Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 39 439
  • 551
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честита нова година, момичета!
thinki, snowwhite честити бебчета! Да са много здрави, да хапват подобаващо и да спинкат, за да можете да се възстановите бързо!
Защо ли ми е познато това с недоспиването и умората… Ето поредна нощ не мога да спя, без да съм родила:( на която и страна да се обърна не ми е удобно, мъчат ме киселини и разни други екстри.

# 91
snowwhite12 Честита радост ❤ разчуства ме с разказа си, много се радвам че сте добре с малката госпожица ❤ много е хубаво и че таткото също е присъствал, защото не на всякъде мисля че ги пускат с този ковид 🤷‍♀️

# 92
  • Пловдив
Честита дъщеричка, сноу!
Мале било е наистина голям екшън, така се вълнувам като чета всяка една история!
Наистина ако беше в БГ , да са направили секцио за това време. Много се радвам, че всичко е било наред и си получила такава подкрепа от мъжа ти, което е адски важно!
Да ви е жива и здрава малката кукла и много да ви радва!

UnderThePalmTree, Честит рожден ден с малко закъснение! Желая здраве на теб и цялото семейство, а най-страхотния подарък вече го получи!😁

# 93
Snowwhite12 честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много много да ви радва! 🍀🍀🍀🍀❤

# 94
Честито  snowwhite!
Да ви е много здраво момиченцето, а на теб бързо възстановяване и освобождаване от стреса на преживяното. 💗

# 95
Здравейте мами знам че темата не е за тук но знаете ли къде в Пловдив има лабораторията в която правят пср тест който излиза за 2 3 часа

# 96
Tinki и Snowwhite, честити да са ви рожбите, да ви носят радост и гордост, да бъдат здрави и отглеждани и възпитавани в любов и щастие! А на вас бързо възстановяване!

# 97
  • Пловдив
Здравейте мами знам че темата не е за тук но знаете ли къде в Пловдив има лабораторията в която правят пср тест който излиза за 2 3 часа

Ани, знам че в Пълмед имат такава машина която отчита резултати от пср за нвколко часа, но беше поне преди около 150лв.ако не и повече. За другаде в Пловдив не съм чувала, за теб ли питаш?

# 98
tinki, snowwhite, честити бебчета! Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят, а на вас бързо възстановяване! 🌺

# 99

Ани, знам че в Пълмед имат такава машина която отчита резултати от пср за нвколко часа, но беше поне преди около 150лв.ако не и повече. За другаде в Пловдив не съм чувала, за теб ли питаш?
не за свекърва ми трябва да пътува до кипър довечера а събота и неделя лабораториите не работиха иначе сме от Казанлък

# 100
Ани, ако лети през София на летището има денонощна лаб за пср, излиза за два часа

# 101
Snowwhite 12 Да е здрава и щастлива дъщеричката ви!!! Радост и късмет да носи на цялото семейство!!! На теб бързо възстановяване ! 🍀🍀🍀

# 102
Ани, ако лети през София на летището има денонощна лаб за пср, излиза за два часа
да тя си го направи в София и чака резултата все пак благодаря за отговора

# 103
  • Варна
Честита Нова Година 2022! Да ни донесе само радост и здрави бебета!

Честит Ивайло на мама тинки и дъщеричка на сноууайт, мисля че не е писала как са я кръстили, иначе доста продължително раждане, но с добър край, което е важното.

Аз се изнервям вече с това чакане, ту се подувам и вдигам кръвно и буквално не мога да вървя, ту се пооправям малко, всякакви страхове ми идват в главата, като не знам какво се случва вътре, дали са добре, да не страдат. Щото аз се чувствам ужасно, викам ако и те са така горките, но сигурно те са добре. На 6 съм на преглед и като гледам ще откарам до тогава и после се подготвям психически за вагинално седалищно раждане на първия близнак и после евентуално да обърнат другия и да го родя с главата надолу. Доскоро тази мисъл ме ужасяваше и не я приемах, но вече взех да чета и се интересувам и да се нагласям как успешно да се случат нещата.
Няма да мърморя повече, всички сте така, просто на края на бременността не се издържа вече, всичко е толкова интензивно...

# 104
Кремена, ти и и близнаците сте герои! Толкова близнаци имам край мен, нямам случай да са дочакали термин, все са преди 9 месец родени, бързат да излизат. Даже не мога да си представя колко тежи вече с две бебета, но за тях е прекрасно, че имат време да се развият естествено в теб и няма да минаваш през притесненията на по-ранното им раждане. Бях чела доста успешни истории с нашия лекар, включително и близнаци, седалищни раждания. Възхищавам ти се за мотивацията да родиш нормално, стискам палци всичко да мине възможно по-леко и спокойно скоро, да нямаш опасения и притеснения доколкото е възможно! Поне го дочакахме да се завърне д-р Цонев. Вярвам, че сме в добри ръце. Satisfied
Аз утре съм на преглед и все още не се чувствам готова за раждане, а не остава. То и с първото дете бях готова да остана вечно бременна от страх. Сега ми е много смешно какви мисли са ми минавали през главата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт