Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 233
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Ново(старо ) Ханде

# 91
Бро ❤ стискам здраво палци !  Дано изследванията утре са добри, да няма усложнения  и да  посрещнеш Новата 2022 година вкъщи ! Чакаме утре да ни съобщиш добри новини ; мисли позитивно и не се отчайвай!
Като боледувах и аз доста време към 1 месец ме мъчи ужасна кашлица / не можех и да спя през нощта/. Никакъв сироп за кашлица не помогна.Много време си правех чай от билки - индрише, черупки от орехи, живовляк и подбел; направо в бутилка си го слагах и пиех + АСС  прахчета за кашлица от аптеката.
След  доста време се овладя положението.
Много важно изследване е скенер на бял дроб, за да се види възпалението обхванало ли е дробовете и в какъв процент. Това е спешна мярка ! И оттук - правилно лечение.

Желая ти с цялото си сърце Heart да  оздравееш! Прегръщам те и ти изпращам  много положителна енергия с вяра и надежда за изцеление !

Водя ти Керемчик за подкрепа и сила

# 92
  • София
Момичета, привет! Smiley
Бърборанке, каквото е дошло, бързо и леко да минава! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много виртуални прегръдки! Heart Exl С теб сме, чакаме хубави вести! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:23 от Dilemi

# 93
Какви погледи, усмивки, нежност. Любов

Вече и във вестниците ги публикуват

# 94
Здравейте, момичета!👻
От известно време не съм се разписвала. Надявам се да сте си прекарали чудесно коледните празници!🤗
Новата 2022 година чука на вратата! Нека бъде едно хубаво начало. След тези почти 2 години, прекарани в рамките на пандемия, искрено желая на всички ви да бъдете много здрави и дано по-скоро отминат тези тежки дни. Нека новата година ви донесе много прекрасни моменти с любими хора. Бъдете благословени и обичани!💞

На Ханде и Керем желая много успехи, както в личен, така и в професионален план!🍀Нека съхранят любовта си завинаги. Сигурна съм, че заедно ще покорят още много върхове.🥰
Между другото днес се навършва 1 година откакто излезе броят на списание Hello с Керем и Ханде.🎂

Прочетох интервюто на Керем за Alem-много ми хареса. А снимките са огън!🔥Извинявам се, че ги поствам отново, но не мога да пропусна.😘

Ханде беше страхотна на събитието послучай партньорството й с Atasay. Като кукла!😍На някои им идва твърде натруфено, но на мен много ми харесаха бижутата. Ама аз попринцип си падам по кича, та сигурно затова.😂
Разгледах сайта на Atasay. Има някой доста скъпички бижута, но има и такива, които са ми по джоба, та с удоволствие бих си направила един подарък.😁

Tokyo отговаря на въпроси в сторитата си за последно тази година. Предният път беше подсказал, че Ханде и Керем ще имат нови проекти скоро, сега пак. Нямам търпение да научим повече за тях.🤩

Благодарности и на Марги за поредната невероятна темичка!👏🏻💞
Бърборанке, прегръщам те силно и ти пращам много позитивна енергия!🤗Бързо оздравяване!🤍Очакваме хубави новини утре.🥰

# 95
  • София
Предновогодишно пазаруване с калпазанката Мави.
Ако я оставят да избира ще изкупи магазина.

# 96
Бро съжалявам да чуя, че си по зле, но не губи кураж. Надявам се всички изследвания да са в норма. Желая ти от все сърце да си си в къщи със своите близки за Нова година. Не се познаваме лично, но аз обичам да си представям хората с които разговарям под някаква форма но не съм ги виждала, и аз теб те виждам, млада и пълна с енергия. Затова се надявам утре да те видя как пускаш някоя снимка на твоя човек, и да ни зарадваш с хубави новини. Hug Heart

Лека нощ на всички.
Бъдете здрави!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 22:53 от Sisi*9

# 97

Изтича вече Старата година...
На вратата чука нейната сестра.
Нека всички да си пожелаем
по-щастлива да е тя!
Да няма сълзи във очите,
от щастие да греят нашите лица!
Да бъдем искренни, сърдечни,
да носим в себе си искрица Доброта!
В сърцата ни Любов да има!
И нека безгранична да е Обичта!
Да бъде като цъфнала градина,
никога да не увяхва тя!
Здравето до нас да крачи,
приятел верен да ни бъде то!
Да сме истински пиячи
на Доброта, Нежност и Любов!
В сърцата ни Надежда да живее,
че по-щастливи ще са идващите дни!
Винаги да вярваме в Доброто,
че злото, То ще победи!
Мирна, здрава и щастлива
да е Новата година!
Само хубави неща
да стоплят нашите сърца!

