Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 73 991
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
В 31. балът е по-висок за момчета и затова средноаритметично системата го нарежда по-нагоре. В 32. има невероятна разлика между женски и мъжки балове.

# 556
Объркахте ме за 31 и 32. В крайна сметка сме сложили 31 по-напред защото по резултати от ДЗИ е по-напред от 32 и е с немски. Приета е в 31 по 3-то желание. Чакаме за 1 и 2 желание, но се притесних дали не сбъркахме, ако не мръдне нагоре...
                     Ако детето иска да учи немски не се притеснявайте дали сте сбъркали.Важно е какво иска да учи детето.Ако локацията на у-щето ви е удобна за пътуване място за притеснения няма.Проблем си е да минеш през целия град през зимата за да стигнеш до у-ще.Ние избирахме и по локация на у-щата.
                     ЩО се касае за ДЗИ пет пари не давам на кое място е у-щето,ако моето дете е с отлични резултати.В университет се влиза с личен резултат,а не с място на у-щето от ДЗИ.
                     Какви са ви 1-во и 2-ро желание? В кои у-ща?

# 557
По-близо е 31, тя избра и немския, макар никога да не го е учила, донякъде под мое давление като по-перспективен. Притеснява ме, че няма да и стигнат силите за него.
1 и 2 желание са 51-во Комп. графика и анимация.

Ако остане в 31, поне ще има по-умни младежи Wink

# 558

Хаха, важно е и възможностите за гаджета да се планират!
(да разтоварим малко напрежението)

# 559
  • София
Системата гледа дали всяко от подредените желания се вмества в бала за паралелката. Започва да ги гледа от първото записано в заявлението - ако има свободно място от първо класиране стига ли  или не. Ако не стига - гледа следващото. Ако 32-ро сте го писали преди 31-во и балът стигне за 32-ро, ще ви класират там. А 31-во отпада и нататък отпадат.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:39 от Andariel

# 560
По-близо е 31, тя избра и немския, макар никога да не го е учила, донякъде под мое давление като по-перспективен. Притеснява ме, че няма да и стигнат силите за него.
1 и 2 желание са 51-во Комп. графика и анимация.

Ако аз правя избора категорично бих избрала езиковата паралелка в 31-во или в 32-ро.Когато нашите деца кандидатстваха отхвърлихме всички паралелки с профил - предприемачески,общ.науки ,графики и всичко останало.Ориентирахме се към чисто езиковите паралелки.Разбира се това е наше мнение и всеки сам решава.Голямата завърши 2 АЕГ и сега вече ще е втори курс Кино и телевизия!Има колеги,които са учили и графика и анимация,но тя е доста по-добра от тях.Така,че няма особено значение,че не е изучавала графика и анимация.
                     Пропуснах за умните младежи Yum - навсякъде има умни и младежи и девойки дори да не са пълни отличници!

# 561
Аз съм в бранша (Комп. графика) и мисля че знам повече от нивото на преподаване, но друго си е да има среда.
Тя обича да рисува и твори...
А и 51 е с интензивно изучаване на английски.

Много се разколебах дали да не я запиша в 31 все пак. Но ако не се спогоди с немския...  лошо.

# 562
  • София
Дъщеря ми е приета по първо желание в 7-мо СОУ - паралелка английски и испански. Не очаквах да я приемат в паралелката с най-висок бал, но вече е факт. Сипахме си уиски и в четвъртък отиваме да я запишем. Свърши се! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
Аз съм в бранша (Комп. графика) и мисля че знам повече от нивото на преподаване, но друго си е да има среда.
Тя обича да рисува и твори...
А и 51 е с интензивно изучаване на английски.

Много се разколебах дали да не я запиша в 31 все пак. Но ако не се спогоди с немския...  лошо.
               В къщи има трима от този бранш и девойката ни е четвъртата.Вероятно е научила повече от дома отколкото ,ако беше учила това.Нашата си избра АЕ + немски ,като втори.Дъщерите ми и двете са завършили немска гимназия та имаше кой да и помага.Май не казах,че говоря за внучката ми.
               Ако детето иска да рисува и твори не виждам защо се колебаете.Пускайте за второ,но първо разговаряйте с нея за желанието и.Обяснете и подробностите.За да няма после защо не опитахме!Успех ви желая !

# 564
31-во е добро училище. Ако я запишете, няма да съжалявате. Има и къси клечки(учители), ама то къде ги няма. Средата е добра, дисциплината също. Дъщеря ми е там, сега ще бъде 10 кл.

# 565
Здравейте! Ще прочета и темата назад, но да попитам за  прясна информация за паралелка "Системно програмиране" в  А.С.Попов-София. Ще бъда благодарна за отговори и мнения!

# 566
Здравейте! Ще прочета и темата назад, но да попитам за  прясна информация за паралелка "Системно програмиране" в  А.С.Попов-София. Ще бъда благодарна за отговори и мнения!
                   Гаджето на голямата ни госпожица завърши тази паралелка преди две години с пълен отличен и беше най-добрия в у-щето.Той беше доволен и харесваше учителите си.Така,че моите косвени впечатления се базират на доста скромен опит,но детето е студент и има отлична база знания.

# 567
31-во е добро училище. Ако я запишете, няма да съжалявате. Има и къси клечки(учители), ама то къде ги няма. Средата е добра, дисциплината също. Дъщеря ми е там, сега ще бъде 10 кл.

Напълно съм съгласна с Вас. 31-во е добро у-ще , синът ми сега завърши 8 клас- математическата паралелка, има дисциплина, учителите на които попадна също са добри.

# 568
  • София
Ние също сме доволни от 31 СУ - паралелка с НЕ - доволни сме от дисциплината, класа е чудесен и  смятам, че и с езика напредна.

# 569
  • София

Напълно съм съгласна с вас. 31-во е добро у-ще , синът ми сега завърши 8 клас- математическата паралелка, има дисциплина, учителите на които попадна също са добри.
и аз харесвам училището. Синът ми ще е в 10 клас. Има дисциплина,  добра материална база,не се подаряват оценки и учителите са сериозни. Единствено не ми харесва, че в 8 и 9 клас им преподаваха различни учители и бяха с различен класен. Ще видим догодина.

Общи условия

Активация на акаунт