие и всичко да е наред ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover
Къванч, със сигурност изглежда по-млад с къса коса. Ще го видим и като Арман....там би трябвало да е с вързана Thinking
Цитат
Полът все още не е потвърден, нали? Явно ще го пазят изненада.
от тях, не.
за Ханде и Керем-и на мен не ми се вярва, любовта им да е свършила толкова бързо, изглеждаха мнооого влюбени.
Цитат
Между другото, на мен би ми било интересно да видя партньорство между Ханде и Къванч.
виждам ги в романтичен филм....на мен доста ми хареса как игра в ПнВм.

....................
хм... новина от преди малко. Онур Гювенатам е прекратил споразумението си с ТВ8, където щеше да се излъчва сериала на Чаатай и сега търси нов канал или цифрова платформа...... доста тъпо. Понеже става на въпрос за нашия продуцент и приятеля на Къванч, затова го споделям. Дано намерят бързо и добро решение, много ми е любопитен тоя сериал.

Йозге е показала Мерджан в гръб

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 13:51 от Airra

# 332
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, няма как брат ти да не се размаже от радост. Да добавя още едно пожелание тогава, да прилича на него. От теб знам, че той много прилича на Къванч, но най-важното е да е живо и здраво.
Ирка, толкова много ти се радвам като пишеш. О, дънки ще има години наред да носиш , но хубавото коремче ти пожелавам поне още два-три пъти 😜😘
Ох, аз да си призная не изпитвам никакви греховни мисли по отношение на Къванч. Не че съм такава светица, но ми е трудно да обясня. Както Фенка е написала нещо шашаво е.
Видях вълнението около Ханде и Керем. Не знам къде е истината, а и много не ме интересува, но още лятото бях написала, че те трябва много бързо да излязат от образите си , за да не ги възприемат като едно цяло, защото ще станат заложници на феновете си.
Видях фрагмент на филма Берген, ще се гледа.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 333
Здравейте
Благодаря за всичко споделено Може да не участваш във филм или сериал който върви в момента но Къванч си е Къванч и добре,че е жена му и тя да ни зарадва допълнително със снимки
Фенче честита Ви радост Да е здраво бебчето

Сонгюл

# 334
  • AMS

Мили дружки, благодаря за споделените мнения и чувства!!!

Малко съм уморена и другия път ще пиша.
Надникнах, за да си изпия кивомицина.

Лекинка!!!!

# 335
Сюрприиз!! Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

cancanplusmagazin
Главен готвач Kıvanç
Chef Kıvanç
Известният актьор Kıvanç Tatlıtuğ влезе в кухнята с главния готвач на MSA на Академията за кулинарни изкуства Тургай Гюрьоз. Татлъту, който сам готви храна, показа своите умения. Както винаги, престилката на главния готвач този път стои много добре на красивия актьор.

видео, тук>>
https://www.instagram.com/tv/CZkbFXSFfG0/
и тук >>
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1489718420736196610

много се изкефих!! Grinning

Пепи, Диве, Терзи HugHug
лека!!

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 23:59 от Airra

# 336
Айре, леле 🤗
Значи тази новина излезе вярна. Наистина е изкарал тези курсове. Видя ли видеото ? Само да не се преориентира към тази професия 🤫, защото и тук е много добър.
Терзи, хубаво си го написала Къванч си е Къванч.
Лека 🤗🤗🤗

# 337
Хубава събота Blush

Пепи Hug, мда вярна е новината, аз тогава предположих,
че може да е вярна и казах, че много ще се радвам.
едва ли ще се преориентира към тази професия....

Уникален Heart EyesHands Clap
преди малко постна в ИГ, за 5 мин. имаше 35000 гледания
https://www.instagram.com/p/CZliysMFqlJ/

написал е:
Apfelstrudel (ябълков щрудел)
Бих искал да благодаря на всички мои готвачи, които ме научиха на безценна информация в професионалното готварско обучение.

и с тая песен на Guns....!! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 09:42 от Airra

# 338
Здравейте Какъв готвач Супер Благодаря

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 10:47 от dterziiska

# 339
Добро утро, дружки! Hug

Ире, Терзи, благодаря ви! Kiss
Благодаря на всички дружки за споделеното! Flowers Hibiscus
Ирка Heart Eyes благодаря ти за прекрасния пост!  Отговорила си и на въпроса ми , благодаря! Kiss Но, мисля, че с Башак ще родите и двете май месец , ние ноемри разбрахме прекрасната новина. А тогава казаха, че Башак е бременна в 3 месец, смятам, смятам, май месец трябва да е и нейния термин  Thinking Всъщност, няма никакво значение, само дето съм нетърпелива и за двете ни бебенца да се появят по-бързо Smiley Heart
Ехааа, страхотна изненада си имаме отново! Шеф Къванч Smile Вярно било значи ...
Цитат
Кыванч и шеф-кондитер Международной кулинарной Академии Тургай Гюрёз на мастер-классе. Фото в своём инстаграм поделился Тургай Гюрёз.

Айре Heart Eyes благодаря за видеото! Kiss Страхотен, какво да кажа ...  по-хубав шеф готвач не съм виждала Smile Сега ме гризе това -  за собствен кеф ли го прави или е за роля този изкаран курс Thinking По-скоро си мисля, че е за удоволствие, да стане още по-добър в готвенето.
Цитат
Къванч и аз участваме в надпревара за нарязване на ябълки за ябълков щрудел."
Това е написал главния готвач Тургай Гюрез под споделеното видео от уроците по готвене.
А Киво е благодарил в своя ИГ
Цитат
" Благодаря на всички шеф готвачи, които ми дадоха ценни кулинарни познания "
Пепи, този човек не съм го виждала да не върши всичко, с което се заеме добре, перфекционист е, това му идва отвътре, такъв си е явно във всичко.
Да, наистина приличаше като млад брат ми на Киво, дори си мисля, че и заради това най-вече забелязах Къванч на времето Smile
Скрит текст:
Това беше първото, което казах на синът ми, когато го видях Къванч за първи път - " Уауу, този как прилича на вуйчо ти! " Е, чак буквално не, по-скоро като цялостен образ има известна прилика, но на някои снимки наистина все едно гледам брат ми. А според някои колежки брат ми даже е бил по-хубав Stuck Out Tongue Closed Eyes Има някаква прилика в очите, той има същите такива дълги златни мигли, в устата , по височина и фигура най- много си приличат, със същата тъмноруса чуплива коса беше, е, в последно време няма и помен от това което беше Smile, овала на лицето му се промени с възрастта, но общо взето не се е променил много, фигурата му е същата, защото тренира и до днес всеки ден, а бе продължава да лови окото , на снаха ми и сега не и е лесно с този толкова запазен дядо Smile Ще се поровя да изнамеря някоя снимка в цял ръст от онова време, дано не съм му дала всичките.
Малко по - пълен и добър превод намерих на коментарите от споделената му в ИГ снимка
Цитат
Последната публикация на Kъванч Taтлъту в ИГ получи хиляди коментари и харесвания за кратко време. След тази снимка потребителите на социалните мрежи не можеха да минат без коментар:
" Добре, шефе, бъди красив до деня, в който умреш! "
" Нужно ли да сте толкова красив на тази възраст ? "
 " Възнамеряватв ли да остареете, г-н Къванч ? “
„ Човекът, който няма нищо какво повече да желае, не е Къванч Татлъту, а жена му “
" Този човек е божество, Аллах да даде търпение на Башак ханъм "
"О, Боже, сърцето ми няма да издържи "
" Момче, ще получа сърдечен пристъп.

Пожелавам ви прекрасна събота! Hug
ПС Терзи, благодаря! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното, уникално ни е момчето! Heart Едва като постнах видях какво си споделила, повтаряме се , но няма да трия, нека има! Stuck Out Tongue Closed Eyes Ух, чак ми се прияде щрудел, приготвен от шеф Киво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 340
# 341
Благодаря за всичко споделено! Heart Exl

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 17:35 от ·٠•Snejka•٠·

# 342
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
давай снимка на брат ти, да се уверим с очите си Wink
мдаа...
страхотен ни е любимеца, прави всичко с любов и от сърце.Heart
Според мен се е записал на тоя курс, защото му доставя удоволствие готвенето и е искал да се усъвършенства!!
Представям си как готви или ще готви за семейството си! Hearts

Цитат
Ух, чак ми се прияде щрудел, приготвен от шеф Киво Stuck Out Tongue Winking Eye
обаче това не мога да си го представя Smile

от Аrda turkmen- шеф готвач и явно има тв. предаване е написал-
-Нека пътят ти е чист, братко
Къванч- Много ти благодаря, Арда. Вие сте причината за това приключение. 👊🏻

и Толга Карачелик му се кефи Wink

Башак е написала-
Твоя баща сладкар ли е?

Терзи Hug Hands Plus1
тая новата снимка явно е от преди, по времето на  филма.
Снеже Hug

Супер много публикации в СМ по повод сутрешния клип, станах разногледа Stuck Out Tongue Winking Eye

нещо не ми работи програмата за гифчета Angry
това от снощи..........

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 15:26 от Airra

# 343
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Наистина всичко, което прави Къванч го прави със страст.
А тук явно важи и поговорката"Кръвта вода не става". Нали е от семейство на хлебари. Как само мята тестото 😜
Айре, сега погледнах, за три часа има 700000😂
Това, за което си говорехме от онези дни се потвърждава.
Фени, да и ядат ушите на Башак 😜 То е вярно, че е за завиждане, но щом Къванч толкова много си я обича, сигурно си е заслужила късмета.
Хубав ден 🤗🤗🤗

Да се допълня с това

# 344
Пепи Hug ти как си, почина ли си през ваканцията или сигурно искаш още?? Wink
ще започна с това....
Цитат
То е вярно, че е за завиждане, но щом Къванч толкова много си я обича, сигурно си е заслужила късмета.
и аз винаги съм го казвала, че си е заслужила късмета
Къванч е коментирал....

нещо от рода -красавицата ми, синята част от душата ми Blue Heart
Цитат
А тук явно важи и поговорката"Кръвта вода не става".
май, май Grinning

чакам 1 млн. за клипа Hands V
благодаря за снимката без надписи!

И аз видях тоя Чакма, че е коментирал в ТТ- Къванч
всички предпочитали интернет платформите....... ще видим какво ще става.

с тия умения, колко жени му свалят шапка Grinning

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 14:32 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт