Аз пък съм много въодушевена от новината.
Четох при американките, че Бирсен била много близка с брата на Къванч , така че най-вероятно е истина, макар че аз лично преди време писах, че няколко пъти тя подаваше невярна информация за Къванч, но сега съм склонна да и вярвам, имам такова усещане.
Фени, ще потърся информацията в темата, тук поне я има.😀
Прочетох лоши отзиви за канала, с които е подписан договор, но честно казано на мен ми е все едно.
Разбира се, че ще има разлика от книгата и сценария, но много се надявам поне да има точно фиксиран брой серии, което поне предполага, че сценаристите ще имат идея как ще изглежда края на сериала.
Не мисля за евентуална партньорка, защото винаги ги харесвам.
И много се надявам да е истина, за да се осъществи най-после и моята мечта да участвам в коментарите на сериал на Къванч.
До после 🤗🤗🤗

Както винаги, хубав патрон на снимките.
Много ми хареса и рекламата с кауза, точно като за Къванч. Кифличките, дето ми приличат на гевреци на мен, изглеждат много апетитно. Не знам дали да се радвам за този крал... но вярно, че сериалите нямат много общо с книгите, по които се правят.
, няма лошо, щом така се чувстваш!

, както и Къванч и Башак 

Аз както казах, ще почакам Къванч да каже ще е ли Крал или не
И да ви кажа, благодарна съм, че имахме поне реклами през тези три години ... такова чакане чак не е било.

Хубава събота!!