Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 21

• 49 057
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • На брега на реката
Аз имам Миле, но друг модел. Доволна съм и понеже получавам  промоции на имейла, реших да споделя,  за някой, който търси!

# 331
До края на месеца в Техномикс има намалени уреди на Миле- най-различни.

# 332
Точно от Техномикс поръчвах  Комби на AEG на промоция и се оказа мостра. Никъде не беше отбелязан този факт. Когато се свързаха по телефона да потвърдят поръчката го споменаха по между другото и набързо я отказах.

# 333
Точно от Техномикс поръчвах  Комби на AEG на промоция и се оказа мостра. Никъде не беше отбелязан този факт. Когато се свързаха по телефона да потвърдят поръчката го споменаха по между другото и набързо я отказах.
Е и? Не виждам да са Ви ощетили с нещо, а можеше и да не го споменат изобщо. Какво общо има това с темата?

# 334
Е и? Не виждам да са Ви ощетили с нещо, а можеше и да не го споменат изобщо. Какво общо има това с темата?

Ощетиха ме, да! Изпуснах подобна оферта в друг сайт и оставиха кофти усещане в мен, като клиент. А и за две и нещо си хиляди пари, някак не е коректно да не е обявено, че поръчваш мостра!
И общото с темата е вашето рекламно изречение за намалените уреди във въпросния сайт!
И няма нужда от назидателен тон, нали Smirk

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 15:56 от Buni5

# 335

Ощетиха ме, да! Изпуснах подобна оферта в друг сайт и оставиха кофти усещане в мен, като клиент. А и за две и нещо си хиляди пари, някак не е коректно да не е обявено, че поръчваш мостра!
И общото с темата е вашето рекламно изречение за намалените уреди във въпросния сайт!
Мисля, че Ви беше удобно, когато Ви помагах в темата за комбинирани уреди. Така сме "рекламните агенти". Подай ръка, та да ти я отхапят до лакътя. Благодаря.

# 336
  • Варна
На кое число даваха бонусите от Техномикс,че из получих имейл за намаленията?

Хайде стига вече с тази мантра  "рекламни агенти" във форума. Всеки,който е пазарил онлайн нещо от Техномикс и другите големи вериги,в последствие получава имейли с информация за отстъпки,когато има  на дадена марка !

# 337

Мисля, че Ви беше удобно, когато Ви помагах в темата за комбинирани уреди. Така сме "рекламните агенти". Подай ръка, та да ти я отхапят до лакътя. Благодаря.

Попитахте за общото с темата, отговорих от личен опит на вашето подмятане!
Да, помогнахте и учтиво Ви благодарих за което!
Няма нужда да се правите на обидения самарянин!
Хубава вечер!

# 338
Благодаря , че споделихте за намаленията на Миле !
Скрит текст:
Сушилня няма да си купувам , но една прахосмукачка не бих отказала ...

# 339
  • Велики Преслав
Някой май ще има нова придобивка Grinning

# 340
  • София
И аз това установих. В Техномикс споменатата сушилня е изчерпана. Мнение за тази може ли
https://shop.miele.bg/sushilni-mashini/11286490.html

# 341
И аз това установих. В Техномикс споменатата сушилня е изчерпана. Мнение за тази може ли
https://shop.miele.bg/sushilni-mashini/11286490.html

Същата е като предлаганата в техномикс.

# 342
  • София
Така ли? Благодаря. Аз сравнявах буквите и видях ра8минаване. Сега започвам да се чудя защо намалят та две места точно този модел?

# 343
Винаги имат намален по 1 базов модел във физическите магазини. Пускат и онлайн чат пат промоции. Да не ви притеснява, аз 3 години ползвах техен базов модел сушилня по нищо не отстъпва на по-скъпите им.

# 344
  • София
Благодаря за мнението.

Общи условия

Активация на акаунт