Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 39 588
  • 551
  •   1
Отговори
# 240
Добре дошла на Катерина, Welt на теб бързо възстановяване Simple Smile
И аз преди малко на прегледа - моето момче все повече изостава според ехографа, 2800-2900 го мерят, намалели са водите, плацентата е почнала да старее. Абе отвсякъде си е за вадене явно. Не спря да шава и мърда, едва изтраях записа на тонове, лекарят едва храна доплер-само се местеше, но каза, че кръвотока е добре.
Портокалова, на мен и предишната бременност, и тази ми казаха, че ако майката нещо е боледувала (няма значение колко леко или тежко), особено накрая, да се спомене при раждане, да се види трябва ли допълнително лечение на бебето.

# 241
  • София
Welt, честито съкровище! Да е жива и здрава Катерина, много да ви радва! На теб леко и бързо възстановяване ❤🍀💐

# 242
Welt, честита рожба и бързо възстановяване!
Портокалова, защо се притесняваш от Майчин дом? В крайна сметка там са най-добрите лекари. Винаги, когато има някаква тежка ситуация се насочва точто натам. Това е "тежката артилерия" на АГ-то. Аз лично по тази причина избрах да раждам там (не че очаквам да има усложнения, просто ще ми е по-спокойно).
 Стискам все пак палци да нямаш проблеми и да родиш както и където си избрала Hug

# 243
  • София
_di_di_, благодаря за напомнянето за боледуването. При предишната ми бременност се наложи лечение с антибиотик на бебето и ме разпитваха подробно за боледуване, а аз през цялата бременност бях абсолютно здрава, но явно пак се случват такива неща. Много ми е тъпо, че не успяхме да се опазим сега...
Dreaming_girl, от майчин дом имам кофти спомен от аборт, плюс там няма да раждам със следящата ме лекарка, на която имам огромно доверие, а при някой непознат за мен лекар. Иначе имаме много близка роднина, светило в майчин дом, но за съжаление не сме в особено добри отношения и дори очаквам негативно отношение....Знам, че там е тежката артилерия и има ли проблем всички вдигат ръце и пращат родилките там. Просто се моля да не се стига до подобна ситуация.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 22:05 от Портокалкова

# 244
Честито Welt! Да ти е живо и здраво! Много да се слушате и безпроблемно майчинство ти желая Simple Smile

# 245
  • Ботевград
Welt, Честито щастие💜Да е много здрава, щастлива и с много късмет🍀
На теб бързо възстаноняване 💐

# 246
Welt, Честита да е Катерина !!!  Да расте здрава и щастлива, само радост и гордост да ви носи 🍀 На теб бързо възстановяване!!!

# 247
Welt да ти е много здрава малката принцеса. На теб бързо възстановявяне.

# 248
Welt, честита да ви бъде Катерина!Да е здрава, щастлива и само да ви радва! 😊 Бързо възстановяване желая на теб!😊🥰

# 249
Здравейте момичета. Започнах да получавам болки в кръста едновременно с болки в корема (все едно бебето се намества, но доста болезнено). Дали е възможно това да са контракции? Досега не съм усещала и не знам какво да очаквам. Терминът ми е за 17.01.  Благодаря предварително на отзовалите се! Hug

# 250
Опитай се да засичаш има ли пик на болката. Понякога е постоянна, но все пак е по-силна през някакви минути. Ако е така, то СА контракции. Ако те ти мине до 1 час пробвай допъл душ или си затопли корема/кръста. Ако и това не помогне иди до болницата за успокоение.

Welt, честито Кате. Много да се слушате и обичате. Бързо възстановяване.

# 251
  • Ботевград
Момичета в 11:15 се роди  Дивна💜
Завидните 4кг и 53см 💜
Бързо. Със системата нямаше драма. Съвсем поносими леки болки.. Раждането ме болеше и не се справих много добре в началото, но мина бързо.
Нямам шевове. Бебка е страшна дебеланка с коса ☺️
Докторката ми.. Невероятна. Акушерката също. С тях беше и 3тото ми раждане, но това ме озори повече🥴
От пускането на системата в 8 до 10 дремех.. От 10 и 20 до 11 след пукане на мехура се засилиха(но съвсем поносими). В 11 в родилна и много бързо се роди с 1 възел на пъпната връв 😁Късметлийчето ми💜

# 252
Здравейте. И нашето момченце се роди. Не мога да се похваля с леко раждане, но всичко ще мине.
Роди се на 11.01 в 00:30часа. Доста по-голям от очакваното -  4.175кг. И 58см. Епидуралната упойка ми спести доста от болките по време на контракциите, но като стана време да напъвам не се получаваше. Пробвах различни позиции, но в крайна сметка се наложи епизотомия и имам ужасно много шевове. В болницата всички са много мили, дават ми обезболяващи, но много ми липсва вече баткото и нямам търпение да си отидем в къщи.
Иначе бебока бързо се ориентира и засука още в родилната зала Grinning Кърмата вече започва да слиза, до сега имах само коластра, зърната ме болят, но мажа с крем и знам, че и това ще мине Blush
Леко раждане на всички, на които все още предстои:hugs:

# 253
Голям бебевакеж. Да са ви много здравички и много късмет да имат. А на вас бързо въстановяване.

# 254
Добре дошли на новите бебета и бързо възстановяване на майките Simple Smile
И аз днес последно на тонове, измериха го 3100 (вчера 2800), ама гледах и предната бременност така е било последните дни. Утре влизам пък каквото сабя покаже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт