Хубави почивни дни! 🌺
Бъдете здрави и щастливи! 🍀
Отлично настроение и успешни начинания! 🦋
Благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌺🌺🌺
Фенче,
честита радост в семейството! Бъдете живи и здрави всички, огромно, любящо семейство е най- истинското щастие, най- ценният дар и най- големият късмет за един нов живот! Ире,
“бебка” за мен е новина, 💖💖💖 бъдете здрави единствено желая и на вас! С толкова финес и любов, със сигурност ще бъдете успешни и щастливи. Преди три дни, в сряда, започна и първият от трите свещени месеца за мюсюлманите, желая на всички да бъдат чути и приети молитвите им. 🙏
Любимо хоби е истинско щастие, две хобита, любими, на едно място, цяла нирвана! 💙💙💙

Както се грижи за тялото си, така храни и душата си качествено, редовно и разнообразно Къванч.
Затова има такова излъчване.
Винаги се опитвам да намеря най- точната дума, с която да го опиша, почти не успявам с една.
Днес, с една дума, Къванч е вдъхновение.
Айре,
лично аз за уменията, не, защото също си правя сама кори за печивата, но за преживяното, за допирът до професионална кухня, най- благородно или пък не съвсем 🙃🙃 му завиждам. В to do list ми е подобно начиние, но не в близък план …
Интересен избор на изделие. Явно е права Пепи,
Бих си го представила в друго направление в кулинарията, ако трябваше да гадая.
Спокоен остатък от деня ви желая! С много приятни изненади започнахме първата седмица от този месец, дано в този дух продължи! 💙
, с удоволствие те прочетох!! 

Лелее колко снимки сте споделили, супер са всички! Е, кажете, има ли по-секси гледка от красив мъж, който меси тесто и то така майсторски ? Чак му завидях

Ако за Киво е удоволствие да готви, едва ли си имат готвачка, когато са заети сигурно по-скоро посещават ресторанти, ама кой да знае 

Благодаря ви за споделеното! 

Да сте живи и здрави цялото семейство.