Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 500
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Привет в понеделник!! Blush

на 14 февруари/и не само/- Нека любовта, във всяка нейна форма да топли сърцата ни и ни
прави по-добри!! Heart

Благодаря ви за споделеното и интересните коментари - Терзи, Али, Пепи, Фенче, Диве, Снеже Kissing Heart
Много хубава и смислена изненада е направила Башак на Къванч!! Hearts
кой се съмняваше, че Киво е с тях.....
Фенче Kissing Heart не можем да не му разпознаем смеха!! Wink
Дано ни пуснат още снимки, за сега са само зимни пейзажи.

Нямам търпение да разбера каква ще е историята на новия филм, дано скоро Бирсен открехне нещо!!

и от мен....

здрава и позитивна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 14:30 от Airra

# 436
Привет! Heart Exl

Днес се отбелязват няколко празника - поздравявам ви с Деня на виното и влюбените. Heartpulse Wine Glass А ако има археолози - да са живи и здрави и те.

Диди, Пепи, Ясемин Алън значи... ами аз и нея я харесвам, в такъв случай и трите му партньорки са ми на сърце, не само Фунда. Четвъртата ще я преживея, която и да е. Е, много се радвам за себе си. Laughing

# 437
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! ❤

Хубавото вино се създава с много любов, а любовта се отбелязва с хубаво вино!
Честит Трифон Зарезан на всеки българин и честит Свети Валентин на всеки човек, защото всеки човек има някой, който го обича и някого, когото обича!
Честит празник!❤🍷❤🍷❤

Нова седмица, нови хоризонти!
Красива и вълшебна..
Влюбена и радостна…
Щастлива и усмихната ..
💖💖💖
Прекрасен понеделник!

# 438
Hands Plus1 Heart Eyes

Алинка Kissing Heart подобно! Hug
Снеже Hug, търся 4-та актриса..........
Burcu Cavrar

Цитат
Е, много се радвам за себе си. Laughing
Laughing

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 13:26 от Airra

# 439
Hands Plus1 Heart Eyes

Алинка Kissing Heart подобно! Hug
Снеже Hug, търся 4-та актриса..........
Burcu Cavrar

Цитат
Е, много се радвам за себе си. Laughing
Laughing

О и тази е готина категорично съм доволна от всички...
Господ да даде акъл и на другите ми любимци че..лоша работа с изключение на един.

# 440
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит и празници на всички.♥️
Айре, аз нямах никакво съмнение, че са заедно и   благодаря за уточнението. Забелязвам, че в тяхното семейство много държат да отбелязват всякакви годишнини и празници, което всъщност е прекрасно. И аз обичам така.

А тази статия нямам представа как ми се появи, но ми беше интересно.

https://socipol.com/v2/index.php?c=news&haber=netflixin-turk … an-sadece-netflix

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 441
Пепи Hug и аз я видях тая статия.
това, което в общи линии разбрах е, че участията и успехите за НФ-не дават на актьорите високи позиции в класациите на IMDb.

IMDb рангът не е мярка за качество на играта/съдържанието. Мярка за популярност. Все пак това е нашата тема. Кой е по-добрият играч не е тема на Socipol или дори IMDb. Ние сме загрижени за числата. Актьорската игра и отговорите на горните въпроси са по преценка на публиката.
.............
Защото един актьор/режисьор понякога може да има много добър рейтинг благодарение на определен проект, но в рамките на няколко седмици класацията му пада бързо и изчезва. Ето защо „средният IMDb ранг“ дава по-ясен резултат. Разглеждайки средните резултати на IMDb, можем да кажем, че имена като Kıvanç Tatlıtuğ, Haluk Bilginer, Çağatay Ulusoy, Tuba Büyüküstün, Nuri Bilge Ceylan, Engin Altan Düzyatan са по-„разпознаваеми“ от играчите, които от време на време достигат върха и слизат надолу в списъка няколко седмици по-късно.
....................
Актьорите от телевизионните сериали, продавани по целия свят, намират място за себе си в списъка, тъй като тези сериали се гледат по целия свят. Имена като Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek винаги са в горната част на списъка.

и малко СюДжес за Св. Валентин от профила на сериала в Ютуб Purple Heart

Диде Hug, за мен е въпрос на късмет и избор на реж-р, кастинг и т.н.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 15:57 от Airra

# 442
Айрре, благодаря. Не ми е позната, но е сладурана на външен вид.

# 443
Дружки, благодаря на всички ви за поздравите и споделеното днес! Kiss
О, имаме си нова снимка, супер! Няма как Киво да я пусне сега сама Башак където и да е. А смеха му няма начин да го объркаме Айре Heart Eyes

Благодаря ти за хубавия колаж, браво! Hands Clap
Снеже, радвам се и аз за теб, време ти беше Stuck Out Tongue Winking Eye Колко хубаво, че на мен си ми харесват абсолютно всичките му партньорки Heart

Оставям ви, гледам Като две капки вода, чаках го с нетърпение Smile
Лека вечер! Hug

# 444
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Любимата ми песен >>> https://youtu.be/p0uY81JbBRM
Благодаря ви за новостите, преводите и пожеланията!!!
Хареса ми това >>>
"Вярвам, въпреки, че начините ни на изразяване са различни,
тази любов и обич, които чувстваме,  усещаме, крадем и пеем,
пишем с думи, имат един и същи ефект."

