Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 199
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, момичета! Минаха вече 3 месеца от моята операция и се чудя дали вече мога да нося сутиени с банели. Досега носих все без, защото четох, че поне до 3-ти месец, заради формиране на капсулата около импланта, е хубаво да се носят сутиени без банели, но толкова модели си харесах с банели, че ми се ще вече да си взема някои. Та ми е интересно да ми споделите от кога носите такива сутиени и забелязвате ли някаква деформация на гърдите от банелите? Благодаря ви! Blush

Пробвай за да видиш дали ще се харесаш Simple Smile
Банелите са за оформяне на гърдите, което вече не ти е нужно. Аз банели повече не сложих Simple Smile

Иначе, аз лично не бих носила банели още малко. Поне да минат 6 месеца.

# 736
  • София
Аз също не нося вече сутиени с банели, ако си харесам модел с банели, просто ги махам. Не виждам причина да оставя тези железа, които ми убиват, след като не са ми нужни.

# 737
от Моята операция минаха 7 месеца , аз също мисля да махам банелите ако нещо ми хареса , но мога ли да нося примерно сутиени с лека подплънка някой път вече?

# 738
На ехограф не се ли вижда,че е спукан? Почнах и аз да го мисля,че както бюстът ми е 7 години…
Не винаги се вижда, препоръчват ЯМР на всеки две години. Не е лошо, предвид че наскоро ги свързаха с още един вид рак.

# 739
от Моята операция минаха 7 месеца , аз също мисля да махам банелите ако нещо ми хареса , но мога ли да нося примерно сутиени с лека подплънка някой път вече?

Да, разбира се, че може.

Лек ден

# 740
Здравейте,днес  направих консултация с д-р Стоянов. Установи се втора степен птоза. Предложението му беше да не се прави повдигане на този етап, а първо да опитаме да поставим импланти, а в друга операция евентуално да се направи повдигането. Каза да избера М/у 430 и 380 cc анатомични, като каза че при големите има някаква вероятност да се получи double bubble. При 380 жлезата щяла да покрие импланта и няма да го има това. Питането ми е има ли други със същия казус които са сложили импланта и не се е наложила втора операция. Иска ми се да избера по- големите, но се притеснявам от тази двойна гънка, че може да се получи…

# 741
Здравейте,днес  направих консултация с д-р Стоянов. Установи се втора степен  птоза....
Не знам, колко точно е втора степен, но когато има птоза, рядко се обира от импланта и да не личи. 50сс са много малко за да има съществена разлика в крайния резултат.
Най-добър резултат при увисване се постига с две операции, стига да не ви притесняват упойките и цената.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 22:51 от Чи лу

# 742
Здравей,аз се оперирах про Стоянов преди 4 м. бях първа степен увисване и не пожела да ги повдига каза че ще сложим 515 кубика и ще се обере+ раунд блок на едната. Да,ама не. Сега съжалявам,че не повдигнахме,понеже импланта си стои на мястото,но моята жлеза някак е една идея увиснала,а са минали само 4 м. Като се наведа,импланта си стои пак,а моята гърда увисва. Моя съвет е задължително да повдигнеш.
Здравейте,днес  направих консултация с д-р Стоянов. Установи се втора степен птоза. Предложението му беше да не се прави повдигане на този етап, а първо да опитаме да поставим импланти, а в друга операция евентуално да се направи повдигането. Каза да избера М/у 430 и 380 cc анатомични, като каза че при големите има някаква вероятност да се получи double bubble. При 380 жлезата щяла да покрие импланта и няма да го има това. Питането ми е има ли други със същия казус които са сложили импланта и не се е наложила втора операция. Иска ми се да избера по- големите, но се притеснявам от тази двойна гънка, че може да се получи…

# 743
Точно това което описвате ми обясни той, че има вероятност да се получи. Аз настоявах да се направи и повдигане в същата операция, но той се дърпаше, заради белезите които остават. Не знам и аз какво да правя. Няма ли как да настоявам да се направят в една операция…

