Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Терзи, благодаря за хубавия клип.
Али и аз погледнах за Хакан Гюндай. Има преведени пет книги на български, нещо което ме изненада. Много се надявам да бъде някоя от тях, поне ще можем предварително да прочетем. Макар че, специално за Момичето какво като я прочетох като няма нищо общо вече. В книгата Хайри си е женен с три деца, а ти се изненадваш, че ще се окаже женен. Но аз още не съм изгледала последните два епизода, като ги видя може да коментирам повече.
За Краля, вече има и други мнения, че нищо не се знае. Прави сте, че докато не излезе официална информация няма смисъл да се надявам. А как ви се струва комбинация Берен и Хазал? Е, това ще бъде бомба, нали ?
Фени, докъде стигна с ремонта?
Ние днес почнахме покрива. Ще се моля да не вали.
Диве, излезе ли от бурята ? Гледах наистина страшни кадри. Но ти каза, че си на хубаво място. Чакам да разкажеш.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 497
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за написаното!!!
Здраве и много щастие на Башак и Къванч!!!

Е, Кралят май спечели. Остава да видим кралиците.
Като гледам какви са колажирани в тт, си викам, че може
и Йойкю да сложат, защото май скоро ѝ свършва сериала.  
И моля, малко по като за блондинки,
да ми припомните за сценариста на Краля.
Нали знаете, че не загрявам от веднъж,
и обичам кой, кога, къде, защо, с кого, как, ...
За книгата доста писахте, та съм запомнила нещо.
Но, ако е като сценария на Момичето ...,  
Възмутена съм, ядосвам се, няма кауза, това дизи.
Хайде, стига съм  оплаквала Краля от сега.
Каквото дойде, ще се гледа! Въпросът е КОГА!?
Важно ми е, защото Къванч с годините,
е създал един своеобразен календар на изявите си,
и сега чувствам, че упорито искат да му сменят датите.

И обещаното от снощи - Когато Юнис се развихри  >>>

Скрит текст:
Вчера имах уговорка с единственото мое да отида при него.
Още не бях станала и ми звъни - има код червен, не излизай.
Да бе. Един път Свобода Бъчварова да го включи в графика си
и да се отмени срещата в последния момент. Ще ме плаши с Юнис.
Та в следобедните часове - отивам.
Не бях стигнала и мм звъни, да дойда да те взема.
Няма нужда. Знам ги тези  Юниси от преди години.
Вятърът бучи горе високо за около 2-3 часа, и после си отива.
Имало е и изкоренени дървета. Виждала съм ги.
Така си мислех до към 3 часа следобед.
И после като се усили вятъра, и като хвръкнаха найлонови торбички и маски,
и като задрънчаха стъклата на прозорците, и като спряха движението,
и като започнаха да съобщават и за жертвите под падналите дървета, ...
То не е така както сме гледали по филмите, че режат високи дървета.
Тук все едно някаква страхотна сила хваща високото дърво горе за короната,
много бързо завъртане, вади го от корена и го пуска пак със сила.
За ниските дървета няма проблем. Лошото е, че не е студено и тъмно, не вали,
и хората не могат да преценят, колко опасно е навън.
В 5 писнаха всички телефони в един момент - Аларма - Не излизайте!!!
Очаква се в 6 часа пик. После го смениха на 8, после обявиха,
че така ще е до 3 през нощта. Вятърът над 120 км/ч. и не могат да го сметнат.
После намали на 90, 80, ... и закова на 60, но чак към 10 днес.
Та, стоя си вътре на 4-тия етаж, а ушите ми бучат, все едно съм на самолетна писта.
По едно време мм се обажда, че е паднало нещо в градината и добре, че не е бил навън.
Та решихме бързо, че никой няма да ме взима и никой няма да ме кара. Оставам.
Взех едно лапи да ви видя как те. Ама то без кирилица.
Та чувам в кухнята - тък, тък, тък, ... Отивам, а моето единствено готви.
Реже на дъската ...  Да, да, като Къванч. После върти тигана ... ,
малко от това, малко от онова, още една минута, ... Готово. Сервира като Джесур.
Много вкусно беше. Много.  Днес си купих същите продукти и утре ще се пробвам.
Направи и ориз за гарнитура, ... Абе доста ме поглези.  
Та, уж отидох за малко, та чак днес по обед се прибрах. Пуснаха само автобусите.
На нашата улица няма изкоренени дървета, но има доста паднали керемиди.
Влизам и направо в градината поглеждам.
Няма да го описвам с думи, а ще ви го покажа.
От ония дни мислех да ви сложа кокиченцата, но сега са с "бонуса",
който не се знае откъде е долетял и как не е помел камелиите ми >>>

Лекинка!!!

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 23:24 от * Diva *

# 498
Пак за краля.

Цитат
Известный блогер Чакма заявил, что пока насчет участия Кыванча Татлытуга в сериале "Если король проиграет" никакой определенности нет. Они даже не знают какие условия контракта у Кыванча с Нетфликс и будет ли ему позволено работать на открытом телевидении. Ну уж если так случится, то он хочет в партнерши Кыванча Неслихан Атагюль, Серенай Сарыкая или Бюшру Девели. А пока предлагает подождать и посмотреть что будет дальше. Отметим, что известная журналистка Бирсен Алтунташ также говорила о том, что имя Кыванча упоминается в связи с проектом, но не о том, что с ним заключен контракт. Поэтому пока не будет делать выводы.

Лека нощ!

# 499
Дружки, благодаря ви за споделеното и днес! Hug
Вай бе, какви са тези мустаци Thinking Наистина прилича на Сеит, хич не очаквам да повтори визия на предишен свой герой, но да видим. Стана ми и още по- любопитно какъв ли ще го играе във филма на Онур, или просто си тренира нашия и не е свързано с роля Thinking
Цитат
Нова снимка със спортния коментатор Мурат Казган и съпругата му Жасмин Казган, Беркян Акджай в салона на Академията по бойни изкуства.

Дано най - после открехнат малко завесите,
Цитат
Вече втора година турските блогъри и пресата сватосват Къванч за главната роля в телевизионния сериал „Ако кралят загуби“ по романа на известната турска психоложка писателка Гюлсерен Будайджиоглу. Самият Къванч все още не е дал окончателното си съгласие за този проект, тъй като всъщност не иска да се върне в телевизията. Но продуцентската компания OGM и телевизионният канал STAR искат да видят именно Къванч в тази роля. Дали страните ще успеят да се договорят, скоро ще разберем, но засега турската преса продължава да прави това, което обича и предлага все повече възможни кандидатки за актриси, които биха могли да играят в този проект заедно с Къванч. Стартът на проекта е насрочен за есента на 2022 г. по канал STAR TV.

А за Берен ... би ми било любопитно да ги видя отново заедно след толкова години, но първо не вярвам да пожелаят да ги сравняват с неповторимите ББ, а и защото прочетох, че тя е казала, че повече няма да играе в телевизията, но кой знае, хората си променят мнението.
Пепи, готова е стаята, стана много хубава, синът ми не е спрял толкова дни, чак ми стана жал , заряза си работата заради мен, тази сутрин дойде в 9 ч. и едва преди половин час си тръгна, горкия ... Докараха и матрака днес, но леглото още не е готово, малкият ми син чака да докарат материала, не зависи от него. Да видим, дано стане по-бързо, но едва ли ще е готов до вторник. Е, ще спи сестра ми на моето сегашно легло, какво пък толкова.
Снеже, благодаря ти! Така е, изобщо нищо не е ясно още, заради това не се навивам от сега. Може пък да стане.
Лекинка, дружки! Hug

Добро утро! Hug

Хубава неделя!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 08:41 от queen_fenka

# 500
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Снощи ми попадна ето това

Преводът е ужасен и въобще не съм сигурна дали става въпрос за филма на Онур, но снимките намекват за това.
Диве, обичам да разказваш твои истории. Хем ме разсмя, хем си представих ужаса, който сте изживели. Важното е, че всичко е приключило. Дано само тук не дойде, че ние вече сме без покрив, а майсторите от сутринта тресат цялата къща.
За сценариста на Краля аз нямам спомен да сме писали нещо. За самата книга онзи ден,когато питах Фени видях публикации и в една руска група във Фейсбук, но за съжаление не го запазих, а сега не мога да го открия.
Като спомена за Ойкю да кача и това

Гледам, че процентите на нейния сериал падат, дано поне се задържи до края на сезона.
Пожелавам си малко снимки днес от Башак.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 501
Здравейте, момичета! Heartbeat

Забравих да отразя снимката с мустака - предпочитам да не е за проект, но ще го преживея. Laughing Laughing Laughing

Хубав неделен ден! Flowers Hibiscus

# 502
Добро утро Дива добре, че всичко се е разминало

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2777694727691977476/
https://twitter.com/tatkvnc/status/1495323377237737483

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 11:16 от dterziiska

# 503
Тази неделя, кафето е от Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye Coffee

Терзи пусна клипчетата! Blush
Снеже Hug, и аз не съм много въодушевена от мустака Wink
спомням си едно видео/2018/-Къванч се беше появил с такъв, но каза, че е за кеф Grinning

Диве Hug, и на мен ми е интересно да чета разказите ти!
добре, че са ви се разминали сериозни поражения Hands Plus1
Цитат
И моля, малко по като за блондинки,
да ми припомните за сценариста на Краля.
не се знае кой е....
аз искам да е Ейлем Джамполат.

