Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
АТАСАЙ вече излязоха едни гърди напред с Ханде за рекламно лице. Да не забравяме за нейната международна фен маса. Убедена съм, че ще ги за трупат поръчки и от чужбина. Аз напр. вече прегледах сайта им, имат страхотна Новогодишна колекция с бижута - елхи и снежинки.
Направо съм поразена колко се вълнува и притеснява Ханде. Браво на момичето, светъл и лек да е пътя й.

# 76
Добро утро

юю

Кой знае колко пари ще струват тези бижута на тази марка на която е лице Ханде

На някой май му е уморено нещо

# 77
  • София
Здравейте. Smiley Лек и спокоен последен четвъртък на 2021 год. ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye

Перфектната двойка! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 78
  • Плевен / София
Благодаря за новата тема!
А вие какви емотикони бихте сложили на the bursin? 😏

и най точната....

Но аз съм от отбора на Еда...нали не сте забравили
Весело посрещане на новата 2022 г. Ценете "вашия" Серкан Болат...
И може да се възхищавате на този....

# 79
Аз с доста прекъсвания изгледах серията. И да си призная до тук сериала си ми харесва. До 16 епизод нещата се развиват много логично. Гледам играта на Ханде и Керем и не мога да намеря кусури. Това дето непрекъснато пишат някои антиХанденки, че не можела да играе, е плод на лично предубеждение или просто са замряли във времето.  Играе си и то прекрасно си играе момичето. Чудесно пресъздава всички чувства, които бушуват в душата й.
Как успя да я изпишеш тази сложна дума (антиХанденки), Линде Satisfied Абе те по принцип различните очи различно виждат, но  има нещо вярно в това, което казваш за предубежденията. Аз без да съм я гледала преди бях с такива, понеже по-често съм срещала не дотам ласкави отзиви. Запечатало ми се е в съзнанието едно изказване на съфорумка, което в никакъв случай не е грубо, просто така ги е усетила Ханде и Бурак Дениз - "два чифта пърхащи мигли". Sweat Smile И допреди "Почукай на вратата ми", понеже не я намирах за някоя кой знае каква красавица най-запомнящото се при нея ми бяха миглите... Joy
После сериала почука на вратата ми, абонирала съм се по невнимание за канала в Ютюб и не спряха да идват известия за фрагманите. Когато реших да ги спра, погледнах малко и се зарибих. Stuck Out Tongue Winking Eye Но първо вниманието ми привлече Ханде, запитах се "ама това вярно ли е Ханде Ерчел?!" Flushed От първия епизод прескачах моменти, за да стигна по-бързо до втория и да разбера какво се случва нататък. И така до ден-днешен още не мога да се реша да изгледам изцяло и началото и края. Joy

Колкото до играта на Ханде и Керем, Линде - ами кусури не мога да намеря и аз. Убедителни са в пресъздаването на емоциите на героите си.
Историята до епизода, до който стигнахме при повторното гледане (16-ти) все още я бива. Следващия пък е глътка свежест, също не е зле. Но защото по онова време зрителите имат все още надежда за един логичен изход от ситуацията. Пък по мое мнение не се случи така. Първото ми голямо разочарование беше след разкриването на истината и сключване на втори договор. Rolling Eyes
По-дразнеща от Селин ми беше Балджа и моментите с нея...
После пък амнезията на Серкан и повторното влюбване, което въобще  не ни го показаха такова каквото на нас ни се искаше... И най-вече начина, по който си спомни всичко. Rolling Eyes
Но ги оправдавам сценаристите, все пак не е тежка семейна драма. И за да могат едните да оправят бъркотията създадена от другите, вмъкват нови персонажи и оставят незавършени сюжетни линии.
А и в крайна сметка във всеки епизод си има поне по 2-3 хубави сцени с Еда и Серкан. Не можем да се оплачем Heart Eyes

# 80
Керем публикува това току що в сторито си

Какво означава?

# 81

Какво означава?

Скъпи Керем Бюрсин,
Тази година направихме дарение за фондация Mor Roof, където жените, жертви на насилие, получават социална, психологическа и правна подкрепа, за да станат по-силни, да стоят далеч от насилието или да се справят с насилието. Пожелаваме година, достойна за човешко достойнство, години, в които в обществото е гарантирано равенството между половете, извършителите се наказват с най-високи наказания и жените могат да установят свободен и независим живот.

И отговорът на Керем
Благодаря ви за много смисленото и много красиво новогодишно писмо. Обичам стила ви.

# 82
  • София
Днес Бърборанка не се е отчела. Затова е време за лекарството...
Дори Керем се е притеснил и "Чука на вратата ти".

# 83
# 84

Какво означава?

Скъпи Керем Бюрсин,
Тази година направихме дарение за фондация Mor Roof, където жените, жертви на насилие, получават социална, психологическа и правна подкрепа, за да станат по-силни, да стоят далеч от насилието или да се справят с насилието. Пожелаваме година, достойна за човешко достойнство, години, в които в обществото е гарантирано равенството между половете, извършителите се наказват с най-високи наказания и жените могат да установят свободен и независим живот.

И отговорът на Керем
Благодаря ви за много смисленото и много красиво новогодишно писмо. Обичам стила ви.

Много благодаря.

Част от превод на Керем за списание Alem

Кой ли е правил снимките, може Керем?
Но Ханде е както винаги прекрасна.

# 85
Според руското издание на Elle Girl, Ханде и Керем са обявени за най-готиното момиче и най-готиното момче на 2021 г.
Elle Girl of the Year - Hande Erçel Trophy
Elle Boy of the Year - Kerem Bürsin Trophy

П.С.
БРО, дано да си по-добре. Пращаме ти много положителна енергия Hug Flowers Four Leaf Clover

# 86
Момичета, не знам дали утре ще имам възможност, затова от сега ви желая весело посрещане на новата 2022 г.
Желая ви най-вече здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover
Дано имаме много поводи (само положителни) да се събираме тук и да си обсъждаме Wink Kissing Heart

# 87
  • София
Момичета Hug,
благодаря за положителната енергия! Днес ме мъчи кашлица и висока температура, затова утре ще се наложи да отида в болница за изследвания. По лекарска преценка, след като излязат изследванията, ще продължа лечението си вкъщи или може да ме приемат за болнично лечение. Стискайте ми палци да посрещна новата година вкъщи с подобряване! Flowers Four Leaf Clover

P. S. Няма да съм особено активна, защото от екраните още повече ме боли главата. Но ще пиша веднага при подобрение. Kissing Heart

Оставям ви този чаровник тук, докато ме няма. Да го пазите!

# 88
  • София
Момичета Hug,
благодаря за положителната енергия! Днес ме мъчи кашлица и висока температура, затова утре ще се наложи да отида в болница за изследвания. По лекарска преценка, след като излязат изследванията, ще продължа лечението си вкъщи или може да ме приемат за болнично лечение. Стискайте ми палци да посрещна новата година вкъщи с подобряване! Flowers Four Leaf Clover

P. S. Няма да съм особено активна, защото от екраните още повече ме боли главата. Но ще пиша веднага при подобрение. Kissing Heart

Оставям ви този чаровник тук, докато ме няма. Да го пазите!

БРО Изпращам ти цялата си положителна енергия и много, много топли прегръдки! Не си сама. Ще бъдем тук и ще очакваме да ни зарадваш с хубави новини преди да настъпи Новата година. А Керем ще го пазим само за теб!

# 89
Бърборанке, всичко ще мине 🍀 Мисли положително 💗

Ето една лечителна доза Керем и Ханде

💖

Общи условия

Активация на акаунт