Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 21

• 48 997
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.
Нямам към кого да се обърна и моля Вас за съвет.
Нямам сушилня, но с две малки деца вече лудвам с това пране.
Предлагат ми втора употреба ето тази. Вие какво мислите?

# 166
  • Велики Преслав
Здравейте.
Нямам към кого да се обърна и моля Вас за съвет.
Нямам сушилня, но с две малки деца вече лудвам с това пране.
Предлагат ми втора употреба ето тази. Вие какво мислите?

Тя хубаво суши много тая, ама много тегава профилактика има.

# 167
Hristo Mihailov, тази не е ОК -Висил общо взето го каза обобщено.
Дайте бюджет и ще видим какво можем да предложим.

# 168
Бюджета ми е 350. Там от този магазин втора употреба дето си взимам има и gorenje казват, че не били лоши.

# 169
# 170
Ще Ви кача снимки на сушилни те от магазина в града, Вие изберете, коя е добра

# 171
АЕГ - то за 550 лв

# 172
  • Велики Преслав
Аег за 550 и Горение за 400

# 173
AEG за 550.
Обобщените характеристики:
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-T-96699-IH/p/687426

# 174
Добър вечер. Имам такава сушилня https://www.electrolux.bg/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/ew8h1457w/
Днес ми изчезнаха три бебешки чорапа след сушене. Къде да ги търся 😄 и ако не ги намеря, доколко е опасно за сушилнята?

# 175
  • На брега на реката
Проверете филтъра на вратата и ако има такъв и пред кондензатора!  Ако и  там ги няма, много е вероятно да са в пералнята!  Добре е такива дребнички неща, да перете и сушите в мрежички, за да не Ви създават подобни проблеми!

# 176
  • Велики Преслав
Това да го видя, няма да повярвам. Филтъра просто няма как да мръдне, за да се отвори пролук, да отидат чорапите долу. Според мен са в пералнята.
Борапи от кондензатор на сушилня съм вадил, заради забравен филтър.

# 177
Проверих филтъра,както и под него. Няма ги. В пералнята ги прах в торба,но тук не се изсушиха в нея и ги извадих. Кондензатора на сушилнята се чисти по този начин:

Има ли как да влязат между барабана или там няма луфт?
Може накрая просто аз да съм изкукала 😄

# 178
  • На брега на реката
Е, ако сте ги прали в торба, значи не са в пералнята. Щом ги няма и във филтър на сушилнята, не знам къде биха могли да са?!
Освен и у вас да живее чудовището, което яде чорапи.  Преди години живееше у нас / когато децата бяха по-малки/!  Joy

ПП.Да не са в торбата?

# 179
Е, ако сте ги прали в торба, значи не са в пералнята. Щом ги няма и във филтър на сушилнята, не знам къде биха могли да са?!
Освен и у вас да живее чудовището, което яде чорапи.  Преди години живееше у нас / когато децата бяха по-малки/!  Joy

ПП.Да не са в торбата?
Уж не са в торбата или в другите дрехи ама след малко основно ще проверя всичко пак. Не ми е за чорапите,за сушилнята ми е,че без нея не знам как ще живея 😄
Накрая наистина ще обвиня "Чорапеното чудовище", защото доста чорапки изчезнаха безславно (дори извън сушилнята и пералнята 😄).
Благодаря на всички за съветите ☺️!

Общи условия

Активация на акаунт