Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 961
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм с 80 - 540 кубика

# 361
Здравейте,колко време преди операция за импланти изпратихте изследванията си става въпрос за др. Стоянов? По куриер ли ги изпратихте?

# 362
Изследванията аз ги изпратих по куриер понеже не съм от София,както е по указания 14 работни дни преди операцията мисля че беше

# 363
Здравейте, има ли някои от вас, които са се оперирали в Истанбул, но не в клиника Естетика,  а в други болници?

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 19:40 от Светла78

# 364
Здравейте,
Операцията ми наближава и съответно започвам да мисля за хиляди неща и дали ще се справя с тях. Как се справяхте с чистенето вкъщи след операцията? Обичайните неща - прахосмукачка, търкане на баня, пране, затрудняваха ли ви?

# 365
Нищо не съм пипала първите 10 дни...все пак къщата няма да падне,ако тези задължения останат на заден план,няма какво толкова да мислите. Успех

Здравейте,
Операцията ми наближава и съответно започвам да мисля за хиляди неща и дали ще се справя с тях. Как се справяхте с чистенето вкъщи след операцията? Обичайните неща - прахосмукачка, търкане на баня, пране, затрудняваха ли ви?

# 366
Пазех се една седмица. След това всичко си правя сама. Дори и малкото дете вдигам на ръце, нося покупки. Просто нямам опции да се пазя постоянно. През деня няма кой да ме отменя

# 367
Благодаря Ви! Аз също съм с малко дете, което гледам сама, но това е положението.
Реших го вече, а мислих почти година.
Тъкмо ще оценят труда ми вкъщи, след като видят какво е да не пипаш нищо. 😄

# 368
Аз на 7мия ден си домакинствах , пазарих , общо взето си правих всичко , без да вдигам тежко . И аз съм с детенце на 2 години , но той не е от гушкавите така че нямахме проблеми хаха . Но се оправях сама с всичко , нищо не се промени в ежедневието ми освен че не вдигах детето и тежко. Не можех да си представя да карам мъжа ми да се грижи за две деца - за мен и за малкия.. Но аз и не съм от хората които могат да седят на едно място повече от 10 минути, така че..
Момичета , тези от вас които са оперирани вече ,колко време използвахте медицинския сутиен ?

# 369
Аз трябва да го нося 3 месеца.

# 370
Здравейте,

Здравейте!
Следоперативния период е много важен за добрия резултат.Аз се пазих много и не защото съм лигла,а именно заради това.Спазвах стриктно всичко,което ме беше инструктирал доктора.Имам две деца на 12 и 6г.Не ми се е налагало да ги обслужвам,защото са големи.По принцип  съпруга ми винаги се е включвал активно в домашните задължения и с това нямах драма.Взех си доста дълъг болничен,защото работата ми е свързана с движение на ръцете и вдигане на не толкова леки неща.Не разбирам защо трябва да е геройство да се върнеш към обичайния си ритъм след 5дни,пък и дори да се чувстваш добре?!Месеци,а някои от нас години търсят доктор,ходят на консултации,търсят информация,измъчват се с хиляди въпроси относно операцията,а после не си разрешават сами известно време,през което да се въстановят.
Успех на всички!

# 371
Здравейте. Аз също се включвам с въпрос за следоперативните грижи. Предстои ми операция при д-р Стоянов през юни (много се надявам този път всичко да е наред, защото вече я отлагах веднъж), имам подарен урок по воден спорт, който трябва да проведа до края на август. Мислите ли, че би било проблем след 2 месеца да се натоварва горна част на тялото ? Въпросът може да се стори глупав на някои, но трябва да реша много скоро, за да не изтече срокът на подаръка, а не ми се иска да занимавам хората от клиниката, нито да да се отказвам от него. Благодаря предварително!

# 372
Благодаря за отговора!
Смятам да си спазвам всички препоръки за възстановяване, дори и да е повече от казаното от доктора.
Все пак очаквам резултатът, който се надявам да получа и ще положа усилия да го имам.

Здравейте,

Здравейте!
Следоперативния период е много важен за добрия резултат.Аз се пазих много и не защото съм лигла,а именно заради това.Спазвах стриктно всичко,което ме беше инструктирал доктора.Имам две деца на 12 и 6г.Не ми се е налагало да ги обслужвам,защото са големи.По принцип  съпруга ми винаги се е включвал активно в домашните задължения и с това нямах драма.Взех си доста дълъг болничен,защото работата ми е свързана с движение на ръцете и вдигане на не толкова леки неща.Не разбирам защо трябва да е геройство да се върнеш към обичайния си ритъм след 5дни,пък и дори да се чувстваш добре?!Месеци,а някои от нас години търсят доктор,ходят на консултации,търсят информация,измъчват се с хиляди въпроси относно операцията,а после не си разрешават сами известно време,през което да се въстановят.
Успех на всички!

# 373
Здравейте. Аз също се включвам с въпрос за следоперативните грижи. Предстои ми операция при д-р Стоянов през юни....
Какъв воден спорт?
Ако е водни ски ми се струва невъзможно. Първо ще ви боли при всяко напрягане на гръдния мускул и дори да го изтърпите не е препоръчително да го напрягате толкова скоро.
Не съм наясно, какво друго може да бъде, но пазете имплантите от удар.
Аз доста спортувам, особено в онзи период, когато се оперирах. Но чак след втория месец започнах леко да тичам.
Според мен е по-добре да подарите подаръка на някой🙂

# 374
Здравейте. Аз също се включвам с въпрос за следоперативните грижи. Предстои ми операция при д-р Стоянов през юни....
Какъв воден спорт?
Ако е водни ски ми се струва невъзможно. Първо ще ви боли при всяко напрягане на гръдния мускул и дори да го изтърпите не е препоръчително да го напрягате толкова скоро.
Не съм наясно, какво друго може да бъде, но пазете имплантите от удар.
Аз доста спортувам, особено в онзи период, когато се оперирах. Но чак след втория месец започнах леко да тичам.
Според мен е по-добре да подарите подаръка на някой🙂
Благодаря. Става дума за урок по сърф.

Общи условия

Активация на акаунт