Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 223
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Линката,

А аз мога ли да попитам, защо избрахте този размер импланти? По желание или по нужда?
 Имплантите кръгли или анатомични са?
От къде е правен първия и втория разрез?

Благодаря

# 706
Здравейте, искам да ви питам преди операцията правихте ли консултация с алерголог и точно какви изседвания ви пуснаха. Само към упойки или и към медикаменти?
Също, ако може предложение за добър алерголог и кардиолог в Пловдив.
здравей не ти ли дадоха бланка с какви точно изследвания искат? ако става въпрос за д-р Стоянов там не искат изследвания от алерголог, ако имаш алергия към нещо може да я кажеш на анестезиолога и мед.персонал те те разпитват подробно за какво ли не Simple Smile
Линката да, температура е нормална при вувеждане на чуждо тяло, на мен като ми слагаха зъбен имплант имах температура отоци беше зверско, лицето ми стана двойно от едната страна ....
знаеш ли дали са премахнати старите капсули на имплантите?

# 707
Линката,

А аз мога ли да попитам, защо избрахте този размер импланти? По желание или по нужда?
 Имплантите кръгли или анатомични са?
От къде е правен първия и втория разрез?

Благодаря

Eli.......... ,

Размерът беше определен от хирурга. Моето желание беше да е същия, но той ми обясни, че е твърде малък за мен.
Анатомични са, под мускулно позиционирани.
И при двете операции, разрезът е под гърдата.

peppermint,

Да, капсулите са премахнати, защото и на двете гърди имах капсулна контрактура. Обясниха ми, че това е причината пети ден (вероятно поне още няколко дни) да съм с дренажи и да не нямам чувствителност, и в двете гърди. Била е доста инвазивна процедура...

# 708
линката, бързо възстановяване ти желая. И аз на доста места изчетох, че тази процедура се прави на два пъти през 6 месеца, но не знам до колко е ок през 6 месеца да се подлагаш на пълна упойка. Бих постъпила като теб!  По- трудно ли е възстановяването след двойната операция, както е при теб?
peppermint, асистентката на хирурга ми го изпрати с 3 удивителни, че иска консултация с алерголог, защото по време на консултацията изказах притеснение от упойката и споделих , че в миналото съм имала доста алергии. Но като отида, не знам какво точно да искам

# 709
линката, бързо възстановяване ти желая. И аз на доста места изчетох, че тази процедура се прави на два пъти през 6 месеца, но не знам до колко е ок през 6 месеца да се подлагаш на пълна упойка. Бих постъпила като теб!  По- трудно ли е възстановяването след двойната операция, както е при теб?
peppermint, асистентката на хирурга ми го изпрати с 3 удивителни, че иска консултация с алерголог, защото по време на консултацията изказах притеснение от упойката и споделих , че в миналото съм имала доста алергии. Но като отида, не знам какво точно да искам

geo_antonina,

Дума не е ставало за две операции. Още на консултацията ме предупреди, че има риск да се наложи да се отстраняват капсулите заедно със старите импланти и след това да се позиционират новите, но спукания имплант беше изненада Simple Smile
Възстановяването е тежко, според мен, малко по-тежко от това след първата операция.

# 710
Линката, първата операция при кого беше?

# 711
Линката пожелавам ти бързо възстановяване Simple Smile
geo_antonina отиваш в кожния диспансер казваш че ти трябва алергичен тест за упойки защото ти предстой пълна анестеза, едно време предлагаха такъв, ако искаш даже им звънни и ги питай дали още го предлагат, буквално става същия ден по спомен тестват доста неща успех Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:30 от peppermint

# 712
линката По- трудно ли е възстановяването след двойната операция, както е при теб?
peppermint, Но като отида, не знам какво точно да искам

geo_antonina,

Спукания имплант беше изненада Simple Smile
Възстановяването е тежко, според мен, малко по-тежко от това след първата операция.
А спукания го отстраниха без да го отварят, с капсулата? Или са видели, че е спукан и после чистене на разлелия се силикон и капсулата? И двете са тежички, вярно е, но ще мине. Бързо възстановяване!

# 713
peppermint, благодаря за бързия отговор
линката, как си днес?
Аз наминавам с още един въпрос. Никъде в инструкциите не пише дали може да съм с лак или не( че аз съм и с гел отдолу). Задължително ли е свалянето на матеряла над нокътната плочка, че ме страх какво има отдолу след 15 год гел Disappointed Relieved

# 714
  • Русе
Аз бях с маникюр и педикюр. Френски.  Никакви проблеми.
Единственото изискване да не е с брокат, лутурки, камъни и прочие декорации Simple Smile

# 715
Здравейте,нова съм в темата,но тъй като от доста време планирам операция за увеличение на бюста,реших да потърся повече информация.Прочетох цялата тема,както и предишни такива,но споделените мнения тук са главно за пластични хирурзи,опериращи в София.Тъй като съм от Варна,моля някой който разполага с актуална информация за добри хирурзи тук,да сподели отзив.Ще съм благодарна на всякакви коментари.Имам спомен за момиче,което имаше намерение да се оперира при д-р Янков от Дивна,но така й не успях да намеря някаква последваща информация.

# 716
Линката, първата операция при кого беше?

При доц. Тепавичарова в Александровска болница.

Изида - Ен,

Не разполагам с такива подробности. В епикризата е записано само това, което споделих.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 19:35 от линката

# 717
Аз не мога да разбера , как е възможно да има толкова много случай на спукани импланти.. Да не говорим че някой нямат никакви симптоми, просто решили да ги махнат или сменят и оп спукани импланти ://

# 718
На ехограф не се ли вижда,че е спукан? Почнах и аз да го мисля,че както бюстът ми е 7 години…

# 719
Доколкото знам, не винаги се вижда.. С момиче с което бяхме в стая, е била 14 години с тях и е нямала никакви оплаквания освен че е имала малко топче видимо до едната гърда , но никога не е предполагала че може нещо да има , хирурга й също е предполагал че не са пукнати, да де ама като започва опверацията( за махане) и двата са били смлени.. Мен направо ме е страх да отида на ехограф

Общи условия

Активация на акаунт