Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 57 175
  • 934
  •   1
Отговори
# 810
Пловдив д-р Васил Даскалов. Препоръчвам с две ръце.

# 811
За Пловдив-др Даниел Ставрев.

Kittycat, за мен бременността беше толкова дълга и мъчителна, че до последно не вярвах, че е дошло времето да раждам. Нервите ме хванаха като ме приеха сутринта преди секциото. Чак се тресях, не знам как ми сложиха упойката. Бях със спинална, бях будна, абсолютно нищо не усетих, много бързо се случи всичко. При теб кое налага пълна упойка? Иначе бебетата ми ги дадоха на следващия ден чак за малко, вечер си ги взимаха. В болницата бяха почти изцяло на техни грижи, за да мога да се възстановя колкото е възможно повече преди да си идем вкъщи.

# 812
За Пловдив-др Даниел Ставрев.

Kittycat, за мен бременността беше толкова дълга и мъчителна, че до последно не вярвах, че е дошло времето да раждам. Нервите ме хванаха като ме приеха сутринта преди секциото. Чак се тресях, не знам как ми сложиха упойката. Бях със спинална, бях будна, абсолютно нищо не усетих, много бързо се случи всичко. При теб кое налага пълна упойка? Иначе бебетата ми ги дадоха на следващия ден чак за малко, вечер си ги взимаха. В болницата бяха почти изцяло на техни грижи, за да мога да се възстановя колкото е възможно повече преди да си идем вкъщи.

Доктора каза да избера със спинална или с пълна ще се чувствам по-добре. Много ме е страх от самата операция и не мога да си представя,че ще съм будна през цялото време. Даже не знам как ще издържа до времето, в което ще ме приспят... Аз на болка търпя, но психиката ми е много лабилна. Само като чуя болница, видя катетър или игла започвам да се задушавам и не мога да се контролирам... Отделно ми казаха, че на хора с ниско кръвно не препоръчват спинална, а моето е много ниско и си представям в комбинация с паниката ми какъв цирк ще е...

# 813
д-р Георги Амалиев, Д-р Чалова за Пловдив

# 814
И аз исках пълна, но док каза, че з бебенцата е по- добре спиналната, вече не съжалявам, защото успях да си ги цункам след като ги изкъпаха, а сега само ги гледам през кувьозчетата  Cry
Като цяло са добре, но много мънички се родиха 2,400 и 2,100. И ги водят недоносени заради грамчетата , родих в 37+5 г.с.

# 815
Мацинка, честито 🙂

Стандарта е да не се изписват бебета под 2кг. След раждане, обикновено бутат от теглото.
Добре ще са дечицата.

Писала съм и преди едното се роди пухчо - 3,420, другото 2,100 в 37+ седмица.
Като ми казаха, че са ги взели неонатолозите леко се притесних, докато един от педиатрите  ми каза за малкото - сложихме го в палатката, а то избяга.

Всичко ще е наред, ще ги гледат да тръгнат с наддаване.

# 816
Мацинка, честито 🙂

Стандарта е да не се изписват бебета под 2кг. След раждане, обикновено бутат от теглото.
Добре ще са дечицата.

Писала съм и преди едното се роди пухчо - 3,420, другото 2,100 в 37+ седмица.
Като ми казаха, че са ги взели неонатолозите леко се притесних, докато един от педиатрите  ми каза за малкото - сложихме го в палатката, а то избяга.

Всичко ще е наред, ще ги гледат да тръгнат с наддаване.

Благодаря за подкрепата Hug

# 817
Мацинка, изпуснала съм, кога си родила. Честито и не се притеснявай, не са толкова малки, бързичко ще наваксат .
И аз исках пълна, но док каза, че з бебенцата е по- добре спиналната, вече не съжалявам, защото успях да си ги цункам след като ги изкъпаха, а сега само ги гледам през кувьозчетата  Cry
Като цяло са добре, но много мънички се родиха 2,400 и 2,100. И ги водят недоносени заради грамчетата , родих в 37+5 г.с.

# 818
Честитоо Heart Eyes търпение и скоро ще сте заедно, сигурна съм! 😊

# 819
Много благодаря за подкрепата!
Родих на 14.06 Heart спешно секцио, изтекоха ми водите

# 820
Аз съм 31+4. Ок както влязох в 8ми месец нещо ми е притеснено. Тези дни мисля да си оправя багажа и да допоръчам някои дребни неща.
Мацинка стискам палци ❤️ и ще чакам новини, като ви изпишат.

# 821
Честито ❤️ Чудесни са килограмите, моите бяха 1920 и 2225 и са шишкави 7-месечни с огрооооомни бузи. Всичко ще е наред, не се притеснявай. Не знам в коя болница си, но почти 38 седмица над 2кг не знам какво им е недоносеното 🙄

# 822
Мацинка 33, Честити бебчета! Да са живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи!

# 823
Честито Мацинка! Моите се родиха по-малки, а сега на годинка ходят, катерят се и нямат спирка. Всичко ще е наред. Бъдете много щастливи!

# 824
Честити бебчета!

Аз днес минах преглед в 18гс и ме пращат на серклаж. 25мм шийка от сега още, иначе бебетата си вървят супер, по 190г са и двете, чакаме момиченца🎀

Общи условия

Активация на акаунт