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:22 от bubanka

# 744
На мен ми каза същото. Младо момиче си не искам да те режа,много шевове са това. Ако знаех нямаше да се съглася…

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:23 от bubanka

# 745
Здравейте, аз имах операция преди една седмица при Ильо Стоянов. Имах 2 степен на едната гърда и 2-3 степен на другата гърда. На мен ми каза задължително повдигане. Разбира се, има и други фактори, които влияят на резултата, не само увисването. Аз се оперирах 2в1, възстановяването ми минава много добре. Засега не мога да пратя снимки, понеже съм с превръзки, но формата е станала много добре.
Когато ми махнат превръзките ще ви пратя снимки (другата седмица ми е втората превръзка, не питах дали ще има трета), на които се виждат белезите и цялостния резултат : )) попринцип е добър доктор, на мен ми каза, че нямо как без повдигане, а съм на 25. Каза, че няма как иначе. Аз бих обсъдила детайлно какъв ще бъде резултата без повдигане, за да преценя кой дефект предопичатм - белези или други, като изброените от вас. Но все пак за белези има лазери, а другите си остават.
Но доктора е добър и с много опит, така че той може да каже за всеки индивидуално кое е най-добре.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:24 от bubanka

# 746
Ако имате възможността било то финансова или възстановяването след това и примиряването да сте два пъти под упойка- с 2 ръце съм за две отделни операции.

# 747
Ами…. Трудно решение, щом не си усетила и някаква сигурност.. аз избрах него точно понеже ми вдъхна много доверие и ми изгеждаше, че знае точно какво трябва да се случи, за да има добър резултат (аз още не съм си виждала зърната, но се надявам и при тях да няма грешка)
На мен Георгиев искаше да ми слага само импланти и то към 500.
Но все пак той мери 10 неща, не само увисването, но ето, че една мацка пише, че не е станало добре и се вижда нейната гърда и импланта.
Просто му кажи, че искаш максимално добра форма, дори и с белези (ако не те притесняват толкова). Има значение и основата на гърдата - ако ти е по-малка е по-трудно без повдигане, аз бях така.
Може твоята основа да е голяма и затова… отиди при няколко доктора на консултация, за да имаш база за сравнение. На мен трима от четирима ми казаха, че трябва повдигане.
Или се разбери с него да не ти прави повдигане, но в процеса на операцията ако прецени, че ще стане по-добре със - да ти го направи, не знам дали има такава опция 😀 защото ние с него бяхме говорили, че ще имам Т белег, но каза, ми е направил mini vertical scar, което още не съм видяла какво е точно. Но все пак вече го бях платила.

# 748
Здравейте!

Съвсем скоро ми предстои и моята дълго чакана консултация с Д- р Стоянов. Била съм на 3 други консултации до сега и това ще бъде вероятно последното мнение, което ще чуя. До сега никой доктор не ми спомена да имам в момента нужда от повдигане, казаха, че с импланта ще се повдигнат, затова и ми препоръчват анатомични, но аз лично смятам, че имам на едната гърда птоза поне 1- ва степен. Сега като чета вашите коментари и имам голямо колебание дали да настоявам и аз за операция 2 в едно, защото съвсем не искам в последствие да се подлагам отново ( или поне не толкова скоро) на пълна упойка.
Има ли някаква възможност да видя снимка на лично съобщение преди операцията, за да сравня с моят бюст.

Също така, д- р Стоянов дава ли достатъчно възможност да си зададе пациента всички въпроси ?

И последно, зная, че вече е коментирано, но колко време след консултацията мога да очаквам да ми е операцията според вас? Бях чела, че се плаща някаква сума и се запазва дата?

Благодаря

# 749
Момичета, при операция за повдигане на гърди, има вероятност да се засегнат млечните жлези и вбъдеще жената да не може да кърми. Вероятно именно поради тази причина в някои случаи при млади жени д-р Стоянов се дърпа да направи повдигане. Мен лично ме предупреди да не си правя операцията, ако искам още деца. При самата операция се прекроява цялата гърда - зърното се премества, изрязва се кожа. Така че предполагам, че това е причината докторът да има едно наум за тази операция при някои пациентки.

Общи условия

Активация на акаунт