Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 201
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте,момичета
Гледах,че в Естетика в Турция предлагат комбинирани пакети включващи например уголемяване на бюста и ринопластика.Интересувам се някоя от вас правила ли е такава операция там,как протича следоперативния период и възстановяването,както и отзиви,разбира се

# 751
Здравейте, момичета. Скоро ми предстой операция при д-р Стоянов, на консултацията решихме, че ще слага 380cc анатомични микротекстурирани. Попитах го за редкия вид рак, а той ми каза, че го свързвали с макротекстурираните, но четейки в сайта на FDA виждам, че се отнася за текстуриранитв като цяло, там не е упоменато дали са макро или микро... Та въпросът ми е дали е възможно евентуално да поискам гладки (които всъщност трябва да са кръгли) в деня, когато ме приемат, дали ги имат налични или ги поръчват за всеки пациент, имате ли представа? Тъй като бях на консултация и при Кънев, той поръчва за всеки пациент имплантите си..

# 752
Здравейте, момичета. Скоро ми предстой операция при д-р Стоянов, на консултацията решихме, че ще слага 380cc анатомични микротекстурирани. Попитах го за редкия вид рак, а той ми каза, че го свързвали с макротекстурираните, но четейки в сайта на FDA виждам, че се отнася за текстуриранитв като цяло, там не е упоменато дали са макро или микро... Та въпросът ми е дали е възможно евентуално да поискам гладки (които всъщност трябва да са кръгли) в деня, когато ме приемат, дали ги имат налични или ги поръчват за всеки пациент, имате ли представа? Тъй като бях на консултация и при Кънев, той поръчва за всеки пациент имплантите си..
Доколкото знам се поръчват предварително, поне две седмици по-рано.

# 753
Dayane, микротекстурираните импланти са разрешени за ползване в цял свят. Изтеглените и забранени са на Алерган, макротекстурираната им серия. В целия свят до този момент са докладвани 949 случая на едроклетъчен лимфом, като се има предвид,  че са поставени милиони чифтове импланти. На жените с импланти на Алерган,  FDA не препоръчва експлант ако нямат симптоми.
С гладките има много голям риск от капсулна контрактура и също така бързо увисват. Ако толкова много се притесняваш, по-добре се откажи от операцията , за да не го мислиш и да си живееш спокойно.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:02 от Mimi2018

# 754
Dayane, отсега ти казвам, че д-р Стоянов ще ти откаже да ти сложи кръгли. Той преценява вида на имплантите според индивидуалните особености на пациентката, а не по нейн избор. Анатомични обикновено препоръчва, когато жената е по-слаба в горната част с цел по-естествен резултат. На мен ми каза, че и да поискам кръгли, не би ми сложил, защото ще са като две топки. За разлика от други лекари, които биха сложили каквито и да било импланти само и само да вземат парите за операция, той държи на добри естетически резултати.

# 755
  • София
Аз съм с импланти на Алерган (тогава Макган) от много години, текстурирани. Проблеми нямам и симптоми нямам. Излишно е това всяване на паника.

# 756
Благодаря, момичета! Като цяло на консултацията при него той си ме попита какви искаш кръгли или анатомични, аз лично харесвам повече анатомичните, да слаба съм и съм нисичка. Той е голям естет, толкова дълго чаках за операция, разбира се имам притеснения, но след 2 раждания и 2г кърмене просто имам нужда,  не е просто прищявка🙂 Та за това искам да знам, че съм избрала най-доброто, което в момента е на пазара, а риск винаги има недай си боже.. 🙂

# 757
Операцията ми беше на 21. До вчера нямах никакви проблеми, но ми дойде.. и на обяд усетих, че едната гърда ме боли, все едно на 2-3 ден усещането, вдигнах температура.. до 38,3.. свалих я през нощта с аналгин (то не и произзводно на аспирин, нали?)
Притеснявам се защо се влоших 10 дена след операцията, дали е заради цикъла
Сега като ставам пак ме боли като в началото..
а пък другата гърда нищо, изобщо не ме боли. Дали от цикъла може само едната да ме боли?
Попринцип преди имплантите не са ме болели гърдите при цикъл, или много рядко..

# 758
Операцията ми беше на 21. До вчера нямах никакви проблеми, но ми дойде.. и на обяд усетих, че едната гърда ме боли, все едно на 2-3 ден усещането, вдигнах температура.. до 38,3.. свалих я през нощта с аналгин (то не и произзводно на аспирин, нали?)
а пък другата гърда нищо, изобщо не ме боли. Дали от цикъла може само едната да ме боли?
При кой ви беше операцията? Не мисля че е нормално заради цикъл да вдигате такава температура…

# 759
При Ильо Стоянов…. Не знам какво стана просто вчера, всичко беше ок, даже след операцията не бях вдигала.
Утре ще им звънна и ще отида.
Изпих две чаши шампанско вчера и ставаше леко течение и след това почувствах отпадане..
И вдигнах температура.. спряла съм антшбшотика още на 28, но на 30ти пих микомакс.. не знам може на много неща да се дължи 😃 просто се притеснявам, че само еднага гърда ме боли и леко се поду.
При кой ви беше операцията? Не мисля че е нормално заради цикъл да вдигате такава температура…

# 760
Благодаря, момичета! Като цяло на консултацията при него той си ме попита какви искаш кръгли или анатомични, аз лично харесвам повече анатомичните, да слаба съм и съм нисичка. Той е голям естет, толкова дълго чаках за операция, разбира се имам притеснения, но след 2 раждания и 2г кърмене просто имам нужда,  не е просто прищявка🙂 Та за това искам да знам, че съм избрала най-доброто, което в момента е на пазара, а риск винаги има недай си боже.. 🙂
Диане, аз също като теб, ниска 1,60 и слаба, 2 бременности и 2 кърмения 2години , с увисване на бюста. Преди 5 месеца на конституцията с моя доктор,споделих, че искам неголям и естествен бюст. Което за мен мен означаваше капковидни около 250 к. Да, ама док ме попари с коментара, че капковидни слага само на нераждали жени. Много бях притеснена, но в крайна сметка резултатът за мен е повече от добър. Дори бг доктор, който също работи това, когато ги видя, коментара му беше " поздравления, изглеждат перфектни ".

# 761
Кой доктор е казвл, че анатомичните импланти са за нераждали жени???
Не бих прирарила при него.

Аз след две бременности и кърмене на двете деца, просто останах с абсолютно празни и увиснали гърди. Имплантите ми са анатомични ( демек капковидни) изглеждат страхотно. Февруари ще станат две години от операцията.
Мога да ти кажа поне още 10 случая подобни.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 15:42 от Eli..........

# 762
На мен ми обясниха , че при много слаби жени се слагат задължително анатомичните. Не знам дали наистина е така.
А защо докторът пита пациента какви импланти иска? Не се ли определя на база жлеза и килограми?

# 763
Аз съм много слаба,и съм с кръгли импланти 285сс и си ги харесвам.

# 764
Аз съм много слаба,и съм с кръгли импланти 285сс и си ги харесвам.
Значи не ми е вярна информацията! На мен Молов ми каза категорично кръгли, но аз имам увисване, макар и в много начална фаза, предполагам, че затова( не съм слаба)

Общи условия

Активация на акаунт