Съвет кой от двамата лекари да послушам

• 1 816
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте намирам се във Белгия след няколко прегледа при двама лекари във 8 гестационна седмица не можаха да видят ембрион беше ви предписан Клексане 0,2 единият лекар отхвърли тези инжекции той е фламанец а другият е българин той ми ги назначи но след контрола каза че сокът продължава да расте но няма ембрион и че трябва да спръ инжекциите и да чакам да падне а другият лекар ми назначи кръвни иследвания за да види хормонът на бременността дали се покачва в момента е със показател 15 000 и назначи контрол за 14.01 времето е много и съм притеснена много какво ще покаже следващия контрол

# 1
Здравей , в 8 г.с. трябва вече да се вижда ембрион , освен , ако апаратурата им не е много стара … В тази седмица хормона вече не е чак толкова показателен , по-важно е какво показва ултразвука . Клексан е кръворазреждащо , за какво ти е изписан ? Ако реално е кухо яйце / така се казва празен сак / , вариантите са 2 . Или сама ще се изчистиш , ако имаш кървене … или ще се наложи абразио . Ако имаш вариант посети още един лекар с добра апаратура и дано нещата се развият благосклонно . Успех .

# 2
  • USA
над 10 000 трябва се види пулс дори.

# 3
Иначе вариант има ли за трети лекар? Предполагам, че ще е сложно, но може би е добре и трето мнение.
Все пак става дума за бебе и две различни мнения.

# 4
Здравейте намирам се във Белгия след няколко прегледа при двама лекари във 8 гестационна седмица не можаха да видят ембрион беше ви предписан Клексане 0,2 единият лекар отхвърли тези инжекции той е фламанец а другият е българин той ми ги назначи но след контрола каза че сокът продължава да расте но няма ембрион и че трябва да спръ инжекциите и да чакам да падне а другият лекар ми назначи кръвни иследвания за да види хормонът на бременността дали се покачва в момента е със показател 15 000 и назначи контрол за 14.01 времето е много и съм притеснена много какво ще покаже следващия контрол
Здравейте ние ощее в 7 г.с. чухме пулса и бебчо вече се виждаше хубаво

# 5
Иначе вариант има ли за трети лекар? Предполагам, че ще е сложно, но може би е добре и трето мнение.
Все пак става дума за бебе и две различни мнения.
Има но се страхувам да чуя същата диагноза и от трети лекар на 14.01 имам назначен видеозон при доктора който е фламанец

# 6
  • София
Щом в 8 г.с не се вижда ембрион, отивай спешно на трето мнение и взимай бързо мерки, заради собственото си здраве.
На този етап, дори и с най-допотопен апарат, трябва да се видят ембрион и сърдечна дейност.

# 7
И според мен не трябва да отлагате . Ако няма ембрион , и да чакате 14 , няма да се променят нещата .

# 8
  • София
Всъщност могат да се променят. Аз преди години така чаках от 6та до 9та г.с. и направих такъв сепсис, че после сума време се лекувах. Явно е какво се надява, за съжаление, но не бива да рискува себе си, заради тази надежда.

# 9
Всъщност могат да се променят. Аз преди години така чаках от 6та до 9та г.с. и направих такъв сепсис, че после сума време се лекувах. Явно е какво се надява, за съжаление, но не бива да рискува себе си, заради тази надежда.

Да , да … имах предвид , че няма да се променят в положителна насока .

# 10
Щом в 8 г.с не се вижда ембрион, отивай спешно на трето мнение и взимай бързо мерки, заради собственото си здраве.
На този етап, дори и с най-допотопен апарат, трябва да се видят ембрион и сърдечна дейност.
по мои сметки последната ми овулация е била към средата на ноември и е възможно да не съм на толкова седмици но днес си взех час при трети специалист за 03.01 тогава вече мисля че ще имам категоричен резултат
При вас сакът продължаваше ли да расте при расте

# 11
  • София
Да, сакът растеше, заради хормоналната медикация.

# 12
Да, сакът растеше, заради хормоналната медикация.
аз не приемам така

# 13
  • София
Кога ти беше последната редовна менструация?
След ЧХГ 15 000 кога ти правиха следващ преглед?
С ЧХГ над 1 000 следва да се вижда ембрион, а над 10 000 да има сърдечна дейност.
Освен клексан, какво приемаш (понеже каза за спиране на лекарства)?

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 17:13 от Fever Ray

# 14
Кога ти беше последната редовна менструация?
След ЧХГ 15 000 правиха кинти следващ преглед?
С ЧХГ над 1 000 следва да се вижда ембрион, а над 10 000 да има сърдечна дейност.
Освен клексан, какво приемаш (понеже каза за спиране на лекарства)?
фолиева киселина,цинк и витамин д3

Общи условия

Активация на акаунт