Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 500
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Диве, няма проблем с повторената красотичка!! Heart Exl

Пепи Hug
първо за написаното от Чакмата- има много актьори, които си снимат и за тв. канали и за НФ. Hands V
Как е при Къванч-и за колко време е договора му, няма как да знаем, виж, че постоянно излизат нови неща. Но ти като един Козирог предполагам, че искаш всичко да ти е ясно и ако може да стане бързо. Wink
Четох, че тия които са подписали с Дисни + не могат да играят другаде.
За статията в Соципол, може да има вярно, но нашия любимец както знаем държи на качеството на проекта, на сценария и на различната роля, която му предлагат...а не да се състезава в някакви класации.
профила на Кемал Варол не ми излиза....
https://www.instagram.com/kemal_varol21/
Наистина Онур имаше сериал за НФ, в Имдб ми излиза това- https://www.imdb.com/title/tt13317478/?ref_=nm_flmg_dr_1- почти никакво инфо.
Ооо много бързо си глътнала Личност!!
А Даха/Още, не знам дали има превод на бг, на руски със сигурност има. Жалко, че в темата на Туба няма линкове към проектите й Smirk
.................
Днешната цветна снимка е дело на Зейнеп- и Башак я е поздравила колко добър фотограф е,
Зейнеп е написала към тази
„темата, че съм добър фотограф няма нищо общо с този пич“ Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще се радвам ако наминат още дружки, има какво да си обсъждаме!! Blush

лека вечер Hug

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 20:18 от Airra

# 466
  • AMS

Дружки, друго бях тръгнала да пиша, но се спънах в ските.

Ама, нека!!! Всеки ден да е така до премиерата!!!
Браво и на капчицата-победителка в олимпиадата по математика!!!
За кифлите и гевреците на Къванч си трая, че да не чуе диетоложката ми.

Харесах си едно стихотворение, което веднага свързах
с посещението на Башак и Къванч при животинките.

Погали ме. Един път поне.
Само миг да усетя, че дишам.
И със сухият хляб, две ръце
да ме вдигнат поне до звездите.
Прегърни ме. Един път поне,
в твоят свят позволи ми да тичам.
Нямам власт, но пък имам сърце,
то е малко и само обича.
Пожали ме. Един път поне.
Все ме ритат но аз ги обичам.
Имам сълзи за цяло море
щом заплача небето притихва.
Ще ме вземеш ли? Имам сърце...
Погали, прегърни ме да дишам.
И в очите ми - тъжните - две
благодарни звезди ще ти светят❤️🐾❤️
В. Йосифов

Пепи, търси  -  "Daha"  -  "Още" -  "Еще",  
Има го качен на разни сайтове >>>
https://www.hdfilmcehennemi2.co/daha-izle.html - tr
http://turkey-tv.net/turetskie-filmy/eshche-daha - ru
Знаех си, че Свобода Бъчварова няма да има свободно време,
но да не развалям настроението си замълчах преди.
Сега - Спорна работа!!! Казват, че ще е така до стотака!!!
Айре, благодаря! Не се удържам нещо напоследък.
Нека всеки ден да е така до премиерата!!!
Лека вечер!!!

# 467
Хей, дружки, много е хубаво и днес е в къщичката ни! Толкова красота и толкова страхотни постове, благодаря ви на всички! Heart Я, ма то било много хубаво да четеш Smile
Диве, жива да си, разсмя ме! Kiss И аз и се чудех на майка, като ми казваше, че няма време Smile А някои колежки ме питаха какво ще правя по цял ден и няма ли да ми е скучно вкъщи Thinking  Е, плановете ми бяха доста по-различни, но ... живот, утре не знаеш какво те чака.
Толкова красиш темата ни с твоите кивчета, благодаря ти! Също и за стихотворението!
Айре Heart Eyes ами права е Зейнеп, не е работата във фотографа тук, то това извънземно и аз ще успея да го снимам не по-зле Smile Нали така казват - каквото застанало, това излезнало Stuck Out Tongue Winking Eye А той е роден, за да бъде сниман Heart Eyes

Кифличките на шеф Къванч изглеждат чудесно! Hands Clap
Пепи, опасна си, кога успя да изгледаш 12 серии, евала! Явно наистина е много интересен.
Ами предполагам, че договорът му с Нетфликс ще продължи, докато Киво иска да снима с тях. На нас не ни харесва многото чакане, но на него сигурно му е добре с техния начин на работа, знам ли Thinking
То е ясно, че продажбите на тв сериалите им носят парите и лесно стават известни актьорите им в тези страни, в които са ги закупили, но пък на платформите има шанс да ги забележат и хора, които не гледат турски сериали по тв-то. Американките и до сега нямаше да знаят за съществуването не само на Къванч , а и на другите много добри турски актьори.
Прекрасен е! Heart

Почиват в Болу
Цитат
Болу се намира в Западното Черноморие. Местността е известна с високи планини, гъсти гори, красиви езера, здравни термални извори и ски центрове, представлява един от най - популярните градове в Турция. Това прекрасно място се намира между два големи града: на 190 км от Анкара и на 260 км от Истанбул. През Болу минават пътищата, свързващи тези огромни градове на Турция.
Лека вечер! Hug

Добро утро! Hug

Хубав ден ви пожелавам! Дано най - сетне имаме някакви новини ...

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 08:35 от queen_fenka

# 468
Привет!! Heartpulse

Диве, благодаря за творенията ти и стихчето!! Blue Heart
айде и аз се включвам.......
Скрит текст:
искаме дата за Якамоз!!  
Фенче Kissing Heart
даа Wink, върви темата приятно като споделят тези красотички в СМ!!
разбра се и къде са се радвали на снега- в Болу.

Зейнеп е написала към черно-белите снимки>
Снимките, които направих за 2 минути и ги превърнах в черно-бели за 12 секунди, блокираха акаунта ми в Instagram, така че сега ги публикувам. Мисля, че това е обобщението за - колко добър фотограф съм🤪 точно @basakdizer

а аз чакам на първо време инфо за новия филм Hands V

Днес Сонгюл била рожденичка...........
Да е здрава и щастлива!

Хубав ден!!

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 13:03 от Airra

# 469
Да е жива и здрава Сонгюлчето и много успехи. Нейният сериал е тежък и не ми се заглежда в момента.
Не знам как е с рейта.

Айреее ,:hugs: Аркадашите заковаха на НФ. И ние ще чакаме плашилото. Дано не го бавят прекалено.
От Бирсен  ще е по НФ.
Скоро ще се съобщи официално. Не съм изненадана имат кинти и са платили на Гювентам
Хонорари се плащат високи. Познават си и главната звезда и пръв снима за тях.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 16:25 от femmi2

# 470
  • AMS

Привет, мили дружки и благодаря за споделеното!!!
Играя си с Къванч, но не забравям и за мрънкането.

Да е честита Сонгюл!!! Много добър вид има!!!
На хубаво число се е родила!!!
Днес идва единственото мое и видях, че няма ново яке.
Но като погледнах маратонките - нови.
Нямаше да ги забележа, ако връзките не бяха същия цвят,
като  шнуровете на екипа на Къванч.
Да ви почерпя за негово здраве >>>

Скрит текст:

Приятна вечер ви желая!!!

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 16:43 от * Diva *

# 471
Дива да ти е жив и здрав сина и много да Ви радва За мама

Скрит текст:

# 472
Диве, здраве и късмет на твоето момче!! Flowers Four Leaf Clover

Феми, рейта на сериала е добър.
И аз видях днешната новина...и вие сте на НФ, евентуално.
Чачо е пресен пример как нещата постоянно се променят.

Башак е постнала тая снимка от Париж, 2 дена преди сватбата им...

лека вечер!!

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 19:38 от Airra

# 473
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Диве, честит празник 💐🍀🥂
Живо и здраво да ти е момчето !

И аз се присъединявам към вашето мрънкане 🤫
Но си мислех... Къванч публикува на 2. 02. 2022 снимка с надпис Да видим, излезе информацията за филма, дали няма на 22.02.2022  и Нетфликс информация 🤔 или повече на мен ми се иска ?
Да видим...
Башак от рано ни загрява, дано имаме и тази година изненада от нея, а може и от Къванч.
Фени, напълно те разбирам, че времето не ти стига, аз съм така по време на отпуска, правя каквото правя и все не ми стига време. Но пък ти се готвиш за скъпи гости и съм сигурна, че ти е много вълнуващо и приятно.
Поли, къде се изгуби? Надявам се, че не пишеш единствено, защото нямаш време.
Ире, и теб те мисля . Изпитите кога бяха?
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 474
Scream от Бирсен
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1494397717166047232

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlituglu-kral-kaybe … alda-olacak/4802/

Ако Kıvanç играе в Краля, по кой канал ще бъде?
Едноименният телевизионен сериал, който ще бъде адаптиран по романа на Гюлсерен Будайджиоглу „Кралят губи“, отново е излязъл на пазара.

Започна подготовката за сериала, по която се работи дълго и след това спря.

Каналът на сериала, който ще бъде подписан от OGM Pictures, стана Star TV. Разбра се, че каналът е подготвил амбициозния проект за новия период на излъчване.

Говори се, че Къванч Татлъту, чието име се споменава в бекстейджа за главната роля, се е срещал дълго време за дългоочаквания сериал и е горещо привлечен от проекта.

превод-Гугъл

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 22:05 от Airra

# 475
Айре , толкова се говореше и говори за тоя Крал накрая наистина Киво ще го изиграе.
На платформа е по добре щом са преговаряли със Стар тв.
Както се изрази Чачо е пример как нещата се изменят.

# 476
Привет, дружки! Вай бе, днес си пожелах новина и ето, че дойде! Дали наистина все пак Киво ще играе Краля ? И Бирсен май не е сигурна, поне това разбрах от гугълския превод Thinking Ще видим ... Айре Heart Eyes благодаря ти! Kiss Какво се говори в ТТ ?
Диве, да ти е живо и здраво момчето, много щастие и любов му пожелавам! Flowers Bouquet
Това е за мама Kiss
Скрит текст:
Жива и здрава да е и Сонгюл! Изглежда страхотно и тя за годините си! Heart Eyes

Пепи, вярно е, като ходех на работа бях по-организирана, факт Smile
Дано на 22.02 наистина се изпълни желанието ти!
Поли, Ире Heart Eyes липсвате ни!
Лека вечер! Hug

# 477
Не знам какво става, но тези дни ни заляха от новини, коя от коя по хубави.
Много се радвам. Нали, скоро Фени ни превежда част от съдържанието на Краля. Фени, ако го имаш може ли пак да го качиш? 
Трите години чакане ще ни се отплатят подобаващо. Наистина много се радвам.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 478

Пепи, Фенче Kissing Heart
Доста изнендаващо ми дойде снощната новина, въобще не го очаквах. естествено, че Бирсен не е сигурна, все още няма подписан договор.
В ТТ настъпи въодушевление....аз нямам намерение да се навивам, поне докато не видя трейлър Wink
А от сюжета на Краля, според мен няма особено голяма нужда, както знаем сценариите на сериалите са много различни от тези на книгите, вижте примерно Момичето, чели сте книгата.

И Алинка Kissing Heart ми липсва, надявам се, че е добре!!

Хубав петък!! Hug

# 479
Добро утро, дружки! Hug

Дали ??? Аз не бързам да се радвам , преди да го видя черно на бяло Laughing Или поне докато Киво не потвърди.
Цитат
Официально 📌

Кыванч Татлытуг сыграет главную роль в новом сериале Стар ТВ - #ЕслиКорольПроиграет 🎬

Очередная экранизация романа Гюльсерен Будайиджиоглу. Это история шикарного мужчины , который всегда побеждал во всём,был успешным и разбил очень много женских сердец. Однако,в его жизни появится женщина, которой он проиграл. Она и разобьёт ему сердце 💔
#ЕслиКорольПроиграет будет транслироваться на Стар ТВ 🎬

Многих интересует,кто же станет партнёршей Кыванча Татлытуга..
Официално
Kъванч Taтлъту ще изиграе главната роля в новия сериал на Star TV - If the King Loses
Поредната екранизация на романа на Гюлсерен Будайджиоглу. Това е историята на един шикозен мъж, който винаги е печелил във всичко, бил е успешен и разбил много женски сърца. Въпреки това в живота му ще има жена, от която той ще загуби. Тя ще разбие сърцето му
Ако Кралят загуби /IfKing Loses ще се излъчва по Star TV
Мнозина се интересуват коя ще стане партньорка на Kъванч Taтлъту.
Добре, де, ясно е, че Краля ще го дават наесен, може дори и по-късно да започне излъчването му. Но, това означава, че до тогава Къванч трябва да е приключил договорът си с Нетфликс Thinking Дали ще успеят да направят 3 - 2 сезон на В нощта/ Якамоз 245 се пита ... Ще видим, няма да го мислим от сега, има още мноого време до есента. Важното е, както казва Пепи, че има много други неща, които да чакаме. Както пишат някои фенове в СМ - 2022 г. е годината на Легендата! Ама наистина Легенда стана, толкова време го чакаме Smile
Пепи, съжалявам, не пазя съдържанието на Краля. Когато видя някаква интересна информация, просто я превеждам на момента, не пазя нищо.
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Точно, съдържанието на книгата не трябва да ни вълнува, представям си как са променили сценария Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз като теб не смятам да се навивам от сега, ако е писано, ще стане! Само да сме здрави! Flowers Four Leaf Clover
И Алинка Heart Eyes ми липсва, но тя все пак се включва периодично, докато Поли наистина не е писала много отдавна, дано не ни забрави, наистина ми липсва много. А Ирето Heart Eyes зная, че е добре, писахме си скоро във ФБ, а и тя ни каза, че ще  пише, когато е в настроение за това.
Съгласна съм с теб, че в момента Къванч изглежда прекрасно, но това не ми пречи да си тъгувам по тази красота също, нищо, че изглежда по-улегнал и зрял мъж от момчето, в което се превърна веднага след свалянето на гривата Smile Добре, че в Якамоз ще мога отново да му се насладя.

Един зашеметяващ Сеит, да ни краси къщето! Е, много красив беше в униформа! Heart

Колкото и да си приличат близначките, никога не мога да сбъркам Ойкю с Езги!

Хубав ден ви пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт