Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Привет, момичета 🤗🤗🤗
После ще пиша повече, но сега

От Кемал Варош

Има и нова реклама на Финиш
,но не мога да кача видеото

# 451
# 452
# 453
# 454
# 455
превод на рекламата>>
Бъдещето на водата е в риск.
Трябва да я използваме внимателно.
Какво става Дамла?
Аз не съм Дамла, аз съм Джемре
Ти си Дамла/капка/, Джемре!
Ааа разбрах.
И ти си капка. Всъщност всички ние сме капки, нали?
Да, и ние може да се обединим и да се превърнем в океан. Да спасим водата.
Сложете емотиконка-капка до своето име в СМ, за да предизвикате внимание за важността на водата.
И след това пратете съобщение Damla в ИГ профила- Yarının Suyu 💧
Започнете да защитавате водата с помощта на 21 дневни задачи.
Така капките ще се обединят и ще се превърнат в океан.

аз го направих Wink💧
колко му отива тази реклама и инициатива на Къванч!! Hands Plus1 Blue Heart

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 23:09 от Airra

# 456
  • AMS

Привет, мили дружки!!! Nature Droplet Nature Droplet Nature Droplet
Благодаря ви за новините, преводите и коментарите!!!

Е, днес Къванч пак ни направи деня!!!
Поиграх се доволно с "капките".  
Подсети ме за Арман с вида си в рекламата,
та за поддържане на формата малко мрън.

Лека вечер!!!

# 457
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Ох, че хубава рекламааа ... а Киво с дългата коса ми е супер секси, много го харесвам така! Heart Не, че не си е много готин и с къса, но ужасно му отива тази прическа, просто е неустоим! Добре, че си имаме достатъчно спомени с нея, искам вече да видя и Армааан!!!
До кога ще ни мъчат Thinking

Не зная защо, но някак не очаквам баш такава снимка от КБТ Thinking Ама дано ме опровергаят, де!
Скрит текст:
Нямам никакво време за сериали напоследък ... Или сме при татко, или готвя, отделно подготвяме стая за сестра ми, ще постои поне месец и половина и естествено ще си е при мен. Та Ицо неговата бивша стая я прави отново, да е чистичко. Изолацията е готова, днес шпаклова и стените, утре я маже с латекс. А след като занесем на татко храна, отиваме да избираме матрак, за да може пък Юри да направи легло по него и ракла, дано успее. Не, че нямаме друг креват, но искам да е новичко и хубаво, да и е удобно. Толкова ми е домъчняло вече ...
Благодаря ти за линка на филма, кога ли ще го изгледам ... Ама са много сладки тези двамата.

И филма се е харесал много

Не съм мръднала с Момичето, радвам се, че Лячин влиза в него. Нищо, после ще си го гледам преведен. И Съдбата не съм гледала, изобщо ... Но, виж, за патрона ще намеря време, само да го пуснат Stuck Out Tongue Closed Eyes
И на мен ми харесва Берен с тази прическа!
Терзи, Пепи, Диве, благодаря ви! Kiss Голяма късметлийка е това момиченце!

Лекинка!

# 458
Момичета, и аз нещо не мога да се организирам. Но пък днес ни потръгна от сутринта. Много са хубави всичките снимки и все с дечица.
Снимката, която беше споделил Кемал Варол обаче нещо ме обърка. От сега ли е, от времето на снимките ли е🤔 защото е направена , когато е снимано и видеото  как готви?
А за рекламата нямам думи. Посланието е много силно и най-важното е, че Къванч е човек, на който хората имат доверие ,а така и думите му ще стигнат до повече хора.
Диве, много хубаво си си поиграл с капките и много добре са ти се получили.
Лека 🤗🤗🤗

# 459
Добро утро
Благодаря за всичко споделено

# 460
Добро утро, момичета! Hug

Терзи, Kiss благодаря!
Цитат
Кыванч в рекламе Finish с победительницей в международной математической олимпиаде Кумсал Джемре Бадем.
Къванч в рекламата на Финиш с победителката в международната математическа опимпиада Кумсал Джемре Бадем

Много красива идея с капките

Пепи, при теб е обяснимо да не можеш да се организираш, то присъствено, то онлайн, пълен кошмар, не зная изобщо как издържаш
Но, аз никога не съм предполагала, че като си остана вкъщи няма да ми стига времето Smile
Много ми липсва Поли! Надявам се да е добре, явно е много заета ...
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 461
Привет!

Терзи Flowers Hibiscus много хубава!! Blue Heart
Диве, страхотно си украсила темата с капките!! Hands Ok Hand Nature Droplet
Фенче Kissing Heart, значи си имаш семейни и ремонтни ангажименти Wink...е сериалите няма да избягат!
Ооо момичето от рекламата не било случайно, браво, математичка!  Blush
Къванч, знаеш много си го харесвам с дълга вързана коса, но късата прави човека по-млад - факт. както е в момента ми е много
Цитат
Не зная защо, но някак не очаквам баш такава снимка от КБТ Thinking Ама дано ме опровергаят, де!
и аз не очаквам точно такава, но си я пожелах Wink Дано все пак споделят нещо!!
......................
На снимката от Кемал Варол/така и не я видях в сторито му/ наистина Къванч е със същия вид-като във видеото, в което готвеше менемена, освен това да се е случило по времето на филма Thinking

от днес

..................

от Башак

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2774872018679458669/
подарили са й сервиз с Малкия принц Blush

хубава сряда!!
.........................
има и кифлички от шеф Къванч Yum

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 17:03 от Airra

# 462
Привет, момичета 🤗🤗🤗
И аз нося от кифличките на шеф Къванч

Снощи исках много неща да напиша, но сложих точка и съм заспала от раз😀
Тази реклама е много добро съчетание на комерсиалното със социалното. А това, че момичето не е случайно избрано още повече ми я издигна в очите. След рекламата за рециклиране за производство на Мави, сега тази на Финиш, мисля че още повече ще му отива на Къванч една реклама за еко автомобили.
Аз искам да се върна и на статията, която бях качила. Надявам се, че Къванч ще обърне нещата, защото от анализа, които прочетох все още турските актьори са популярни по света не от участието им в сериалите и филмите на Нетфликс, а от телевизионните им изяви. Т.е както там е написано изявите им на платформите за сега нямат никакво влияние върху тяхната известност в световен мащаб, а само на турския пазар.
Ето и това днес ми се появи

И веднага възниква въпросът, за какъв период е договора на Къванч ?
Айре, аз вчера видях снимката на сторито на Кемал Варол , но ти щом не си сигурно е била махната.
Очаквам обща снимка на Къванч и Башак, но кога и как ще изглежда не се наемам да гадая.
В момента на наистина ми е много любопитно какъв ще е бъдещия филм. На 90 процента съм убедена, че няма да е свързан с мината. Самото място не предполага такава история. Спомням си, че имаше информация, че Онур Сейляк е подписал договор с Нетфликс за заснемане на сериал, даже мисля, че бяха посочени актьори, но нищо друго не помня.
Диве, понеже ти беше писала, че си се интересувала за филма "Още" ако има линк може ли да го качиш.
Сериалът "Личност" го изгледах и наистина е много добър. Но не е сериал за гледане просто ей така.   Интересно ми е дали са го давали по някоя телевизия, защото мернах информация, че е бил само за представяне по Интернет.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Докато съм писала Башак пак ни изненада

# 463
от нашия красавец в ИГ му!! Heart Eyes Blue Heart

Пепи, благодаря за споделеното, сега ще те прочета Hands V Hug

и от ИГ на Зейнеп
Heart

ами не можем да се оплачем.....Yum

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 17:45 от Airra

# 464
  • AMS

Хайде, дружки, на новите снимки с Къванч!!!

Благодаря ви за всичко споделено!!!!
Не ми показа, че вече сте ги сложили.

Общи условия

Активация на акаунт