Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 74 188
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте отново!

Можете ли да споделите мнения за което знаете от долния списък с училища?

43 то
2-ро
32-ро
119-то
ПГ по транспорт
40-то
56-то
88-мо
ПГ по електротехника

# 241
Младежът ни е в 32-ро АЕ/ИЕ ,10 клас и си харесва училището,класа и преподавателите.Не е имал никакви конфликти по никакви поводи.Доволни сме,но и нашият си е самостоятелен и не ни занимава с нищо и сам учи ,а и не е конфликтен.
ПП.Пропуснах за 2-ро.Другият ни младеж е 8 клас АЕ/ИЕ.Учителката по АЕ е много добра и също нямаме оплаквания от у-щето.Това е единствената езикова паралелка , а другите са профилирани.За 32-ро не му стигна 1 точка.Тази година във 2-ро за тази паралелка балът беше по-висок в сравнение с миналите.Класът им е добър и няма проблеми с връстниците си.
Ние държахме децата да са в езикови паралелки и всички предприемачески или други профили не ни устройваха.Изключихме френски и немски защото не искат да ги изучават.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 21:56 от Didia

# 242
  • София
43-то не е ли основно училище?

# 243
Здравейте, 119 -то е обикновенно училище. Учителите по български са много зле, по английски също. По физика, господина се е взел много на сериозно и като краен резултат е че намразиха предмета.

# 244
  • София
Здравейте, 119 -то е обикновенно училище. Учителите по български са много зле, по английски също. По физика, господина се е взел много на сериозно и като краен резултат е че намразиха предмета.
Неприятно. Това училище също ни е в списъка.

# 245
  • Сф
Ние май ще го зачеркнем 119. Намирах нееднопосочни мнения. Май повечето хора се лъжат от квартала и хубавия вид на училището.
И да, много е спрягано и при нас като резерва от доста деца.

# 246
  • София
22 СЕУ към кои се води - елитни или не? Може ли мнения и за него - на удобно място ни е?

# 247
От елитните, балът от миналата година е над 400. Точно срещу малкото НДК Аз съм с момче, очевидно няма да успее за езикова, то гледайки баловете, май няма и да този тип ,32, 35, 22ро......
22 СЕУ към кои се води - елитни или не? Може ли мнения и за него - на удобно място ни е?

# 248
  • София
Освен това в 22-ро няма квоти. Момчетата ще са малко (според мен).
Нямам впечатления от гимназията, но основното училище е на добро ниво.

# 249
  • София
И по харизматичния образ на директора също се впечатляват, не само по квартала. Той наистина е такъв, какъвто е на екран - комуникативен, приветлив, активен, иска да прави някакви неща. Но какво е нивото на гимназиален курс нямам кой знае каква информация.

# 250
  • София

Да, аз съм с момче и това с квотите ме спира. Сигурно имат 2-3 момчета в клас. Аз бях в такава паралелка само с момичета и не ми беше ок.

# 251
Добро утро, аз пак да попитам за Гимназия по туризъм /ТОХ/ някакви мнения?

# 252
  • София

Началното да, прогимназията - твърдо не. До преди две години имаше жестоко текучество на учители, директорката не можеше да се справи с организацията на учебния процес, учителите не стигаха, ако се разболее някой учител взимаше външни учители от други училища по заместване, което водеше да преподаване по важни предмети с Уча се. Всяка година имаха нов класен ръководител, смени сто учителки по математика, местеше постоянно деца от една паралелка в друга
Ако нивото в гимназията е по-добро, нека споделят майките, но прогимназията е пълно дъно. Да не споменавам за учителката по БЕЛ, която е абсолютна истеричка (нещо, на което не вярвах, докато не дойде момента за ДО и не видях с очите си за какво става въпрос).

# 253
Някой може ли да каже мнение за тези училища: 51, 118, 108, 47, 19,7 които мисля че не са елитни и за двете гимназии- 203 ПЕГ и ПГ К.Евдокия. Simple Smile

# 254
  • София
108 е близо до нас и не ти го препоръчвам. Средата в него е кофти, съдейки по поведението на учениците от горните класове. До 7 клас бива. Иначе ръководството много се старае, ама...
7-мо е къде-къде. Баловете не са съпоставими и евентуално за там глася дъщеря ми.
51-во е добро също, но ни е много далече.

Общи условия

Активация на акаунт