Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 60 060
  • 934
  •   1
Отговори
# 540
При мен меренето започна около 32-33г.с (някъде по средата бях).

# 541
Здравейте, бъдещи и настоящи мами Heart
Чудя се между две  колички - baby monsters easy twin   и mountain Buggy, до колкото разбрах само те влизат в малкият ни асансьор, моля за мнения, коя според вас е по - добра, мисля да търся запазена, но втора употреба, защото със зимните кошове ми се струват доста скъпички.

# 542
Аз си купих Mountain Buggy втора употреба. Мисля, че нея я водят най-тясна, но още нямам впечатления, тъй като стои опакована и чака момента да влезе в употреба.Simple Smile

Чудя се между две  колички - baby monsters easy twin   и mountain Buggy, до колкото разбрах само те влизат в малкият ни асансьор, моля за мнения, коя според вас е по - добра, мисля да търся запазена, но втора употреба, защото със зимните кошове ми се струват доста скъпички.

# 543
Нашата също е mountain buggy duet.
Нямам сравнение с други.

Не бях я виждала на живо, само по отзиви. Отлагах, децата се родиха и никъде не ми се  обикаляше.
Пратих мъжа ми да се пазари за отстъпка  и я взехме.
Поръчахме си и резервна вътрешна гума да ни приготвят. Взех комарник - 180лв., но много удобен, прикрепя чувалчета, пази от любопитни да се наврат в количката.
Дъждобран - 140лв го оставих за по нататък

Чувалчета взех на kikabo за първо време и ми вършат работа.
Удобно ми е, че сгъване и в багажника. Наскоро ходихме до един разсадник за храсти разни, рагънахме си бъгито и обикаляхме из 65 дка китки и дървета.
Гумите са големи и маневрени.

# 544
Аз пък реших, че ще заложа на нова количка и взех Бейби Монстър 4, последния модел - по-лека е от Бъгито - 13.9 кг. и малко по нисичка, за по финни майчета Simple Smile
Аз съм почти 50 кг и се справям с нея много лесно, има и джобчета, които правят чантата излишна и почти ненужна, затова и не съм купувала. Предимство е, че гумите не се пукат, защото съм имала и количка с надуваеми гуми .....А и се издразних, че в комплекта на Бъгито няма помпа. Sad
При Монстъра може и да се избира цвят на сенниците, дори да са различни и да се свалят и перат. Дръжката е естествена кожа, а бордовете са отделни за всяко дете Simple Smile
Дъждобрана е комплект с количката

# 545
Ние не взехме изобщо зимни кошове. Децата сега ще станат на 6 месеца, още си ги носим, возим и разхождаме с кошовете за колата, които са съвместими с бъгито.

# 546
Аз и преди съм писала, че ние сме с Бъги, втора употреба, с подарък дъждобран. Маневрена е, удобна, с ръчна спирачка. Зимни кошове не взехме, много малки ми се видяха, а и почнахме с разходките март месец като се постопли. Возехме ги в зимни чувалчета на Кикабу, тази зима пак ги ползвахме. Според мен няма смисъл от нова количка с оглед на цената и всички останали разходи по гледането на близнаци, но това си е мое мнение.

# 547
Ние не взехме изобщо зимни кошове. Децата сега ще станат на 6 месеца, още си ги носим, возим и разхождаме с кошовете за колата, които са съвместими с бъгито.
Здравейте, бихте ли споделили какви кошници А кола ползвате?
Ние също взехме бъги от олх и обмислям дали да взема портбебета и отделно кошници за в колата, или само кошници съвместими с количката. Очакваме младежите през юли и не знам кое ще бъде по-удобно. Отделно не знам къде ще съберем и поръбебета в багажника

# 548
Ние също взехме бъги от олх и обмислям дали да взема портбебета и отделно кошници за в колата, или само кошници съвместими с количката. Очакваме младежите през юли и не знам кое ще бъде по-удобно. Отделно не знам къде ще съберем и поръбебета в багажника

Вземи си само кошниците за кола и ги ползвах с количката. За мен това беше най - добрият вариант.

# 549
Ние взехме кошници за кола Phil & Teds с адаптори втора употреба, които могат да се монтират и на количката Mountain Buggy. 

# 550
Много благодаря за отговорите. А съществува ли списък с всички марки столчета, д които е съвместима количката? Аз не открих

# 551
# 552
# 553
Момичета, моля за съвет. Чудя се към какъв размер дрешки да се ориентирам да купувам за новородени - 50 или 56? То на различните марки по различен начин ги обозначават, някъде се водят до 1 месец, после 1-3 месеца, някъде са на едно 50-56 и т.н. Другият вариант е да купувам дрешки след раждането. Вие как процедирахте? Чудя се също дали да купувам повече къс или дълъг ръкав. Очаквам моите близнаци към юли, но нали казват, че в началото трябвало да бъдат с дълъг ръкав. Искам да постъпя практично, не да се презапасявам с дрехи, които няма да влязат в употреба. Нещо са ми драма дрехите, а и като са по две за момче и за момиче, съвсем се обърквам. Ще се радвам по-опитните вече мами да споделят мнение. Мерси!

# 554
90 % от близнаците се раждат под 50 см. ръст. Можете са си купите за самото изписване един комплект дрехи 50 размер (колкото да са ок за снимките), а всички други 56, просто би било по практично, защото бързо растат. Вие знаете най-добре колко см. и кг. бебета очаквате да родите, но 50 размер дрехи не се носят дълго време. Щом чакате бебетата лятото, вземете къси ръкави, би било нелепо навън да е 40 градуса, а вие да го държите с дълъг ръкав. Разбира се нещо леко с дълък ръкав все пак трябва да има ако се наложи, но винаги може да го наметнете с памучна пелена.
Успех и леко раждане на тези които им предстои.

Общи условия

Активация на акаунт