Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 39 573
  • 551
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Varki, благодаря че питаш. Вчера бях доста зле, целият ден изкарах в леглото, вдигах температура до 38, болеше ме гърба, главата, очите. Днес съм коренно различен човек, нищо общо с вчера. Чувствам се добре, на крак съм, нямам температура. И двата ми теста за ковид са отрицателни, а според мен няма какво друго да е. Детето от сутринта има съвсем лека хрема, слагам капки със сребърна вода и се надявам да му се размине. Реално може и той да ни го донесе от детската градина.
Утре пак ще си направя тест, преди да отида на преглед и тонове.

# 226
  • Ботевград
Ето ме и мен. Спах добре тази нощ😁 Без контракции.Вчера имах през деня, но не силни и болезнени. Тази сутрин ми падна още от тапата, но вече с кръв. Изкъпах се и чакам да мине час и да ходя до докторката. Вчера и една акушерка и тя ми казаха, че силни болки може и да не получа🙄И най-верояно ще се наложи да ме оставят и да пускаме система.. Колкото и да не ми се иска🥴 И да ме е страх.. Не мога да си ходя така безкрайно.. Ще ви държа в течение 😁Надявам се поне на още 1см за тези часове☺️😁

# 227
И аз съм на преглед днес, но усещам че главата е стомаха ми Simple Smile
Примирих се - имам днес и утре у нас да дооправя, та и багажа и четвъртък ме приемат за планово...
След неразположенията миналата седмица вчера също си пуснах бърз тест за онзи вирус - отново отрицателен. Обаче си пуснах и антитела - спрямо 13.12 са ми скочили около 10 пъти. Малко се успокоявам, че това е вместо ваксина, която така и не намерих сили да сложа...Избягвах контакти уж, дано не съм заразила някой,  макар че то май си заразЕн преди симптомите. А откъде, при положение че почти никъде не ходя е другата загадка.

# 228
  • Ботевград
Аз си останах вкъщи още.. 😁
Ще чакам контракции или води.. Изпитвам ужас със тея системи.. Докторката каза, че избора е мой. Каквото кажа това правим.. И без това има време до термин.

# 229
_Мама_ а предните деца, сами ли си тръгнаха, че те е страх да предизвикат госпожицата 🤷‍♀️ иначе ти желая да е скоро, че като ти гледам коремчето предполагам, че вече доста ти тежи 😍

Аз днес в 11 имам час в болницата да видим какво ще правим 🤷‍♀️ надявам се до края на деня да гушкам бебче вече ❤ днес иначе като изпратих мъжо да кара детето на градина, оправих багажа да е готов 😁 снощи имах контракции, по-силни от друг път ама на голям интервал и накрая съм заспала 😁 та да видим какво ще кажат днес 🤞

# 230
  • Ботевград
Предните деца сами си тръгнаха.. Второто беше със система 4100 и беше кошмар.. Може би затова изпитвам ужас сега.. Третия път абокат нямах даже.. Всичко се случи естествено.. Бързо и леко.. Та затова и сега ще дам шанс на нещата да тръгнат сами..ще поспя.. Ще стана да опъна една дълга снежна разходка.. После топъл душ... Стълби.. Иначе по всяко време мога да отида с багажа и да ми пуснат система.. Имам време до термин.. Нямам нужда да бързам.. И нямам нужда от излишна болка.. Но в крайна сметка, ако не тръгне сама и днес.. Утре най-вероятно ще отида 🥴🙄

# 231
Хаха, момичета усещам че кой с какъвто и термин да е, накрая тука в темата ще изсипем всички едновременно Simple Smile
И при мен последната седмица или две нощем сякаш ме буди повече, а през деня е по неактивен.
Пожелавам на всички по едно еднорогче като големия ми син, който спеше от 21 вечер до 9 сутрин с няколко будения за храна, ама не драматични.
И при мен бебокът е активен през нощта. Дали не се подготвя да излезе? Терминът ми е в неделя 16.01 и вече нямам търпение. Вчера бях на тонове, но много дивееше 150-170 и ме накараха да хапна и да се разходя. Вторите тонове до половината бяха пак в дивеене и после заспа на 120-130. При Вас случвали ли са се такива рязки граници? Лекарят ми каза, че ако искам пак мога да повторя, но според него са в рамките на нормалното

# 232
_Мама_ не се притеснявай, вярвам, че всичко ще мине бързо ❤ с теб сме 😍🤗

keira_knightley и моят дивак е вечер бурен, особено като гушна мъжа ми и почва да го подритва 😁🤗 а през деня спи през повечето време 🙈 дано като се родят да не са със същият режим 😁

# 233
MAMA & dimsito, желая ви успех и леко раждане! Flowers Hibiscus Animal Baby Chick маú нещата наистина ще се случат до ден-два. Мама, особено при теб вярвам, че ще стане почти неусетно, така както си направила неусетно 4 см разкритие Simple Smile

Имам чувството, че всички в темата ще родят преди мен, хаха. А снощи си мислех, че няма начин бебето да не спука самó мехура така както се мяташе като обезумяло с всичките си краúници и пробиваше с глава ниско долу..Това упражнение продължи около 2-3 часа и вече се виждах на път към болницата, но ...не би.Не бързам аз, но си мисля, че няма още дълго да издържа на вечното подпитване "още ли не си родила" + на неизвестността кога ще е големият ден...наистина тегаво се оказа това чакане.

# 234
Аз пък въобще нямам признаци да наближава, нито контракции, нито нищо, нощем госпожицата си дивее по график до 3-4часа, денем си почива. Моят термин според английските доктори беше на 7ми, според българските на 14ти. Ясно, че не стана на първия, сега чакам втория. Предложиха ми да предизвикат раждане с някакъв гел, който се въвежда между шийката и главата на бебето, с него вероятността да тръгне била 40%. Но ми звучи доста гадно и засега предпочитам да си чакам. Тегаво си е наистина, мъжът ми си взе отпуска, за да е с мен когато се роди бебето, а като гледам тя ще свърши докато си чакаме.

# 235
И аз едвам издържам всеки ден на това "още ли си вкъщи", "още ли чакаш" и тем подобни. Не мен ми е достатъчно криво от това чакане и като се появят такива въпроси откачам. 😵

# 236
Здравейте, дами! Желая ви скоро да гушкате бебета - Мама, dimsito, Диди, май вие сте наред. Heart Стискам палци всичко да е леко!

Тази сутрин в 9:45 проплака Катерина - 48 см, 2900 г.
Имах възможност да я видя и гушна само за две минутки, но вече съм влюбена в това мъничко същество.
Аз лежа и почивам, опитвайки се да проявявам стоицизъм пред болките от операцията. Ще пиша друг път по-подробно.

# 237
  • Пловдив
Welt, Честита да е Катерина! Да е жива и здрава и много ,много да ви радва! С перфектни мерки е!❤️
На теб бързо възстановяване, включват ли ти обезболяващи? Ако ти предложат още днес се раздвижи и ще мине по-бързо. До 1-2 дена ще си много по-добре!

# 238
Върнахме се от болницата- аз още съм в режим на изчакване... Тоновете бяха добри, като изключим, че частта, която следи контракциите през повечето време не отчиташе, защото не ми бяха сложили колана добре и го разбрах, чак като се изхлузи🙈 гледаха ме и на ехограф- по едно време лекарката каза, че ме бутала, че дребчо бил се заклещил, в същото време каза, че всичко е чудесно и е наред. Малко се притесних. В четвъртък и в събота ме викат пак на тонове и за сега уж ако до понеделник не съм родила да ме предизвикат ама ще видим какво ще стане 🙈

Welt Честита да е Катерина ❤😍 да е жива и здрава ❤ а на теб бързо възстановяване 🌹❤

# 239
  • София
Welt, честито! Добре дошла на малката Катерина! Бързо възстановяване на теб и скоро да можеш да си я гушнеш за по-дълго време. По-ранното раздвижване предразполага за по-бързо възстановяване, но знам че не във всички болници и не всички лекари го практикуват.
Аз днес бях на тонове и преглед. Наложи се тоновете да ги повторим, защото били прекалено "равни", бебето спяло. Дадоха ми кафе и бисквити и всичко беше наред. Вече тежи  3 300 гр., уж всичко е наред. Споделих на лекарката за температурата  в неделя и отрицателните тестове, не ме успокои особено, само каза - "Дано не се е отразило на бебето". Попитах и какво се случва, ако дам положителен тест за Ковид. Оказва се, че само в майчин дом се ражда в този случай и тази мисъл ме побърква.
На всички мами в очакване - стискам палци за бързо и леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт