Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 201
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
ЯМР не го ли вижда? Всъщност как стоят нещата с ЯМР? На доста места чета, че на 2 години е хубаво да се проверяват там нещата. Каква е цената горе долу? Може ли свободно да се ходи там?

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 16:57 от geo_antonina

# 721
Здравейте Simple Smile))
Някой може ли да ми обясни разликата между раунд блок и мастопексия? Благодаря

# 722
На ехограф не се ли вижда,че е спукан? Почнах и аз да го мисля,че както бюстът ми е 7 години…

При мен от няколко години се виждаше някакво нагъване от вътрешната страна на дясната гърда, а при последно направен профилактичен преглед при мамолог се появи и сянка, която го притесни и ми препоръча ЯМР, за да се потвърди причината. Не го направих, защото имплантите бяха на 10г. и McGhan, които беше добре да махна и така...

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 19:01 от линката

# 723
На ехограф не се ли вижда,че е спукан? Почнах и аз да го мисля,че както бюстът ми е 7 години…

При мен от няколко години се виждаше някакво нагъване от вътрешната страна на дясната гърда, а при последно направен профилактичен преглед при мамолог се появи и сянка, която го притесни и ми препоръча ЯМР, за да се потвърди причината. Не го направих, защото имплантите бяха на 10г. и McGAN, които беше добре да махна и така...
Цената за реоперация двойна ли е?

# 724

При мен от няколко години се виждаше някакво нагъване от вътрешната страна на дясната гърда, а при последно направен профилактичен преглед при мамолог се появи и сянка, която го притесни и ми препоръча ЯМР, за да се потвърди причината. Не го направих, защото имплантите бяха на 10г. и McGAN, които беше добре да махна и така...

Това пък защо?

# 725
Може да, плащате си за преглед на млечна жлеза, цената варира между 220-300 лева.

ЯМР не го ли вижда? Всъщност как стоят нещата с ЯМР? На доста места чета, че на 2 години е хубаво да се проверяват там нещата. Каква е цената горе долу? Може ли свободно да се ходи там?

# 726
Защото хирургът който ме оперира,любезно ми подчерта,че цената за реоперацията е двойна,за това попитах да разбера дали това е масова практика или моят хирург така процедира.

# 727
Защото хирургът който ме оперира,любезно ми подчерта,че цената за реоперацията е двойна,за това попитах да разбера дали това е масова практика или моят хирург така процедира.

Ми не.. има нещо отгоре за премахването на стария имплант, но малко. Двойно ще стане, ако се наложи реконструкция.. но това не би трябвало да е правилото.

# 728
Сега погледнах, че при Молов разликата между поставяне на кръгли импланти и смяната на импланти с кръгли, в Смолян е 100лв, за анатомични-500лв

# 729
Ако не е тайна кой е този хирург? Моята реоперация беше на същите пари като първата, въпреки че хирурга беше различен и ги сменихне от кръгли на анатомични.

# 730
Ако не е тайна кой е този хирург? Моята реоперация беше на същите пари като първата, въпреки че хирурга беше различен и ги сменихне от кръгли на анатомични.

Казва се Dr. Frédéric Heintz, няма нищо тайно, така ми беше обяснено и аз така си го знам от него. За това исках просто да проверя информацията.

# 731
Предполагам, че цената се определя от това дали ще е  обикновена смяна , т.е само махане на старите импланти и заменянето им с нови или ще се прави и махане на старата капсула. Капсулектомията е много дълга и тежка  операция  и едва ли има доктор, който ще се навие да я направи бонус.

# 732

При избрания от мен хирург, не.

# 733
Здравейте Simple Smile))
Някой може ли да ми обясни разликата между раунд блок и мастопексия? Благодаря
И двете представляват повдигане на гърди.
Мастопексия е общо казано, най-често с разрез котва. Раундблок е само с изрязване около ареолата.

# 734
Здравейте, момичета! Минаха вече 3 месеца от моята операция и се чудя дали вече мога да нося сутиени с банели. Досега носих все без, защото четох, че поне до 3-ти месец, заради формиране на капсулата около импланта, е хубаво да се носят сутиени без банели, но толкова модели си харесах с банели, че ми се ще вече да си взема някои. Та ми е интересно да ми споделите от кога носите такива сутиени и забелязвате ли някаква деформация на гърдите от банелите? Благодаря ви! Blush

Общи условия

Активация на акаунт