Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро! Hug

Пепи, радваш ме, че си такава оптимистка по отношение на рекламата. Толкова пъти са ни подвеждали за толкова проекти и реклами през годините, че вече сме претръпнали с Айрето Smile
Не, не са присъствали КБТ на сватбата на Дениз.
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Точно така е, в началото актьорите, певците работят усилено за името си, за да се докажат, а след това то започва да работи за тях. Аз обаче много се надявам, че Къванч все още не е изиграл ролята на животът си, не смятам, че Бехлюл е звездната му роля. Да, тя го изстреля на върха, но след това той направи още по-силни и запомнящи се роли, поне за мен е така. Аз честно казано , не държа да го гледам със стари партньорки. Може, но само във филм.
Ох, разсмя ме, ама дано не се окажеш права Sweat
Цитат
от Нетфликс ще чакат всички забременели от екипа на Якамоз да родят и тогава и те ще ни го представят😂
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Това е супер идея да се посмея със сладурите от Статуса Hands Plus1
Диве, благодаря за Бехлюл! Flowers Hibiscus Не мога да му се нагледам в този му образ именно с тази коса Heart

Много мили снимки на Хазал и Селчук, вярно беше направо бебе в ЗП

Бенсу със сестричката и, също толкова мила снимка

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 12:08 от queen_fenka

# 301
Привеет на 1 февруари!! Flowers Cherry Blossom

с пожелание новия месец да е изпълнен със здраве и положителни емоции Flowers Four Leaf Clover
както и с хубави снимки и хубави новини за КБТ Heart Flowers Four Leaf Clover

Диве, мерси за гифчетата! Hands Ok Hand Heart Eyes
за Берен, Хазал и Къванч-ЗП даде много голям тласък в актьорската им кариера. каквото и да говорят за ролите си, сигурна съм, че много си ги обичат и се гордеят с успеха на сериала.
Пепи Hug
Цитат
Съгласна съм с това, защото дори най-големите звезди ние винаги свързваме с няколко техни определени роли.
нормално, винаги има роли, които се помнят повече и са станали емблематични.
Фенче Kissing Heart
и аз не държа Къванч да играе със стари партньорки, искам новиии!
за роля на живота му-мога само да му пожелая да има късмет да попада на качествени, силни сценарии и добри режисьори и екип Hands Pray
за сега- мисля, че нашия любим Кузей е тази роля.
м/у другото Къванч е последвал в ИГ един профил за КГ-с мноого видеа. Това е единствения му сериал, за който следва  фенски профил.Hands Facepunch
цък....

Да помрънкам малко за февруари....да имаме новини за Якамоз...
Скрит текст:
хайде НФ!!!

и нещо от мен...

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 13:43 от Airra

# 302
Айре Heart Eyes благодаря! Flowers Hibiscus  Дано! Flowers Four Leaf Clover Благодаря и за споделеното! Kiss Много е хубав колажа ти, браво! Hands Clap
Божее, едва сега изгледах видеото с Марс ... заболя ме сърцето, аз мислех, че само с краката има проблем, горкичкия ... В предаването не беше така, нали ? Thinking Ох, явно се влошава въпреки всичко, което правят за него Киво и Башак, представям си какво им е Cry
Така е за ролите, на нас за сега най - любима ни е тази на Кузей, за други са Бехлюл, Кадир, Сеит или друг негов герой, но искам още по - запомнящи се герои да ни покаже, заедно с невероятни сценарии и режисьори, да! Мисля, че има още с какво да ни удиви Hands Pray  До сега винаги е работил със страхотни актьори, нека така и продължи! Flowers Four Leaf Clover
Партньор на Демет за Дисни изглежда, че ще е Буура Hands Plus1

И италианките изгледаха вече всичко и сега и те се чудят какво ще правят, да видят на нас лесно ли ни е две години и отгоре чакане ... Мнозина от тях споделят, че много добри актьори са гледали преди Къванч, но не са виждали актьор, който толкова да усеща героите си и да убеждава така зрителите, с лекота за секунди да покаже различни емоции, ами няма как да не се съглася с тях, нали заради това се зарибих по него. Ами не им остава друго, освен и те да преговарят като нас Smile

# 303
Фени, Айре, съгласна съм, че Бехлюл "изстреля" Къванч към върха. Но на мен лично ми е трудно да определя коя ми е най-любима. Как и друг път съм казвала, тази, която гледам в момента.
По този повод имаше едно интервю при американките на известен турски режисьор, който казва, че за Къванч още не е намерен подходящ сценарий, който да разкрие целия му потенциал.
Ето това снимах

Ето и това намерих, но нещо превода с Гугъл не е много ясен.

Айре, за колажа 👍🤗

# 304
Пепи Hug

Коментари към видеото, в което Киво храни кучетата в гората.
Това винаги го прави…
Къванч и съпругата му помагат с храна на кучетата, изхвърлени в гората  от
години.

...................
Kъванч е благотворителен човек.
Преди години го видях да събира деца на улицата
в Бакъркьой и да ги нахрани максимално.
И когато те казаха, че той прави това всяка
седмица, го оцених изключително много.
Актьорът трябва да бъде пример в обществото.

Другото, което си споделила...и аз го видях преди няколко дена.
Осман Синав е много успешен продуцент и реж-р. Казал е за Къванч, че е много талантлив и старателен актьор, но до сега не е имало проект, който да разкрие изцяло потенциала му.
Не съм особено съгласна....
на руски, не че е толкова важно.
Скрит текст:
📌Из интервью продюсера Османа Синава (27.01.2022).
Ж: "Нет актёра, который играет в Вашем сериале и не привлекает к себе внимание...

О.С:".... Ни разу в своей профессиональной жизни я не задумывался о том, что если определённый актёр будет играть роль в проекте, то проект будет популярным. Есть много актёров, которые мне очень нравятся, но с которыми я до сих пор не работал. Мне также грустно, когда я смотрю на актёров, которые думают, что «если я буду играть, проект "выстрелит"». Актёра начинают узнавать, когда он получает роль. Все начинают говорить о нём. Миллионы влюбляются. Однако то, что вы продаете — это история. Очень важно хорошо рассказать историю. Например, Кыванч (Татлытуг) очень талантливый и старательный человек. Но до сих пор не было проекта, раскрывающего его потенциал. Они не смогли найти такой проект как, к примеру, Сумасшедшее сердце/ Deli yurek с дебютной ролью Кенана (Имирзалыоглу)..."

Фенче Kissing Heart, ами аз бях сложила линк към видеото с Марс....
И на мен ми стана много мъчно, има и тремор на главичката. Но КБТ си го гледат с любов, колкото му е писано...
Мен ме трогнаха много и думите на Башак, които преведох снощи, ама вие не ги отразихте Wink
Напоследък сме на тема кучета, тук....
ама като гледам какви циркове са в турските дизи среди.
Демет щеше да играе с Керем Бюрсин за Дисни, за това пък Керем и Ханде били скарани в момента,  Керем се бил отказал от ролята. Сега последно Буура ще партнира на Демет и май е сигурно.
Моята любимка Бирсен е станала голяма клюкарка и сплетница, добре, че нашите си ги обича Wink
Италианките не мога да ги мисля....Wink
а на Къванч му пожелавам късмет с хубави проекти.

Приятна вечер Hug

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 21:21 от Airra

# 305
  • AMS

Привет, мили дружки и благодаря за споделеното!!!
Подкрепям всяко мрънкане!!!

Не знам дали искам или не отново в един проект артистите от ЗП. 
Просто ми направи впечатление какво говорят,
и не разбирам много какво искат да кажат.
Къванч каза, че било шега, че не познава Бехлюл.
Берен докато казваше, че много е научила от Бихтер, сега пък не била Бихтер.
Ама знам, че не е 100% Бихтер, но по време на снимките е почти 90 - 95%.
Доколкото съм чела, май почти всички са приели с доста страхове ролите си.
Не са вярвали особено в успеха, а още по-малко в успеха и днес.
А следващите роли, на Фатмагюл, на Кузей, на Фериха, си ги харесват много.
За определяне на пик в кариерата на Къванч ще изчакам.
За Берен също.  За Хазал още повече.
За такъв пик според мен може да се говори в кариерата на Небахат.
За такъв пик би могло да се говори и в кариерата на Кенан И, Халит, ... ,
защото смятам, че няма да се снимат активно занапред.
За Туба, не мога да преценя, или по-точно не се наемам,
но емблематична за мен е като Аси. 
Фахрие и Бурак остават емблематични в Чучулигата.
Фарах много ме впечатлява в ролите като певица  ... 
Сюнгюл ще я помня само в Перла.
Елчин, за мен, ще си остане като Зайнеп в Сблъсък,
макар да съм я гледала в Любов под наем.
Седеф,  като Менкше и в Езел. ...
За сега само Къванч и Берен ще ги запомня изцяло и с най-доброто.

Може би не съм много съсредоточена в това, което пиша напоследък,
защото в главата ми е нещо, което гледах в неделя.

Скрит текст:
Излезе документален филм с партньорката / приятелката
на убитият криминален журналист Петер ер де Врис.
Тъкмо "прочетох" аудио книгата му за Отвличането на Хайнекен.
Разказ, на един от участниците пред журналиста, за подготовката от 2 години,
самото отвличане, предаването на откупа, скриването на парите,
освобождаването, бягството, заляването ,  делата, ...
Много по-интересно отколкото двата филма - единият с Антъни Хопкинс.
Та в неделя излезе от анонимност жената, която в последните години
и в последния момент е била до Петер ер де Врис.
Тя беше в анонимност и по негово настояване от съображение за сигурност.
Последното разследване на журналиста е за изключително голямо количество наркотици.
По това дело той се явява ключов свидетел с разследването си.
От началото на делото има две знакови убийства.
Първо ликвидират брата на един важен свидетел, после адвоката му, а трети е вече Петер.
Дискутира се това, че Петер  е отказал охрана. Да, отказал е.
Но са му предлагали 10 гардероба да го пазят непрекъснато, което на практика
спира разследванията му, и така пазят да не бъдат разобличени престъпниците.
Не е случайно неговото "Не може да бъдещ свободен, ако си коленичил".
Та за приятелката му - Оказа се, че е известно лице от тв екрана - журналистка.
Двадесет години по-млада, родена в Кабул, 10 годишна с родителите бяга от Афганистан.
Запознават се в едно предаване по телевизията, където участват и двамата 2015.
За тази година са планирали да подпишат.
В дните преди нападението са графирали гривните си, и са усещали как са следени.
А в злокобния ден, половин час след изстрелите, е трябвало да се видят на оглед за жилище.
Двамата са планирали как тя ще излезе от анонимност, ... , ... ,
Много приятна млада жена и много романтичен криминален журналист.
Впрочем той има син и дъщеря от предишен брак. Синът е адвокат.
И с него изгледах интервю, заснето в офиса  на баща му, където така всичко си стои още.
На видно място е статуетката на ЕММИ за филма, разкриващ убийството на млада американка.
Миналата седмица най-после осъдиха, разкрития от Петер виновник,
за отвличането и смъртта на малкото момченце Ники.   
Хайде, стига, че се олях. Извинете!!!

Лекинка!!!

# 306
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss  Ааа, всичко отбелязвам аз, просто забравям да го отбележа понякога. А видеото с Марс, за което беше дала линк нещо не успях да видя, направих го едва вчера  ... по-добре да не бях, ужасно се разстроих.
Пепи, Диве, благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Аз пък изобщо не съм съгласна с този  Осман Синав ... как да не е имал Киво прокти, в които да разкрие таланта си ? Е, винаги може и още по-добри истории да има за него, наистина има какво още да покаже, но да ми твърди това не съм съгласна. Че и намерил точно кой сериал да даде за пример - Диво сърце с Кенан Thinking Ако е този, който едно време го даваха по тв-то с някаква бяла роза беше, само това помня, няма що. Явно ще да  е негов този сериал, щом го хвали. Или ако е искал да похвали Кенан, че е показал талантът си в пълния му блясък в този сериал как не! Кенан го забелязах едва в Езел като актьор. Освен, ако не бъркам сериала, но явно не бъркам, щом му е дебютна роля на Кенан ... Интересно, защо тогава не Диво сърце и не Кенан доведе милиони туристи от Арабския свят в Турция, нито пък го повтарят този шедьовър всяка година с неизменно висок рейтинг ? Човека явно, че е искал да похвали Къванч, да каже, че може да покаже и много повече, ама някак нескопосано се е получило, та дори обидно :
Цитат
Например, Kъванч / Taтлъту / е много талантлив и усърден човек. Но досега не е имало проект, който да разкрива потенциала му. Те не можаха да намерят такъв проект като например  Deli yurek с дебютната роля на Keнан И ... "
Както и да е, аз вярвам, че ще има и такава роля, в която ще им отвърти главите на всички, дори и на хейтърите.
Пресата

Хубав ден! Hug

# 307
Хубава сряда!
при нас доста снежна...Nature Snowflake
Диве Hug, съгласна съм с написаното за актрисите.
Небахат остава емблематична и с ролята си във ВВ, освен в ЗП.
за съжаление Сонгюл не можа да надхвърли ролята си от Перла.
А Фарах-и в КСШ, но и във Времето лети прави много силна роля.
Фахрие ми е най-много Неджля.
интересно ми беше и споделеното с спойлера Hands V
Фенче Kissing Heart, абсолютно съм на твоето мнение за О. Синав/затова и спестих новината в темата Wink/
а сериала с Кенан - Диво сърце/ https://www.youtube.com/channel/UCKDbcv9uoysV4N0J9jRDgzw/не е тоя, който даваха едно време по наша тв./Aci Hayat/ Явно О. Синав е нещо като откривател на Кенан и си хвали неговия сериал, но Кенан става супер звезда точно с Езел и после с Карадай.
А, че Къванч нямал роля, в която да разкрива на 100% потенциала си, ами пак ще повторя любимия ни Кузей- показа и драматичния, и екшън, и комедиен, и романтичен аспект от актьорските си  умения. Hands Plus1

много хубава снимка с Киво в близък план...искам още нови!! Hands Pray

пак Небахат, видео с нея >>
https://twitter.com/KT_Fans/status/1488607759474073603

Наистина са като картина. Къванч е семеен тип човек,
бракът е важно нещо за него и когато той
стане баща, те ще бъдат страхотни.
Нека Аллах да ги пази от зли очи.
Дай боже, да вземат бебето в своите ръце. Hands Pray
Къванч е много добър човек. Той забрави своята красота
 и стана много добър актьор. Неговата
съпруга е страхотна жена, тя винаги подкрепя Kъванч
много добре.

нова Heartpulse

за Момичето...Налан е бременна
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 12:36 от Airra

# 308
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 309
  • Plovdiv, Bulgaria
Хубав, успешен нов месец, както е тръгнал, все така да ни върви, дружки!
На късмет да е!

“Дълго чакахме, вече е време да се срещнем…
Bir denizaltı hikayesi много скоро само по Нетфликс..”

# 310
Хубав, успешен нов месец, както е тръгнал, все така да ни върви, дружки!
На късмет да е!

“Дълго чакахме, вече е време да се срещнем…
Bir denizaltı hikayesi много скоро само по Нетфликс..”

Алинка Kissing Heart
доста ме развълнува с поста ти Blush
но това не е официален профил...
а оня, който беше постнал тая снимка/колаж - че била от снимките на сериала.

ще чакаме нещо от профила на НФ ТР.

Гости Hug

хубав следобед!!

# 311
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Али и аз в първия момент помислих, че имаме новина, но съм на мнението на Айра, че по скоро са фенски желания.
Тази статия аз я приемам по скоро като признание за таланта на Къванч и малко надменно отношение към колегите му режисьори и сценаристи.
Новата снимка на Башак много ми хареса отново.
Айре, не знам каква клюкарка и сплетница е станала Бирсен, но сигурно толкова дълго време в тази сфера я е научило да бъде добър манипулатор и жалко, че хората и се връзват.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 312
Днес си пожелах нова снимка Stuck Out Tongue Winking Eye
Heart Eyes

2.2.2022 hadi bakalim
отбелязал е многото двойки в датата.

Пепи Hug
Цитат
.....но сигурно толкова дълго време в тази сфера я е научило да бъде добър манипулатор и жалко, че хората и се връзват.
така е!

лекинка Nature Stars

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 22:48 от Airra

# 313
И още от Башак

Дал ни е загадка. 

Сигурно се храни с амброзия този човек.  Изглежда невероятно.

# 314
  • AMS

Мили дружки, благодаря за споделеното!!!

Голяма любов са Генч и Къванч!!!

Общи условия

Активация на акаунт