Аз, както винаги последна 😂, но да ни е добре дошъл февруари и да ни носи най - важното - здраве, здраве, здраве и щастливи дни, разбира се. 🙏🙏🙏

Благодаря ви за всичко споделено! 😘
Къванч и Башак(ще се изразя малко разговорно)ме кефят от всякъде! Какви хубави снимки ни споделят и как ни допускат до личния им живот - страхотно е.☺
Ще се повторя и аз, но за Къванч сякаш времето е спряло. Особено с тази къса прическа много подмладен изглежда. С прическата на Арман годините му личаха повече. Забелязала съм, че при мъжете, дългата коса състарява.

А снимките с кучо те трогват. Аз, която нямам кучета и ме е страх от тях, съм докосната емоционално.
Башак в бяло направо сияеше, пупу. 😍 Полът все още не е потвърден, нали? Явно ще го пазят изненада.
На мен вече страшно много ми личи и забелязвам, че започвам да подпухвам…лекичко така. 👻
Нямам търпение да мога да нося дънки отново и да си върна предишната форма. 🙃
Но най - важното в момента е с бебка всичко да е наред, пък другото са бели кахъри. 🍀
Фенче 😍,
Да ви бъде честит малкият сладур! Нека пътят му да бъде светъл и открит! 🙏🍀💙
Терминът ми е май месец, има още време. Значи на Башак може би е юни.
Ханде Сорал също е бременна, с нея сме почти заедно, но аз съм две/три седмици напред.
Филмът за Берген определено изглежда интересен. За сега само той ми хваща окото, пък ще видим дали ще сколасам да го гледам.
Аз твърдо съм си наумила, че ще ходя на кино март месец, живи и здрави, пък ще видим. Ще ми се да гледам “Батман” в киносалона, но ще си покаже дали плановете ще се осъществят.
Айре 😍,
Четох и аз за ситуацията между Ханде и Керем, и Демет. Малко преувеличено ми се струва всичко и честно казано не мисля, че е истина, времето ще покаже. Керем не е активен в социалните мрежи и феновете тръпнем в очакване да разберем дали все още са заедно с Ханде, не ми се вярва толкова бързо да приключи любовта им.
Между другото, на мен би ми било интересно да видя партньорство между Ханде и Къванч. Тя е доста по- младичка, но със сегашната му визия ще си отиват. 🤪
Не мисля, че е възможно Къванч да не събужда, мммммм…едни хубави помисли. 😂 Той е много привлекателен мъж и не е грешно да си го признаем. 😋

Ще ви оставям,че темите ме чакат.
До скоро и щастлив уикенд! ❤

Хубава събота 

Вярно било значи ... 
Има някаква прилика в очите, той има същите такива дълги златни мигли, в устата , по височина и фигура най- много си приличат, със същата тъмноруса чуплива коса беше, е, в последно време няма и помен от това което беше