Късметлийки сме, че Башак и Къванч не ни оставят без снимка, без вест.
Разбира се, че са заедно. Не съм се и съмнявала.
Разбира се, че познах и смеха му.
Това, което сложих, че не се знае дали Къванч е там,
беше написано от "американките" във фб. KTNA форум.
Не можеше да се даде линк точно към публикацията.
Сложих го най-вече, защото разбрах коя е Зайнеп /Зейнеп Унер/,
приятелката на Башак.
Извинявайте, ако съм ви подвела! Няма да се излагам повече!
Но за Нетфликс не е отменено, дори на празник, мрънкането!

Лека вечер!!!

# 445
Диве, мерси за гифчетата!! Blue Heart
и аз много харесвам тая песен!
видях, че си цитирала някой и не са твои думите......"За сега не е сигурно дали Къванч е бил там или не..."
а Зейнеп Унер я знам много добре, знаете, че много си обичам Башачка и следейки я в ИГ съм доста наясно с най-близките й приятелки.
Зейнеп беше главен редактор на Елле Турция, но сега май работи за gain.tv
една снимка с тях двете, от 2020, не бях я виждала

Фенче Kissing Heart и аз си харесвам всички партньорки, едни по-малко, други повече:)
Цитат
Няма как Киво да я пусне сега сама Башак където и да е.
да Hands Plus1
ОО също чакам с интерес Капките, май ще е силен сезон!

лека Hug

# 446
Здравейте, момичета!
Фенче, благодаря много! Днес три празника - вино, любов и Валя-Валенце хубаво именце...
Желая на всички здраве, късмет и любов!

Много ме радват Къванч и Башак. Прекрасни са и нека успяват във всичко!

Благодаря, че не ме забравяте.

# 447
Добро утро и хубав ден

https://www.instagram.com/p/CZ-_ok-gyl7/?utm_medium=copy_link

https://twitter.com/mlamh202/status/1493403628769619971

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 06:59 от dterziiska

# 448
Добро утро! Hug

Вале, Диве, Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Боже, какво сладко видео, не зная това дете познава ли Киво или не, но само с какво доверие го следва ... И снимката е чудесна!

Малко съм разочарована ... мислех, че поне на вчерашният ден ще се снимат заедно КБТ.
Цитат
Медиите разгласяват, че град Асос ще служи като място за новия филм на Онур Сайлак с участието на Къванч. Снимките ще продължат около 4 седмици.
Асос е известен с това, че Аристотел е преподавал тук, след като е напуснал Платоновата академия в Атина. През 348 г. пр.н.е. той е написал основната си книга Метафизика. Градът е посетен и от апостол Павел. Асос е основан през 10 век пр. н. е. от еолийците, дошли от Митгимна на остров Лесбос. Те през 530 г. пр.н.е. построили храм на Атина на върха на скала. По-късно внукът на Платон на име Хермей решава да построи тук идеален град, според идеите на дядо си. По време на неговото управление Асос е имал население от над 15 000 души. От 347 до 344 г. пр.н.е. д. Тук е живял Аристотел, който се жени за дъщерята на Хермей. Разцветът на града завършва през 341 г. пр.н.е. когато е завзет от Артаксеркс III. И през 133 г. пр.н.е. д. става част от Римската империя.
През 53 - 57 г. сл. Хр. тези места са били посетени от апостол Павел.
От 1 век сл. Хр. Асос постепенно губи статута си, пристанището губи своето значение (благодарение на нея той започна да се развива навреме). Някога богатият град се превръща в малко селище. През Средновековието османците го разграбват, а местните жители разглобяват храмовете на камъни, за да построят своите жилища.
Руините на древногръцкия град са открити при разкопки през 1881-1883 г. Сега тук са запазени няколко сгради, агора, стени, колони, гимназия.
На надморска височина от 238 метра се намират Акрополът и руините на храма на Атина (VI в. пр. н. е.), две 14-метрови кули, старо гробище, част от старата градска стена. На североизток от портите на храма се намира гимназия (2 век пр. н. е.). На юг се намира амфитеатър (3 век пр.н.е.), предназначен за 5000 зрители. В близост можете да видите джамията на Османската империя (14 век).
В Асос строежът на нови сгради е забранен, а старите могат да бъдат възстановени само с местен камък.
Всяка есен в града се провежда фестивал на модерния театър на открито, в който участват най-известните групи от цял ​​свят.

Хубав ден! Hug

# 449
Добрутроо!! Blue Heart
Вале Hug
Терзи! Flowers Hibiscus
Я каква прекрасна снимка и видео си имаме! Blush
и патрона е чооок гюзел!! Heart Eyes

според мен детето е случайно....
Фенче Kissing Heart, мерси за инфото за Асос, интересен град. Ако не снимат в мина ще е по-добре....Smirk
Аз не съм очаквала снимка за Св Валентин, но си пожелавам да ни зарадват с такава на 19 Hands Pray, даже си ги представям в една специална поза, Ирето Kissing Heart ще се сети, беше споделила такава на РД Wink
Ти наваксваш ли с Момичето, хич не са лоши сериите, или си се отдала на други занимания, извън дизитата? Wink
виж кой влиза в ролята на старата голяма любов на Рафет К.

Любовни тактики с Демет/бг превод/
https://www.vbox7.com/play:fc2ae2102f

Берен с нова прическа, харесва ми!!

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 14:30 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт