Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз пък съм много въодушевена от новината.
Четох при американките, че Бирсен била много близка с брата на Къванч , така че най-вероятно е истина, макар че аз лично преди време писах, че няколко пъти тя подаваше невярна информация за Къванч, но сега съм склонна да и вярвам, имам такова усещане.
Фени, ще потърся информацията в темата, тук поне я има.😀
Прочетох лоши отзиви за канала, с които е подписан договор, но честно казано на мен ми е все едно.
Разбира се, че ще има разлика от книгата и сценария, но много се надявам поне да има точно фиксиран брой серии, което поне предполага, че сценаристите ще имат идея как ще изглежда края на сериала.
Не мисля за евентуална партньорка, защото винаги ги харесвам.
И много се надявам да е истина, за да се осъществи най-после и моята мечта да участвам в коментарите на сериал на Къванч.
До после 🤗🤗🤗

# 481
Здравейте! Heart Exl

Благодаря ви за всичко споделено, момичета! Flowers Hibiscus Както винаги, хубав патрон на снимките. Heartpulse Много ми хареса и рекламата с кауза, точно като за Къванч. Кифличките, дето ми приличат на гевреци на мен, изглеждат много апетитно. Не знам дали да се радвам за този крал... но вярно, че сериалите нямат много общо с книгите, по които се правят.

Моля, някой да ми разясни ние колко проекта на Къванч чакаме и по кои платформи, или само по Нетфликс, че се обърках?

Снеже, радвам се и аз за теб, време ти беше Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink Wink Wink

Диве, честит празник! Flowers Hibiscus

Приятен ден!

# 482
Пепи Hug, няма лошо, щом така се чувстваш!
и аз четох, че Бирсен била близка с Джем/от къде ли знаят??/....... ооо май си променяш мнението за Бирсен Laughing
за канала- да, определено Стар тв е един от най-неуспешните, с най-слаби сериали в последните години.
Цитат
Разбира се, че ще има разлика от книгата и сценария, но много се надявам поне да има точно фиксиран брой серии, което поне предполага, че сценаристите ще имат идея как ще изглежда края на сериала.
фиксиран брой серии, само ако Къванч си ги извоюва в договора, иначе на тв. -сериалите си ги разтягат колкото могат/според рейтинга.
Цитат
И много се надявам да е истина, за да се осъществи най-после и моята мечта да участвам в коментарите на сериал на Къванч.
дано!! Blush

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
охх рускините написали и "официално" Grinning
не мисля, че има смисъл да разсъждаваме по договорите на Къванч за НФ, не знаем изобщо как стоят нещата.
Ще си чакаме всичко по реда си- и да, най-важното да сме здрави Flowers Four Leaf Clover, както и Къванч и Башак Flowers Four Leaf Clover
При Алинка четох, че  има в момента много силни бури, дано нямат проблеми!! Hands Pray

Снеже Hug честито ти аватарче!! Blush
Цитат
Моля, някой да ми разясни ние колко проекта на Къванч чакаме и по кои платформи, или само по Нетфликс, че се обърках?
за НФ-чакаме Wink
Подводницата/Якамоз- 1 сезон
Денят на влюбените- филм/сниман/
филмът с Онур Сайлак и Фунда/още не е сниман/
и не е знае дали и кога ще снимат 2 сезон на Подводницата+ 3 сезон на В нощта

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 15:11 от Airra

# 483
Снеже Hug честито ти аватарче!! Blush
Цитат
за НФ-чакаме Wink
Подводницата/Якамоз- 1 сезон
Денят на влюбените- филм/сниман/
филмът с Онур Сайлак и Фунда/още не е сниман/
и не е знае дали и кога ще снимат 2 сезон на Подводницата+ 3 сезон на В нощта

Благодаря, Айрре, и за двете неща. Heart Exl Flowers Hibiscus

# 484
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не мога да пиша много, защото съм в бурята Юнис.
Не съм у нас, но съм на хубаво място. Много е приятно.
Сготвиха ми ...  Пак асоциации с Къванч.
Утре, като се прибера, ще разказвам ...

Лекинка!!!

# 485
Добро утро! Hug

Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss Аз както казах, ще почакам Къванч да каже ще е ли Крал или не Smile И да ви кажа, благодарна съм, че имахме поне реклами през тези три години ... такова чакане чак не е било.

А сега чакаме резултатът, дано скоро ни зарадват.
Днес е специален ден за нашето семейство КБТ - 6 - та годишнина от сватбата! Flowers Four Leaf Clover От сърце им пожелавам да са все така щастливи и влюбени още дълги години, да вземат на ръце рожбата си след няколко месеца! Flowers Hibiscus А, и да си останат хубави хора, с големи сърца, които вдъхновяват с добрите си дела ! Heart

Хубава събота ви пожелавам! Hug

# 486
  • Плевен / София

Честита годишнина на Башак и Къванч

# 487
Привет, момичета! Heart Exl Честита годишнина на Къванч и Башак. Flowers Hibiscus

Тук споменават и Берен Саат като партньорка.

Цитат
После завершения съемок сериала «История подводной лодки», который будет транслироваться в ЦИФРОВОМ режиме, Кыванч Татлытуг, снявшийся в фильме «Праздник влюбленных», засучил рукава для нового проекта. Актер сыграет главную роль в сериале по книге Гюльсерен Будайиджиоглу «Если король проиграет». В постановке, которую будет снимать OGM Pictures, актер сыграет эгоистичного, жесткого и высокомерного Кенана. Роль партнерши производственная компания предложила актрисе Берен Саат .Если Берен Саат примет предложение, дуэт впервые встретится в проекте после сериала « ЗЛ».(гугл)

# 488
Хубава събота!! Hug

Честита годишнина на Къванч и Башак!! Желая им дълги години - здраве, щастие, любов! Heart Flowers Four Leaf Clover Champagne

Фенче Kissing Heart, хубаво написано!! Hands Pray
Надявам се за пролетната кампания на  Мави-да има пресконференция.
Въпреки сушата от роли-не можем да се оплачем, имали сме доста интересни неща покрай любимеца ни.
Да видим дали днес ще ни зарадват с нещо.
Диве Hug, стана ми интересно, чакам да разкажеш.
Снеже Hug, Берен си я спрягат за тая роля- сумати време, но тя едва ли ще се върне в тв. сериал.
Гости Hug

Къванч е изкарал кулинарния курс, за да радва семейството си със здравословни ястия.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 12:15 от Airra

# 489
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Много проекти има Къванч ама трябва да имаме търпение Всеки филм и сериал търси публика

Честито да е семейство Татлътуг Само хубави неща да им се случват занапред

https://www.instagram.com/p/CaKBB_oDviQ/?utm_medium=twitter

# 490
айде на мустака Wink

снимката е споделена от Murat  Kazgan - ММА спортист

Желязото кове желязо!

дали се подготвя за роля?? Thinking
държи ни в напрежение и любопитство...

Терзи Hug

още!

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 14:08 от Airra

# 491
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честита им годишнина на нашите любимци ♥️ Нека имат още толкова по 10, винаги в любов и разбирателство.

Други снимки очаквах днес, но може и утре 😜 Башак по традиция качва винаги след един, два дни, така че може и сега да ни изненадат.
Този мустак ... предполагам, че е за новия филм. Точно се чудех как ли ще промени сега визията си , макар че така напомня много от времето на Курт. Стана ми интересно и тези тренировки сега свързани ли са с филма или това си е просто редовна тренировка за поддържане на формата?
За Краля, много искам да стане този проект. Не искам да се настройвам , но .... За евентуалното участие на Берен малко ми е под въпрос, хем ми се иска, хем не. Честно казано, като че ли ми е повече любопитно какво би се получило.

Любопитно ми е и каква е историята на новия филм, за какво ще е. Сигурно все пак в един момент ще споделят от AY или Нетфликс.

Хубава събота ви желая 🤗🤗🤗

# 492

според мен, тренира за роля.

с Кузей бурята

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 14:55 от Airra

# 493
Кузей бурята, в образа на Курт Сейт 😜
Да видим какво ще излезе накрая. Очаквам неочакваното.

# 494
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺
Честита шеста ( желязна/чугунена) годишнина от брака на Къванч и Башак!

„Човек е богат не с това, което е взел, а с това което е дал!“
Много да си дават и много да получават още дълги години!
Желая им най- хубавите пожелания от този ден да се сбъднат, да бъдат задружни и нужни един на друг!

Да остареят на една възглавница! 👩❤👨

Много събития около Къванч, рогът на изобилието се изля заслужено.
Без синьо

Няма зелено

Чудесно послание в новата реклама, предай нататък и дано пребъде!

Много ще се радвам да се окаже истина, запазвам си малки резерви, за да не се разочаровам от очакванията си.
Не съм никак претенциозна към партньорките, поне две ще са, както и да адаптират романа, а по- скоро към адаптиращия.
Момичето продължавам да следя, виждам някои щрихи от другите проекти по романите на авторката. Не зная дали тя ги е включила в романите си, или сценаристите. Но никак не ми харесва накъде завива историята.
Хайри май ще се окаже семеен. Което автоматично ще обезцени стойността и любовта му в моите очи.
Седат и цялото му семейство са ми безкрайно неприятни след опцията да изпратят Левент да поеме вината на Седат.
Това, че не се случи фактически, не променя намерението. А мълчанието на двете жени- майка и дъщеря/ съпруга, сякаш ми беше най- противно. Налян също не ми се вписва в картинката.
Никак не ме удовлетворява сценарият до момента.
Очакваното от мен послание от всичко показано до момента, беше научете децата на отговорност и независимост, не ги защитавайте на всяка цена и не се опитвайте да ги спасите от света. Оставете ги да правят своите малки грешки. Това ще им помогне да се справят с големите предизвикателства на зрелия живот после.
Вместо това сме свидетели на “услужливите” родители, и в двете семейства, отглеждащи индивиди с чувство за превъзходство, вместо чувство за отговорност; манипулативни, или напълно несъвместими с реалността, която ги заобикаля.
Погледнах творчеството на посочения за сценарист на предстоящия филм за Нетфликс. Има много интересни и различни творби. Очаквам с нетърпение повече подробности около сюжета.

Хубав и спокоен остатък от деня!

Общи условия

Активация на акаунт