Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 39 444
  • 551
  •   1
Отговори
# 105
И аз да се похваля, вчера 03.01.2022г родих бебе Калина със спешно секцио, термина ми беше 04.01.2022г. Голям ден беше и голяма борба но успяхме Heart

# 106
Честити момичета snowwhite , Цветелина. Да са много здрави и щастливи.
На вас бързо е безпроблемно възстановяване.

# 107
Цветелина, Честита да е Калина!!! Здраве и късмет да има!!! На теб бързо възстановяване 🍀🍀🍀

# 108
Цветелина Живкова 696074 Честита да е Калина 😍 Да е жива е здрава и много да ви радва ❤ а на теб бързо възстановяване 🤗

Аз да ви кажа какво се случва днес при мен 🤣 в 2:30 ставам да ходя до тоалетната и стигнах до средата на стаята когато направих локвичка 😁 Казах на мъжа ми, че водите ми май изтекоха и той шаш 🤣 оправихме се, облякохме и детето и към болницата. Оказа се, че не е било води ами нещо друго. Все пак ме оставиха за наблюдение, че едвам се надигах да стана и сляза от кушетката на земята. За сега контракциите спряха и лежа в стаята пък да видим 🤗

# 109
  • Пловдив
Цветелина, честита да е Калина! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!

Dimsito, усещам че и ти вече нямаш търпение да раждаш, но детето още май не е решило да излиза😆 Това очакване последните дни е направо изнервящо на моменти. Лекарите какво казаха имаш ли разкритие? Термина ти беше началото на януари, ако не се лъжа?

Мен снощи такава адска глава ме боля, вечерта пих половин, а сутринта цял парацетамол и май-накрая мина. Направо от първите месеци не съм имала такова зверско главоболие.
Вчера съм много доволна изпрахме и изгладихме дрехите, прибрахме украсата и поразчистихме малко вкъщи. Днес е ред на завивка , пелени , одеялца и порт бебето.
Утре съм на преглед да видим какво ще каже лекарят. Остана още има няма 10-тина дни до секциото и напрежението и притеснението става все по-голямо.
Трябва да подготвя каната , стерилизатора и разни други дребни детайли и може да се каже, че що горе сме готови. Все се надявам да тръгне самичко преди датата за секцио, но да видим, за момента нямам никакви признаци на започващо раждане.

# 110
Честита да е Калина, много да е здрава, на мама бързо възстановяване.
Аз тази нощ се будех няколко пъти от натиск в стомаха. Малкият си намества главата, ама то трябва да в другата посока Sad Много заблудено бебе Simple Smile през деня като се движа слиза надолу и се завърта напречно сякаш, нощем пак главата е горе. Целят корем ми е в синини от опипване кое къде е. Не ми трябва и ехограф вече хаха. На всичкото отгоре баткото ми кашля и го оставих с мен в къщи. Пак му се появи алергична кашлица, която не мога да хвана от какво е. Утре имам преглед, а какво ще го правя не знам. Сега се притеснявам ако тръгна да раждам да не направи усложнение, макар че досега тези пристъпи с кашлица отминават за по няколко дни.

# 111
Честито Snow i Цвети да са живи и здрави  и на вас бързо възстановяване.
Момичета събудих се с червено и болезнено гърло и леко запушен нос помагайте  кво да пия или да смучат за гърлото направо незнам откъде ми дойде на главата притеснявам се че влязох в понеделник в 9 месец и незнам дали не е опасно точно сега да се разболея 😥

# 112
  • Пловдив
_di_di_, стискам палци баткото бързо да се оправи! Почвай го ударно, мислиш ли след като се роди бебето да го задържиш малко вкъщи? Тези алергични кашлици наистина са адски неприятни, с инхалации ли ги лекуваш? Не се притеснясай за усложнднията, а и има време още за раждането, ще се оправи до тогава🙂
Eli, хомеопатията няма да навреди, почни с нея, тонзилотрен е за гърло, осцилококцинум, парацетамол, тантум верде за пръскане става също. Билков чай с много лимон, джинджифил и мед. Звънни пак на аг-то да препоръча нещо. Бързо да минава, не се пеотеснявай. Повече почивка и сън.

# 113
Честита да е Калина, здрава и любознателна, а на мама много бързо възстановяване и много щастие!

Ели, звънни най-добре на АГ. За опасното, не мисля, че е по-опасно отколкото в начални месеци, понеже бебето вече е опечено Grinning и готово за излизане, но дискомфорта за теб със сигурност е силен, понеже така или иначе вече тежи. Мога да ти кажа на мен какво ми изписаха при подобни симптоми и много запушен нос, но според наистина е най-добре да се посъветваш с лекар и да не си самоназначаваш лечение.

Димси, стискам палци скоро да има бебе! Колко време ще те държат в болницата, знаеш ли?

Кремена, ти си герой! На мен едно бебе ми натежава, а ти носиш две! Евала!

Диди, много се смея, като те чета, просто защото в момента те чувствам като сестра по съдба. Същото и при мен - денем сякаш понякога се завърта напречно, нощем забива яко глава в стомаха, а сутрин се будя от болка и гадене. Имам чувстото, че е натъртен този орган и ще му трябва време да се възстанови. Предлагам и да пробва да ми ползва примерно апендикса за възглавница и казвам, че в онази ми част на тялото ще открие цял нов свят  Grinning , но на нея си и харесва така. Мъжът ми ме обяви за луда и категорично отказа да ми свети с фенерче под корема. Искрено ти се възхищавам обаче, че можеш с ръце да докоснеш пода! Аз това и без да съм бременна не мога да го постигна.

Транскрибитам ли, транскибирам интервюта за една курсова и вече много се вълнувам, тресе ме предстартова треска, понеже датата за секциото наближава. Остана ми да изпера само подложката за новородено за столчето и да изгладя дрешките за изписването. А, и да прочета опътването на помпата за кърма.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 10:38 от Welt

# 114
Варки, той започна да ги прави последните няколко месеца. Засега само с калциев глюконат и физиологичен разтвор ги овладявам. Също много течности и отхранващ чай- мащерка Инхалатор не ползвам.
Welt, ние с тебе май до последно ще се мъчим да ги обърнем тези бебета, дано им дойде акъла в главата хаха. Аз се опитвам психически да се настроя за секцио, ама хич не ми идва отвътре. Шубе ме е и това си е...

# 115
  • Ботевград

Момичета, почерпете се виртуално от мен за здравето на моето момиче, което днес празнува своя 10ти рожден ден 💖
Честити бебоци на новите мами💜Нека бъдат здрави и с много късмет, а на майките бързо възстаноняване 💐На всички, които им е близо раждането,стискам палци🍀
Аз имам пристягания и се надявам днес с цялото търча не да задействам някакъв процес 🤣😁След 00:00 мога да раждам, колкото и да ме е страх😁
Аз ще спирам баткото, като се роди беба за 2 седмици.. Ако всичко е нормално, ще си ходи. Той е предучилищна група☺️
Eli 90 За гърло съм ползвала Орофар и съм доволна. Направи си една консултация с Аг. На мен с хремата ми позволи дори капки, които мислех, че са забранени😁 И ми отмина бързо..
Също търкане с мед и сода😁Спасява живота при гърлобол, колкото и да е гадно🤢
dimsito, Стискам палци скоро да гушкате бебока💙Да минава бързо и леко.
За обръщането на бебетата.. Освен методи, които вие сте прилагали вече многократно(лазене.. На лакти и колене.. Фенерче.. ) друго не знам какво може да помогне. Дори и да се налага секцио, мислете за най-ценния момент.. Срещата с малките съкровища и смело напред 😘
Най-важно е да сме живи и здрави и всичко да мине успешно, независимо по какъв начин 💖

# 116
Мама, да ти е честито момичето, да бъде много весело, усмихнато и да ви радва!

# 117
Момичета,  честити бебчета! Hug Да са ви много здравички! Като ви чета ви завиждам, че раждането е минало.
Аз съм с термин 30 януари и имам да си чакам, а усещам как става все по-тежко. Другиден съм на преглед да уточним как ще се ражда Grinning

# 118
Честито на Snow и Цвети! 🤗 Да са живи и здрави бебоците ви, а вие бързо да се възстановите! 🥰

Аз вчера отново ударих една голяма чистенка вкъщи с надеждата нещата да тръгнат по бързо 😁 Измила съм 8 щори на 4 крака в банята, после чистихме прозорци, врати и почти всичко останало. След всичко това адски много ме заболя един седалищен нерв и бебка се поразмърда повечко. Заби си дупето на високо в ребрата ми, а от там започна да ми се гади и да треперя🙄. Естествено не се оставих и събрах сили да наготвя, че и на разходка излязохме след вечеря😁. Извървяхме около 3,5км и в момента краката не ме държат особено😁.Утре съм на преглед и вече нямам търпение, понеже от 17ти не съм виждала бебка.

# 119
Благодаря ви момичета Heart не мога да се похваля с леко раждане. В най общи линии неделя започнаха да ми текат води, обадих се на АГ и ме приеха в болницата. Цял ден текоха тези води.... но разкритие имах само 3см и решиха да оставят раждането за следващата сутрин. През нощта имах много контракции/за всички които се чудят имат или нямат контракции няма как да ги объркате, болката е ужасна и трудно се понася/. На сутринта разкритие отново 3см, включиха ми система и за 5часа от 3см разкритието стана 4см.... много болка изтърпях за нищо. И взехме решение за секцио. Днес вече се движа трудно но...
На всички пожелавам много бързо и леко раждане! Heart
Мама, честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт