Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 514
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки и от мен!
Хубави почивни дни! 🌺
Бъдете здрави и щастливи! 🍀
Отлично настроение и успешни начинания! 🦋
Благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌺🌺🌺

Фенче, Heart Eyes честита радост в семейството! Бъдете живи и здрави всички,  огромно, любящо семейство е най- истинското щастие, най- ценният дар и най- големият късмет за един нов живот!

Ире, Heart Eyes “бебка” за мен е новина, 💖💖💖 бъдете здрави единствено желая и на вас! С толкова финес и любов, със сигурност ще бъдете успешни и щастливи.

Преди три дни, в сряда, започна и първият от трите свещени месеца за мюсюлманите, желая на всички да бъдат чути и приети молитвите им. 🙏

Любимо хоби е истинско щастие, две хобита, любими, на едно място, цяла нирвана! 💙💙💙

Както се грижи за тялото си, така храни и душата си качествено, редовно и разнообразно Къванч.
Затова има такова излъчване.
Винаги се опитвам да намеря най- точната дума, с която да го опиша, почти не успявам с една.
Днес, с една дума, Къванч е вдъхновение.

Айре, Heart Eyes лично аз за уменията, не, защото също си правя сама кори за печивата, но за преживяното, за допирът до професионална кухня, най- благородно или пък не съвсем 🙃🙃 му завиждам.
В to do list ми е подобно начиние, но не в близък план …

Интересен избор на изделие. Явно е права Пепи, Heart Eyes 
Бих си го представила в друго направление в кулинарията, ако трябваше да гадая.

Спокоен остатък от деня ви желая! С много приятни изненади започнахме първата седмица от този месец, дано в този дух продължи! 💙

# 346
Алинка Kissing Heart, с удоволствие те прочетох!! Flowers Cherry Blossom
после ще дописвам.....

1 млн. гледания за половин ден Hands Plus1
https://www.instagram.com/p/CZliysMFqlJ/

# 347
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря много за всичко, което сте оставили в темата!!!
Минавам само заради кивчетата от печката.

Направо си имаме празник и нов проект.
Къванч играе себе си. Най-хубавата му роля!!!
Шеф Кок Къванч. Не случайно е избрал сладкиша щрудел.
Отива му и на сладкарската фамилия.

# 348
Айре, поправям те , за 6 часа - 1 милион 😜

# 349
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Фенче, честита ви радост...

Като гледам рейтинга дано изкарат минимума от 13 серии за прилична сериална история...
Както винаги Къванч е перфектен във всичко, с което се захване....Като Кузей беше страхотен в пекарната на баща си...в реала сега също е супер...

# 350
Айре, Терзи, Снеже, Пепи Kiss Лелее колко снимки сте споделили, супер са всички! Е, кажете, има ли по-секси гледка от красив мъж, който меси тесто и то така майсторски ? Чак му завидях  Smile
Aйре Heart Eyes ще се опитам да намеря, след ремонта все още не зная кое къде съм прибрала, все още не сме довършили всичко ...
Скрит текст:
Намерих за сега само снимка от сватбата на сестра ми, ама тука е на 15 - 16 и все още много слаб, та гърчав чак Smile

И една от завършването на гимназията открих, стърчи над всички. Не мога да намеря тези от бала, там най-много напомня Киво, само дето той не обича бакембарди и от сватбата му, ще ги открия, ама днес не успях. Мен ще ме познаете ли ? Smile

А, и две от моята сватба

И една по- скорошна, вече сме дартаняни Laughing

Диве, благодаря! Kiss Прекрасни са!

Hands Plus1
Цитат
Много ми хареса какво си пишат КБТ,  големи сладури са ми Heart
Е, че Башак явно го е заслужила, няма и съмнение, но как да не и завиди човек благородно, кажете! Не стига, че е красив, талантлив, спортна натура, обича децата и животните, природата, пътешествията, осигурил е отвсякъде животът им, пък и ще я отменя в кухнята, ами това си е направо божия благословия! Да са живи, здрави, щастливи и все така истински мноого години! Flowers Four Leaf Clover Heart
Алинка Heart Eyes Гости, благодаря ви! Kiss
Алинка Hands Plus1
Цитат
Винаги се опитвам да намеря най- точната дума, с която да го опиша, почти не успявам с една.
Днес, с една дума, Къванч е вдъхновение.
Днес имах страшно много задачи, утре пак, но тези снимки и гифчета ми напълниха душата! Дето вика моята приятелка, мернала го е и тя в нета - с кеф да му станеш чирак на този готвач Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug

# 351
Едно видео и Къванч раздвижи духовете.
Айре, аз истински му завиждам на умението да разточва тестото. И друг път съм споделяла, че това не е моето, но истински се възхищавам на хората, които го умеят. Едва ли е за роля и друг път сме виждали как готви, мисля, че наистина готви с удоволствие. Фени, малко трудно ми е да си представя, че Башак се занимава с кухнята, за да се налага Къванч да я отменя. Начина им на живот е съвсем друг и наистина мисля, че влизат там само за удоволствие, а не защото имат нужда.
Али, а аз ако трябваше да избирам една дума, бих добавила - пример. Но и вдъхновение много ми допада. 
Както и написаното от Дива, че играе най-хубавата си роля, себе си.
Аз пък прочетох, че от вчера вече не е ретрограден Меркурий и така щяло да бъде през следващите три месеца . Е, надявам се, че най-после ще се разчисти и пътя за нашия сериал и филма.
Лека 🤗🤗🤗

# 352
Добро утро, дружки! Hug

С шеф готвач Къванч Heart

Един много готин колаж Smile

Дружки, имате много поздрави от Орси! Не пише, но ни чете и се радва на патрона.
Пепи, ами не зная какъв им е начина на живот, ясно е , че могат да си позволят всичко, но дали го правят и в кухнята Thinking Ако за Киво е удоволствие да готви, едва ли си имат готвачка, когато са заети сигурно по-скоро посещават ресторанти, ама кой да знае Smile
От руската ФБ група
Цитат
Момиче на име Мария, учителка по турски език, сподели тази информация на страницата си в Инстаграм (от 27 април 2021 г.)
НЯКОЛКО МЕСЕЦА С KЪВАНЧ TATЛЪТУ
Миналия път започнах да говоря за това как попаднах на снимачната площадка на сериала "Курт Сеит и Шура". Обещах да споделя фото от снимките.
Когато ме поканиха да работя по проекта, нямах представа кой е Kъванч Taтлъту. Работехме заедно, разговаряхме, вечеряхме заедно, рамо до рамо всеки ден. Той ме научи на някои турски фрази и се шегуваше през цялото време.
Разбрах, че той е звезда номер едно, когато публикувах тази снимка във Фейсбук. Тогава моите турски приятели буквално ме заляха от съобщения, казвайки ми кой всъщност е Къванч.
Защо изглеждам така? Работех като асистент на режисьора и турските ми колеги ми предложиха да се снимам в един малък епизод, трябваше да играя прислужницата на Курт Сеит (Къванч). В този ден ние двамата се снимахме за спомен. Без грим.
Работихме заедно няколко месеца, всеки ден, дневни, нощни смени на филма. Беше трудно и забавно едновременно. И, разбира се, незабравимо. И накрая отидохме да отпразнуваме края на снимките в клуб в Санкт Петербург.
Нермин Безмен Искам да ти благодаря хиляди пъти, че ни разказа тази любовна история

Надявам се, много се надявам, че най-после ще получим новини за сериала или поне за филма.

Хубава неделя, аз се залавям за моите задачки и днес. По-късно пак ще намина.

# 353
Добро неделно утро и от мен 🤗🤗🤗

Ето това много ми хареса

Имам някакъв далечен спомен за тази снимка на Башак. Вие спомняте ли си ги?

И аз съм днес със задачки. До после 😘

# 354
Привет, момичета! Heart Exl Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus

Фенче, честита радост. Heartbeat Да сте живи и здрави цялото семейство.

Цитат
По информации от известного турецкого блогера Çakma у Кыванча Татлытуга уже есть в планах новый проект на одной из интернет-платформ.
p.s. Никаких подробностей пока нет и вряд ли появятся до выхода на Netflix сериала История подлодки/Якамоз S-245.

# 355
И от мен, хубава неделя!! Yellow Heart

Диве, мерси за гифчетата!! Flowers Rose
Цитат
Hands Plus1
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
видях снимките, добих представа, мерси!! Blush
Благодаря за всичко споделено-колажи, превод! Flowers Hibiscus
Кой кого е заслужил или имал късмет-при КБТ е просто съдба Revolving Hearts
Обаче нашия се е поправил, доста заякнал ми се струва на последната снимка с готвача, нищо общо с визията от миналата пролет Wink
Скрит текст:
На мен ми хрумна страхотна идея за нов клип на Анна/ще й пиша във ФБ Wink/да събере кулинарните сцени на Къванч от реала и от сериалите му. Hands Ok Hand

Али Kissing Heart, знаем, че си много на ти с готварските умения, но щом имаш такова желание/за професионални курсове/ ще го осъществиш! Blush
Къванч си го представям също- как приготвя любимите му риби или пък любимата му мантъ Grinning

Пепи Hug, тия снимки с Башак съм ги виждала.
Няма как да знаем кой готви у тях/и дали имат помощница/., тя беше споделила в едно интервю, че по време на пандемията са се разнообразявали двамата като са приготвяли различни рецепти.

Снеже Hug и аз четох такива новини ВК
от Тийми
Цитат
✨Според известния блогър Чакма, Кенан Им. и Берен Саат няма да се връщат към отворената телевизия, предпочитайки да работят на дигитални платформи. Къванч планираше да се снима в сериала „Ако кралят загуби“, но изглежда, че цифровите платформи също надделяха и той вече има нов проект.

ще видим.....

1,7 млн гледания Hands Plus1

и Алперен е коментирал

Гости Hug, ако Съдбата има рейтиниг около 4 може и да изкара до края на сезона.

......................
нова

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 13:18 от Airra

# 356
# 357
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Прекрасен ден, богат на споделени моменти, радост и усмивки!

Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺🌺
В една от най- хубавите роли, напълно съгласна, за перфектното изпълнение, отличен рейтинг.

И аз по- скоро с месо или риба бих предположила, че ще пожелае да работи, но нямаше да позная.
Къванч е като любимия му океан. Дълбок и пълен с неизвестни неща. Още много се крият в дълбините му.

Този блогър сякаш противоречиви информации споделя периодично, но пък не е ясно кога може и да налучка нещо вярно.

Пепи, Heart Eyes 🌺
Башак е споделила в ИГ си за някакво събитие с кучета, пише сет. Замислих се дали е свързано с начинанието им, заснемат видео, или филмче за популяризиране….
Ще се разбере рано или късно.

Приятен следобед! 💙

# 358
Али Kissing Heart, и аз се зачудих какво снимат Hands V
според друго стори на Башак-май е инициатива във връзка със забранените породи.
а местонахождението, което е отбелязала е техния квартал. /Kemerburgaz/
за Чакмата-веднъж познава, веднъж не особено Wink

за новата снимка, чудят се с какво е свързана...
Ahmet Utaš/личен треньор/ е с Къванч
има и снимка с него от 2019

и от 2018

явно са приятели.

Пепи, и Джанан/знаете коя е/ чака рекламата на Мерцедес Wink

Имам още едно предположение/ желание, ще го споделя в следващ пост Sunglasses

# 359
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, ваканцията свърши като един миг. Най-лошото е, че от утре пак ще го играем присъствено и дистанционно едновременно. Ей, това най не ми харесва. Искам или едното, или другото. На луди ни направиха.
Али, наистина нещо снимат. Видях и още една снимка на Дамла/ коя беше тя?/ , но къщата прилича на тези от новата снимка на Къванч. Ще видим, то ще си покаже.
Фени, наистина има прилика брат ти, а на живо сигурно още повече.
За информацията на Тиими съм с големи резерви. Тази Инеса е такъв манипулатор, че се чудя как хората и се връзват. Сега четох, че е подхванала Бирсен, макар че, лично тя преди един ден поднесе новината за спиране на сериала на Чачо от тв точно от този блогър. За Къванч пак вчера го цитира , че има споразумение за Краля, но има и предложения от цифрови платформи и днес вече, че той няма да играе там.
В края на краищата никой до сега не е дал официално изявление по този въпрос. А фантазиите й по повод на Чачо минават всякакви граници.
Аз друго се чудя, ако това да имаш ексклузивен договор означава, че не можеш да се снимаш другаде, това означава ли, че Къванч няма да се снима докато не излязат сериала и филма?🤔
Попадна ми статия от този сайт, който Али ни беше дала за Нетфликс. Имаше много добри анализи за това как Нетфликс да запази първото си място като стрийминг платформа. Също и за предстоящия сериали и филми за научна фантастика.
Айре, пишем заедно 😀
Е, радвам се, че и други чакат тази реклама. Значи има надежда.
Идеята за такъв клип е страхотна, писа ли и вече? Дано има вдъхновение за такъв.
Хубава вечер ви желая, а аз отивам да се разкрасявам 🤗

Общи условия

Активация на акаунт