Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 39 633
  • 551
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте не съм писала до сега, но следя темата постоянно... Терминът ми е на 21.01.2022г. Първа бременност ми е.. И от няколко дни насам почва да ме обвзема страх и тревожност, дали всичко ще е наред... И плача без причина.. Някой случвало ли му се е?

# 256
  • Пловдив
Ей какви хубави новини, честито _Мама_, честито и на теб Mamma.2!
Големи бебета ,да са живи и здрави и много да ви радват! Бързо възстановяване, момичета!

И аз имам новини, днес  в 08:52 се роди и нашето момче Борис, 3.120кг., 52 см.
Раздвижиха ме малко, но утре ще е по-сериозното раздвижване. Успех и бързо и безпроблемно раждане на всички момичета! 😘😘😘
Di_di, на теб успех утре! Всичко да е по вода!

# 257
  • София
Добре дошли на Борис и Дивна, честито и на Mamma.2. Бързо възстановяване!
_didi_, стискам палци всичко да мине бързо и леко!
Потребител 11514, напълно нормално да си притеснена, аз също съм, макар че ми е втора бременност. В момента сме кълбо от нерви и хормони. Желая ти леко и безпроблемно раждане!

# 258
Ехаа, честито на всички нови бебета! 🤗 Нека бъдат здрави и благословени! Много да ви радват и бързо възстановяване на мамите!
_di_di_, дано всичко мине леко и безпроблемно!

Започнах да ви завиждам много сериозно. 😃 Надявам се скоро и аз да мога да се похваля. Снощи започна падането на тапата при мен. Днес също продължава да пада. Не съм звъняла на док, понеже нямам кръв и болки. Утре съм на ЖК и тогава ще и кажа.

# 259
Леле, не съм ви чела половин ден и съм в ступор колко много бебенца са се появили, добре дошли! Flowers Cherry Blossom Честито на Welt, Мама и Mаmmа, както и на varki и бързо възстановяване!
Колко хубаво, че наú-тежкото е зад гърба ви и можете да си гушкате децата! Hearts

Успех на следващите по реда си!
При мен продължава да няма никакви признаци- нито болки, нито тапи, нито нищо Rolling Eyes Все пак това не е състезание обаче и когато бебето е готово, тогава ще се появи.

# 260
Честито бебчета на Mamma.2, Welt, Varki I Мама. Да са ви живи и здрави и  на вас бързо възстановяване❤💙❤
Аз съм от 2 дни със силни болки, подобни на менструални, едвам вървя. Бях на косъм да отида до болницата, но следобед понамаляха болките. Утре съм на преглед да видим какво е положението. Имам още 3 дни до термин и усещам, че момента наближава да се запозная с малкото човече.

# 261
Честити бебенца и бързо възстановяване на мамитата!!! 👶🎉

И аз да се похваля вчера на прегледа при АГ всичко мина нормално бебо е вече 3 кг и 48см и каза че е вече готов да се роди на според нея няма да е тая сед и ме вика на 19.01 пак и тогава ще ме проверява вече и за разкритие и ще мина консултация с анестезиолог .Вие момичета на какво сте се спряли за обезболяващо по време на раждането .
Надявам се др сед вече да реши да излиза /тамън да се дооправя от настинката/и да не чака до 31.01 че вече ми става мн тежко и едва ходя на моменти като натисне долу  ми се приревава чак

# 262
Еха, колко много бебета 🥰 Честито на всички! Да са ви живи и здрави и бързо възстановяване на всички, да се гушкате скоро вкъщи!

# 263
Честити бебенца на всички..преживявам раждането си отново като чета, че сте родили. Да са ви много здрави, а на вас бързо възстановяване.

При нас скоро става медец от както се роди нашия Теодор и вчера така си поплаках като видях какво е времето навън, беше същото като в деня, в който родих (мрачно, прехвърчащ сняг) и като погледнах през прозореца се върнах в момента, когато чаках да дойде момента в родилната зала, със системите и контракциите и момента, когато проплака и го сложиха в мен...не знам защо казват, че се забравя раждането, как се забравя тази емоция, сладка болка и любов от пръв поглед незнам..

# 264
  • Варна
Уау, колко хубави новини!
Честити бебетата на Велт, _мама_, мама2, Варки, да съм изпуснала някой.
Да са здрави, румени, засмени, щастливо детство и да станат добри хора!
На тези , които предстои раждане да мине супер гладко и по най-добрия за бебета и мами начин. В тази вилица, да ни пази Бог.
Аз чакам. В петък отивам да ме индуцират, откарах си с близнаците до термин.Sweat Smile

# 265
Бравооо, mama и mamma2 големи бебета сте родили !!! Честито и на varki !!! Да са ви здрави и мнооого щастливи дечицата  🍀🍀🍀
 Завиждам благородно, че големият срес и притеснения приключиха при вас 😊

На другите мамчета които оставаме да си минем по реда късмет пожелавам 🌻

# 266
_Мама_ , Mamma.2 , varki Да са ви живи и здрави бебчетата ❤😍 да ви носят много радост 🤗❤ а на вас бързо възстановяване 🌹😍

Аз да се похваля, след всичките ми оплаквания как малчо не иска да излиза - той си бил избрал днес да е деня 💙 Към 19:30 докато пържих тиквички ме хванаха контракции ама директно на 2-3 минути. Все пак аз приключих първо с готвенето, оправихме баткото и го закарахме на гости. Към 20 - 20:10 бяхме вече в болницата. Приеха ме в родилна зала и малко след това водите ми изтекоха. А във 20:38 се роди той- Димитър 💙 мъжа ми през цялото време беше до мен и ме подкрепяше макар да виках, че повече деца няма да раждам и да му повтарях, че искам упойка 😁 Та освен, че се роди страшно бързо не очаквах да родя права. Младежа се роди 3700 тежък и 55 см висок 💙 дадоха ми да го гушна както е излязъл и си го гушках така само го завиха с хавлийка, после предложиха на мъжа ми да отреже пъпната връв, но той отказа за да не му прилошее 😁 сега малчо не е при мен, защото имаше нещо като хълцане и предположиха, че може да е глътнал околоплодни води и сега е под наблюдение 🤗 май за сега е това ако се сетя нещо ще допълвам в последствие 😁❤🤗 и отново благодаря на всички ви за подкрепата през този път, който извървяхме заедно ❤

# 267
Dimsito честит да ти е Димитър. Да е жив и здрав💙 Звучи много добре и бързо раждането ти. И аз си пожелавам такова. На теб бързо възстановяване, опознаване и приспособявате с  малкия юнак.

# 268
Честито на всички, мами! Да са ви живи и здрави малките слънчица и много да ви радват! В нашата група май май се раждат много големи бебоци 😂

Най-хубавото тепърва предстои! Успех с кърменето, като стане е наистина много хубаво като емоция и връзка с бебчето.

Нашата девойка вече е на 17 дни и с всеки изминал ден се променя. Минава като един миг ❤

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 13:14 от Rayli

# 269
Dimsito, Честит. Димитър.

Райли, имате ли колики ? Нас започнаха да ни мъчат от рано. Храня го с кърма, но ми е малко и се дохранваме с АМ. Старая се да пия много вода обаче явно е въпрос на физиология

Общи условия

Активация на акаунт