Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 667
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет скъпи виртуални приятели.
В последният ден на старата година ви пожелавам много здраве и дълголетие.
Пожелавам ви смях и усмивки, лудост и магия, грешки, от които да се учите.
Пожелавам ви силен вятър, който да ви носи, смелост да можете да кажете  „стига“.
Пожелавам ви да се научите да отваряте прозорци, когато се затварят врати.
Пожелавам ви да не се примирявате , да не чувствате вина,  да не се затваряте в себе си.
Пожелавам ви да имате куража да казвате,  Обичам те!
Пожелавам ви блясък в очите.
Пожелавам ви цвят, който да украси сивите ви дни и дъжд, който да ви успокоява.
Пожелавам ви „липсваш ми“ и прегръдки, които продължават цял живот, ако си затворите очите.
Пожелавам ви пътувания и трупане на нови спомени.
Пожелавам ви урагани от чувства.
Пожелавам ви да ви обичат, без да ви обсебват.
Пожелавам ви една нова любима песен и нова щастлива дата.
Пожелавам ви целувки и наздравици .
Пожелавам ви жажда за живот, за да продължите пътя, по който сте поели.
И най-накрая, пожелавам ви весело и незабравимо посрещане на новата 2022 година.

На всички ви пожелавам по един Керем да ви гледа с такъв влюбен поглед.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 11:08 от БлагаВест

# 106
Здравейте и от мен Hug
По традиция да изпратим годината с познатия цитат , който ще е актуален всяка годита
"Животът е адски странно нещо. Посвещаваме цялото си време на опити да го организираме, но въпреки това най-определящи се оказват нещата, които са извън нашия контрол. Никога няма да забравим тази година. Нито най-лошото, нито най-хубавото, което се случи през нея. То ще се отрази на целия ни живот.
Някои от нас ще се преместят на други места, но повечето ще останат. Животът тук е сложен, но когато порасне, човек научава, че никъде не е лесно."

Фредрик Бакман, "Ние срещу всички"

Пожелавам на всички ви, в която и точка на света да да се намирате в момента, да сте много здрави, вие и вашите семейства, и нека новата 2022ра година е успешна за вас! Очертава се да бъде поредната тежка година, поредната финансова криза тепърва започва, но ние сме свикнали , все пак имаме над 30 години опит и това ще преживеем. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нека тук ни събират само хубави поводи около нашите любимци. Нека винаги това да бъде мястото, където да можем да се отърсим от ежедневието и да получим положителните емоции, от които всеки човек има нужда.Heart

П.п. Бърборанка, стискам палци да продължиш лечението у дома. Kissing Heart

# 107
  • София
Момичета Hug,
не карам вируса толкова леко, но хубавата новина е, че продължавам да се лекувам вкъщи. Ще ви наглеждам от балкона тези дни. Ще се включвам по-рядко. Но съм си тук и съвсем скоро ще се завърна, по-бърбореща от преди. Wink

Весело посрещане на Нова година, пазете се и бъдете здрави!!! Flowers Four Leaf Clover

И приберете Керем от балкона, моля, да не го заразя…

# 108
Бро, радвам се, че поне за празника ще си си в къщи, но повече ще се радваме да ти минава леко и безпроблемно, стискаме палци лошото да остане в старата година. А за Керем не се притеснявай със сигурно има много момичета да го пазят, но най- вече той си има една прекрасна жена, която със сигурност го гледа много добре! Heart Eyes

Оправяй се бързо! Flowers Four Leaf Clover

На всички, весело посрещане на Нова година! Heart

# 109
  • Dupnica
Gift Heart Привет и от мен в последния ден на тази , толкова шеметна година!
Sparkling Heart Нека злото да остане в нея и в следващата 2022 година да  влезем с усмивка, любов и блясък в очите от щастие! Heart
Sparkling Heart Нека тук да ни събира радостта и обичта, да забравяме ежедневните несгоди, да следваме новините за нашите ХанКер и да им пожелая още по-добра за тях година, нови начинания и цялото щастие от споделената любов! Revolving Hearts

Flowers Hibiscus Бъдете здрави, борбени и обичани, влюбени и щастливи!
Tada Приятно посрещане на новата година и готови за очакваните ни предизвикателства!

# 110
Мили луди дружки Heart Eyes
Нека Новата 2022 донесе на всички много , много здраве , късмет , щастливи моменти  и любов във всичките и измерения Revolving Hearts
Една Грозилка за късмет ( всъщност съм си я ''откраднала'' преди години от моята специална приятелка Еванджелин Smile )

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 16:54 от Phillipine

# 111
Бърборанке, не спирай да бърбориш!💗 Не сваляй розовите очила! Радвам се, че посрещаш новата година вкъщи. Нека с настъпването ѝ преборим гадния вирус. Надявам се и детето на Златна да е добре.🍀

Момичета, много красиви и зареждащи пожелания.💕 Марги, чудни идейни късмети! На всички ви: Благодаря!!!🌸

Да посрещнем Новата 2022 година с усмивка! Нека да е здрава и успешна! Да е пълна с дръзновение и вяра, с надежда, обич и красота в мислите и делата ни! Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве, светлина и споделеност по пътя!

# 112
✨ Една прекрасна, успешна и незабравима година пожелавам на всички момичета в темата!
❤️ Мила Барби, да оздравяваш, че те чака вълшебна 2022!

# 113
Здравейте,прекрасни !☺❤🎄

Когато старата година си отива- да я изпратим с хубаво настроение и да посрещнем Новата 2022 година с вяра и надежда за по-добри и щастливи дни !

Отива си поредната година,
събрала в шепи толкова мечти,
надежди, радости отминали,
преглътната горчилка и сълзи...

Сега към идващата се обръщаме
с надежда да ни донесе:
на бедния бездомник - малка къща,
а на бездетния - дете,

на гладния - парче от хляба,
на тъжния - една усмивка само,
на болния - безценно здраве,
а на самотника - другарско рамо...

Сбогувам се с годината на прага...
А новата дано ми донесе
това, което старата забрави...
Аз искам само Здраве и Късмет!

Ваня Статева

Flowers Hibiscus Колко много емоции ни достави  любовната история на Еда и Серкан в "Почукай на вратата ми". Радвам се ,че сериалът бе част от ежедневието ми през изтичащата 2021 година, а също така  част от ежедневието ми бяхте и вие, момичета в нашата  тема , в която обсъждахме и споделяхме информация ,коментари, снимки, клипчета  за ЕдСер и ХанКер. Колко пъти с удоволствие четох в темата   анализи, разсъждения, мнения... Благодаря на всички момичета  от сърце❤

Как се  забавлявахме, смяхме и плакахме с нашите любимци....
Лично за мен през отиващата си година Керем Бюрсин бе ново откритие - не бях  го гледала в друг сериал/филм. Забавен,чаровен, с невероятно чувство за хумор, с неустоима усмивка, интелигентен, талантлив и съпричастен към много обществени каузи. Актьорът ме спечели завинаги...

А Ханде е  приказно красива  , но видяхме и професионалното и израстване и развитие  в сериала. А тръпчинките и когато се усмихва я правят толкова очарователна и пленяваща...
Прекрасна двойка са и в сериала и в реала

Звездна и забележителна бе за ХанКер 2021 година. Да   пожелаем на любимците ни  Новата 2022 година да бъде още по- щастлива и успешна  и в професионален и личен план.

Flowers Hibiscus  Бро , Heart радвам се, ще посрещнеш Новата 2022 година вкъщи , със семейството си. Не се притеснявай,с търпение, лека-полека ще се излекуваш! И нека отново в темата четем с кеф  интересните  коментари на  Бърборанка !❤
И нека детенцето на Златна❤се излекува !

Марги Heart интересна е идеята ти с късметчетата. Много подходящи , като късмет четата от новогодишната баница.

И накрая  на всички ВАС,  момичетаHeart и вашите семейства желая Новата 2022 година да е здрава, късметлийска, щедра, щастлива, успешна и благословена ! Да бъде !!! Весело посрещане с много усмивки и настроение ! Наздраве !

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 17:32 от akvamarin007

# 114
  • София
Преди да се оттегля за да се отдам на веселата част по посрещането на Новата година, отново искам да ви пожелая една много приятна вечер, с много настроение и смях.

На болните, БРО и детенцето на Златна, бързо оздравяване.

Ще се видим тук отново, чааак Догодина скъпи момичета.

От късметите на Марги вижте на мен какво ми се падна... (то и в питката на Бъдни вечер парата беше в моето парче), така че ще купувам ново по-голямо портмоне.

# 115
  • София
Мили момичета!

Да изпратим старата 2021 година с благодарност .....
За приятелите,
За подкрепата,
За топлината,
За всички случайни неслучайности,
За грешките,
За спомените,
За мечтите,
За силата, която ни помага да се справим с трудностите......
Да забравим за лошите неща и да гледаме напред с надежда!

Весело посрещане на Новата 2022 година!

P.S. На всички болни бързо излекуване и безпроблемно възстановяване! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 19:47 от nrgmama

# 116
"УВАЖАЕМИ ПЪТНИЦИ ОТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ,
ВЛАК № 2022 СЕ ДВИЖИ ПО РАЗПИСАНИЕ И ЩЕ ПРИСТИГНЕ НА І-ВИ КОЛОВОЗ В 00:01 ЧАСА.
ПРИ КАЧВАНЕ ВЪВ ВЛАКА МОЛИМ ПЪТНИЦИТЕ ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА СИ ВЪВ ВАГОНИТЕ И ДА ПОДРЕДЯТ НА РАФТОВЕТЕ ЗА БАГАЖ САМО НАЙ-ДОБРИТЕ СПОМЕНИ ОТ ПЪТУВАНЕТО С ВЛАК № 2021. ОСТАНАЛИТЕ СПОМЕНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ В СЛУЖБА "НЕПОТЪРСЕНИ  ВЕЩИ". БИЛЕТИТЕ ЩЕ ВАЖАТ ДО ГАРА 365, КЪДЕТО ПЪТНИЦИТЕ ИМАТ ВРЪЗКА С ВЛАК № 2023. НАШЕТО ПЪТУВАНЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ 12 МЕСЕЦА И НИЕ ЩЕ СПИРАМЕ НА 365 ГАРИ, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТ КОИТО СА ВЯРА, ПРОЩАВАНЕ, ЗДРАВЕ, МИР, ЛЮБОВ ,БЛАГОДАТ, РАДОСТ, ТЪРПЕНИЕ, СМИРЕНИЕ, КРОТОСТ РАЗБИРАНЕ, ЩАСТИЕ, НАДЕЖДА,ВЕСЕЛИЕ.
ИСКРЕНО ЩЕ СЕ НАДЯВАМЕ ТОВА ПЪТУВАНЕ ДА БЪДЕ НЕЗАБРАВИМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТНО ЗА ВСИЧКИ ВАС."

Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

Наздраве и до догодина! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
За много години момичета!
Бъде здрави,благословени и повече поводи За усмивки през новата година.
Нещо ново от сторито на Ханде

За къде ли пътува този път?

# 118
  • Кърджали
Честита нова 2022 година!
Бъдете здрави, бъдете усмихнати, бъдете щастливи, сбъднете поне по една своя мечта!
・ 。
 ☆∴。 *
 ・゚*。★・
  ・ *゚。   *
  ・ ゚*。・゚★。
   ☆゚・。°*. ゚
*  ゚。·*・。 ゚*
   ゚ *.。☆。★ ・
  * ☆ 。・゚*.。
    * ★ ゚・。 *  。
    ・  ゚☆ 。

# 119