Пепи Hug, също я срещнах  тази история, която ще/или е режисирал Онур, но пише, че е сериал
http://teammy.com/2020/10/20/16013/
https://www.aksam.com.tr/magazin/netflixin-yeni-dizisi-uysallar- … ler/haber-1170277

от КБТ май няма да имаме специални снимки, май не са ходили на специално място за годишнината....Thinking

Алинка Kissing Heart и ти си наминала Blush
Цитат
Много ще се радвам да се окаже истина, запазвам си малки резерви, за да не се разочаровам от очакванията си.
Не съм никак претенциозна към партньорките, поне две ще са, както и да адаптират романа, а по- скоро към адаптиращия.
и на мен това ми е най-важно-сценария, а и режисьора. Hands V
Даже си пожелавам да е Джем Карджъ-който работи с ОГМ и ще снима /уж/ сериала на Чаатай.
която и партньорка/и да изберат-съм сигурна, че ще е подходяща.
Берен няма да е, защото хонорарите им с Къванч са много високи.
Не съм гледала последните 2 серии на Момичето, хммм Хайри да е женен? Thinking

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!
Скрит текст:
да ти е жив и здрав Ицо!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 13:45 от Airra

# 504
Айре, благодаря за инфото. Сигурно някой като мен си е превеждал с Гугъл 😜 и не е разбрал, че става въпрос за сериала, който Онур засне/ или ще снима за Нетфликс.
Значи ще чакаме да кажат за какво ще бъде.
Тези имена на сценаристи и режисьори нищо не ми говорят , така че аз нямам никакво претенции. Явно след случилото се със сериала на Чачо темата за парите е актуална. Но.... имаше информация колко струват други сериали в момента на епизод и сумите бяха доста по-големи. Разбира се, че ще зависи от самия сценарий и вида на сериала. Предполагам, че разходите за един исторически сериал са много по- големи , но и не вярвам, че актьорите, които участват взимат по-малки хонорари, имам предвид Бурак и Фахрие най-вече. Така, че колкото и големи да са хонорарите на актьорите , другите разходи/ костюми и т.н/ са със сигурност по- малки.  Така, че въобще приказките, че няма как да се платят хонорарите на две звезди не го приемам.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 15:11 от pe04

# 505
Пепи, да историческите са скъпи продукции.
Но примерно сериала на Бурак е по Атв-канала на Ердоган, а на Фахрие е по държавния- и те имат пари + това и двата сериала са с висок рейтинг.
Продуцентите по принцип искат да имат права за продажбите в чужбина, от там печелят много, но и каналите имат желание да се докопат до тези приходи и от там се получават разногласия при сключването на договорите.
Почти съм убедена, че ОГМ не могат да платят хонорарите на Къванч и Берен, ако ги съберат в Краля, поради не особено платежоспособния канал-Стар тв. А Онур Г. със сигурност ще иска- той да си продава сериала в чужбина.
това беше леко отклонение, но като гледам няма нищо интересно, няма и снимки от Башак Smirk

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 21:18 от Airra

# 506
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря на всички ви
за реакциите и поздравленията!!!
Да сте здрави и вие и близките ви!!!
Благодаря за неделното кафе на Къванч!!!
Личи си, че е висока класа и техниката, и ...
Чак ми замириса на прясно смляно кафе.
Този невероятен аромат. А и чашата като лапа.

За бъдещи проекти и партньорки чакам нещо смислено да прочета.
Никак не обичам този период на неяснота, на дебнене, на предположения, ...
Затова не ми влизат в главата и не мога да ги запомня.
Едно голямо мръъъъъъъъъъън за незилъчените!!!
Добре, че си имаме богатата филмография на Къванч!!!

Лека вечер!!!

# 507
  • Плевен / София
Игра на съдбата ми - еп.09 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/3218094164676
https://archive.org/details/09_20220220
и в групата "Любими сериали с превод ®" https://vk.com/club113691288

Благодаря на екипа за превода Heart

# 508
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss
Какво ли не може този наш хубавец, с какво ли още ще ни изненада ... Най-хубавото е, че на него му доставя удоволствие всичко, което върши Two Hearts
Хареса ми и на мен чашата!

Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря ти! Kiss Наистина ми е голямо слънчице Heart

Оставям ви, че имам още много за подреждане, пожелавам ви хубав ден и успешна нова седмица, която да ни донесе новини! Hug

# 509

И от мен -цветно понеделнишко кафенце Blush Coffee

Фенче Kissing Heart, кога ти идваше гостенката?
Със сигурност на Къванч му е много приятно да върши  такива сладки семейни/домашни нещица, пък като знаем и колко е способен...Hands Plus1
Диве Hug
Цитат
Личи си, че е висока класа и техниката, и ...
Чак ми замириса на прясно смляно кафе.
да Wink
Цитат
Никак не обичам този период на неяснота, на дебнене, на предположения, ...
Ооо и аз хич не го обичам...особено да чета и разни ПР предположения на журналята.
Надявам се тая седмица Бирсен да ни светне за нещо повече околко филма.
и да поддържаме форма Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Искаме дати за новите проекти!!!

ДК в Кот де воар/ Côte d'Ivoire

Здрава и позитивна нова седмица Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт