Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 21

• 49 057
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
Мхм, и снимките ще си запазя за показване, а може би е добре, като дойдат - да я видят точно в този вид, разбира се без дрехи вътре.

Така като гледам е Бош , нали ? Самопочистваща ли е ?

Бош, 4-та серия - не се самопочиства. След всяко сушене - вадя кошниците, обирам с ръка мъха и ги мия на чешмата. Гъбата я изпирам - през няколко ползвания.

П.П.

Алена и него чисти. Нека се вижда. Иначе може да я отворят да кажат, че не духа през него и да си тръгнат. А то е в начален стадий и още уплътнява.

То не е от скоро това - на предната профилактика се опитах да обясня по телефона, но за сушилнята дойдоха хамали, които просто я взеха и реално нямах директна връзка с техник. Затова сега се обадих да дойде техник.

# 316
Точно така, гледай да си изсушила нещо и да не я чистиш.
Иначе все ще гледат да те преметнат нещо. Ако не е в гаранция, май по-добре да не се обаждаш във фирмен сервиз.

# 317
  • в 1001-та нощ
В гаранция е още, но не зная дали такъв ремонт се поема гаранционно. Явно ще разбера, като дойдат.

# 318
Здрвейте след като закупих Бош WTR87TW0BY и го пуснах да суши 2 пъти, единия път на програма за памук другия на микс. Двата пъти след като програмата свърши дрехите бяха леко влажни и трябваше да ги пускам за още 20 мин на програма "време порграмирано за топло", за да изсъхнат напълно. Нормално ли е дрехите да излизат леко влажни или има проблем със сушилнята?

# 319
  • в 1001-та нощ
Нормално е - на програмата за памук задайте "Cottons very Dry" и три слънца - и ще излизат сухи.

# 320
Boyan, ако сушите различни по плътност и дебелина материи е нормално по-плътните да излизат леко влажни.

# 321
  • при него
Алена, аз съм с АЕГ, но да споделя, нямам такъв проблем. Странно ми се вижда показаното от теб. Почиствам като теб, след всяко сушене, вадя филтъра, обирам първо с ръка, после с мокра кърпа. Понеже сме с домашен любимец и съответно хвърчат косми, за мен, това че сушилнята (по принцип) изсмуква космите и мъховете е голям плюс, понеже ако суша на простора, такава екстра няма Simple Smile

# 322
Здравейте, след дълго разглеждане и четене по форума си вземахме първата сушилня.
https://www.samsung.com/bg/washers-and-dryers/dryers/dryer-dv90t … 7-dv90t7240bh-s7/
Надявам се, че сме си избрали хубав модел. Simple Smile
Моля за съвети, как да я използваме за да ни служи дълго и вярно. Simple Smile
То това е божа работа, но все пак това което зависи от нас.
Благодаря!

# 323
Здравейте, след дълго разглеждане и четене по форума си вземахме първата сушилня.
https://www.samsung.com/bg/washers-and-dryers/dryers/dryer-dv90t … 7-dv90t7240bh-s7/
Надявам се, че сме си избрали хубав модел. Simple Smile
Моля за съвети, как да я използваме за да ни служи дълго и вярно. Simple Smile
То това е божа работа, но все пак това което зависи от нас.
Благодаря!
1. Честито!
2. Използвай правилно програмите за съответните материи;
3. Виж хубаво коя програма за колко кг пране е и не превишавай указаното;
4. Чисти филтрите регулярно;
5. Това е - успех!

# 324
Дойде ред да избираме сушилня ( и пералня,но ще питам в другата тема) за още едно жилище(на роднина).
Бюджет за сушилня е 1000 лв., макс 1200 лв.
- 8 кг.
- термопомпа
-инвертор
- да НЕ Е със самопочистващ филтър.

Мнение за тази?

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTH85203BY/p/683725
Пропуснала съм новата тема Sad Сега виждам-НЕ и НЕ не взимайте тази..тук доста пъти съм писала защо съм недоволна-даже съм пуснала моята за продажба Simple Smile Дано не закъснях много ...

# 325
  • Варна
Вече е купена Sad Може ли да кажете пак какви са и проблемите?

Сега видях какво си писала по-назад в темите. Виждам също,че модела се различава малко от твоята,по последните цифри.
По разни сайтове има доста добри отзиви за нея.Дано да е на късмет.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 14:30 от Мъж с пушка

# 326
Ех как съм пропуснала темата-дано пък хората я ползват и нямат проблем с нея пожелавам! Намерих си едно от старите мнения да не пиша пак
 "Писала съм в темата преди години Simple Smile Сега съвсем накратко:Суши прекалено дълго,налага се досушаване всеки път,наелектризира прането много.Още на 3-тия месец виках техник,смени платка на добра воля/нищо нямаше на оригиналната/и пак същата работа.След година пак виках-мери всичко ок,но проблемът не се реши и сега си я търпя вече 4-та година.Добре,че на промо я взех,че ако и на стандартна цена беше..Rage
P.s.Предимствата за мен тогава-стъклен капак,че не е самопочистваща,допълни телен.филтър долу пред ламелите."
 Да допълня 4 кг дрехи ги суши за 3.5 часа и с досушаването става доста.На програма микс пак се налага досушаване след 2 -то часа.Наелектризира дрехите и само да допълня,че не е от незанулен контакт.
Както казах дано хората са доволни.Само да допълня,че на Алена е същата/моята е ексклузив модела/ и силно се надявам да не започне да ми прави този проблем с мъховете!

Да има разлика в цифрите 203 и 290 на моята, но тогава техника ми каза ,че разликата била само в това,че моята има пух,а тази на негово място има деликатни,а иначе нямали били разлика/ех тогава и тази беше с добри отзиви/ .Дано пък не е познал и се ползва със здраве Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 14:38 от reninel

# 327
  • в 1001-та нощ
При мен, когато е почистена - суши "експресно". Като е задръстена - по-бавничко и предполагам, че тези мъхове спомагат за това. Дано причината да е в уплътнението / и евентуално паднала ролка и проблемът да е "лесно" решим. В четвъртък ще дойдат техници - ще споделя за резултата.

# 328
  • На брега на реката
От утре /10-ти/, до 13 февруари,  тази сушилня ще е на промоция.
От 1699 лв. на 1299 лв. в Техномикс.

# 329
От утре /10-ти/, до 13 февруари,  тази сушилня ще е на промоция.
От 1699 лв. на 1299 лв. в Техномикс.

Страхотна е!

Общи условия

Активация на акаунт