Flowers HerbМили ми, мили виртуални дружки да оставим лошото и болките в старата година и да посрещнем Новата 2022г. с много Надежда, Здраве, Любов, Щастие и Благоденствие! Чудесно е, че Ви има!:heartpulse: На тези влюбени слънца, много щастива и благодатна да е за тях Новата 2022г. Да ни радват!

# 98
Скъпа БРО , убедена съм ,че утре ще си по-добре , не му се давай на този Ковид Scream , получаваш нашата положителна енергия ! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
аз точно като теб заради работата и без да съм твърдо за или против ваксината , се ваксинирах - с Йенсен , дано поне ме опази от болница , ако се заразя . Наш приятел с доста анти тела и 2 ваксини Пфайзер се зарази , изкара го средно тежко , но имайки и проблеми със сърцето нито го приеха в болница , нито се усложни . Да се доверим на науката . А ти получаваш най добри грижи от мама , нали ? Two Hearts

# 99
  • София
Още в една класация ХанКер са водещи.

Ръцете на влюбените никога не лъжат.

А това е най-красивата, най-вълнуващата и най-чувствената фотосесия, която съм виждала. Няма такава магия при друга турска двойка.

# 100

Колко много й личи на Ханде, че има нужда от този страхотен мъж... ❤️ Нежно гушкаща се в него,  жадна за мъжките му обятия, притворила клепки в сладък унес, притиснала се до силната му гръд, намирайки най-мечтания "подслон" за своето притихнало от любов сърце... Наистина,  един от най-впечатляващите като емоция фотос, запечатал без думи онова вълшебно тайнство,  наречено простичко с една дума - ЛЮБОВ😍

П. П. Бро,  не се предавай и оздравявай! През април тази година и аз се срещнах челно с вируса, озовах се в болница,  но го преборих. Ще се справиш и ти! ❤️

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 09:40 от mury9

# 101
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен последен ден на 2021 г. изпълнен с много настроение и положителни емоции Tada
и весело посрещане на 2022 Champagne

БРО, Flowers Four Leaf Clover Hug

# 102
Добро утро на всички и весело посрещане на новата година 🍀💗

Статия за Керем в новия брой на HELLO

И тези дни с фенове

# 103
Не нося баница, само късметчета Stuck Out Tongue Winking Eye Ако имате желание си изтеглете/върху снимката, която ви харесва кликнете.

Весело изпращане на старата година ви пожелавам, да сте в добро здраве и настроение всички Kissing Heart

Еда и Серкан в новогодишната нощ. Heart Eyes
Ех, Миси, най-подходящите гифчета за повода. А самата сцена освен, че е забавна сякаш си е и намигване към самия Керем заради неговите разбирания - мъжете също плачат, розово носят и... могат да се озоват сред неомъжените и да хванат букета на булката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
  • София
Здравейте, скъпи момичета! Heart Exl
В края на всяка година обикновено правим равносметка на случилото се през годината и си  пожелаваме с надежда следващата да бъде по-добра и по-успешна. Smiley
Отминаващата година беше изключително трудна за мен и моето семейство, случи се непоправимото.
Но..."срешнах" Еда и Серкан, Керем и Ханде, почуках на вратата и открих вас. Heart Exl
Една пъстра компания от мечтаещи, обичащи, страдащи, подкрепящи, състрадателни, успокояващи и вдъхновяващи прекрасни жени, момичета. Revolving Hearts  Благодаря, че ви има! Sparkling Heart Благодаря, че приемате радушно всеки, който има нужда от откъсване от ежедневието, от спокойствие, от романтични вълнения, от внимание, грижа и съчувствие! Kiss Надявам се, че вече и аз съм една от компанията! Stuck Out Tongue Winking Eye
Да са живи и здрави нашите ЕдСер и ХанКер, да имат нови проекти, все така да са социално активни с важни за живота на хората каузи, да са много, много, много щастливи! Revolving Hearts Част от магията е прекрасната положителна енергия, която струи от тях, от любовта, която се вижда в погледите, жестовете, думите! Revolving Hearts
За всичко, което ни обединява, за толкова много смях, за новите приятели, за тези, които са тук, за тези, които си тръгват, за незабравими моменти, за чудесната компания. Two Hearts Весело посрещане на Новата  2022 година на всички!

Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Животът е много кратък, загърби правилата, прощавай бързо, целувай бавно,
люби честно, смей се истински и не забравяй човекът,
който те е направил щастлив.
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

ps На Бърборанка Heart Exl и всички момичета, които имат проблеми, стискам палци и пращам много виртуални прегръдки! Heart Exl

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 13:47 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт