Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Дано 2022 да донесе много награди за Ханде и Керем

# 61
Марги, страшно много ти благодаря Kissing Heart
Нататък пак ще танцуват, Злати, но този танц ми е любим на мен.
Гифчета за теб и за всички, които ги обичат. Heart

# 62
# 63
Kissing HeartМомичета, благодаря за компанията Hug
За мен беше истинско удоволствие последните няколко месеца (радвам се, че ви открих) и се надявам/пожелавам си през 2022 г. срещите ни да продължат Flowers Tulip
Пожелавам ви една страхотна 2022 г. - да сте щастливи, обичани, удовлетворени и живейте всеки един ден през новата година така, все едно вие последен, на "пълни обороти", правете всичко за което сте мечтали, но не вие идвал кураж Wink
Бъдете здрави и се пазете Flowers Four Leaf Clover Hug
До догодина Kissing Heart

# 64
# 65
  • София
Аз с доста прекъсвания изгледах серията. И да си призная до тук сериала си ми харесва. До 16 епизод нещата се развиват много логично. Гледам играта на Ханде и Керем и не мога да намеря кусури. Това дето непрекъснато пишат някои антиХанденки, че не можела да играе, е плод на лично предубеждение или просто са замряли във времето.  Играе си и то прекрасно си играе момичето. Чудесно пресъздава всички чувства, които бушуват в душата й.

Сега ще ви кача първа и втора част на интервюто с Ханде от представянето на "Atasay". Невероятно вълнение беше обхванало Ханде. Тя самата си го призна. А собственика, с какво възхищение говореше за нея. Каза, че тепърва ни очакват много изненади и сътрудничеството с Ханде ще бъде дълготрайно. Той с гордост заяви, че това лице "Ханде" за тази марка е най-подходящото. Гордеят се с това, че тя се е съгласила да ги представлява.

Видеото е с руски субтитри. Надявам се да ви хареса.

Първа Част!

Втора Част!

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 23:21 от БлагаВест

# 66
Много е готина Ханде, тия марка бижута ще станат много известни благодарение на нея

Ама какви имотиконки Ханде е постнала на Керем

Ама той си го заслужава мъж мечта

Сладури

# 67
Благодаря за новата тема!
А вие какви емотикони бихте сложили на the bursin? 😏

# 68
  • София
Благодаря за новата тема!
А вие какви емотикони бихте сложили на the bursin? 😏
Славенче, само да бях на неговите години въобще нямаше да се чудя. Ето тези емотикони щях да му изпратя, макар че надали ще ме отрази след като има такава жена до себе си.

# 69
  • София
Поздравления за последната тема за 2021 година!

# 70
  • София
Може ли една жена да изглежда по два различни начина? Все едно не е същата Ханде. Но еднакво зашеметяваща.
Както е написал един фен: От нейната красота съм онемял, кълна се! (Fico sem palavras pra beleza dela, eu juro)

Това е имал предвид Атасай, когато говори пред журналистите, че тепърва ще виждаме изненади.
Прекрасни думи изрече той относно Ханде.
"Както винаги на мен ми провървя да стоя тук заедно с една много силна и преуспяла в своите дела жена. Аз съм много щастлив, че буквално преди Нова година всички си пожелават нещо, ние също цялата група си пожелахме и нашето желание стана реалност, дори преди Новата година. Ние си пожелахме да тръгнем по този път с една силна и успешна жена, която ще сподели с нас всички тези преживявания. Нашето желание се изпълни точно преди новата година. И сега аз ще  кажа на Ханде едно огромно Благодаря. Надявам се да не ни оставиш, надявам се да бъдеш с нас."

Какви силни думи, какво огромно признание е това за Ханде. Но и тя ще се отблагодари по най-достойният начин. За няколко дни само тя успя да им вдигне рейтинга до почетното 3-то място.

# 71
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 72
Добро утро! 🍀
Лека полека наближаваме края на годината. Дано новата бъде по здрава и по успешна
💖

💓

# 73
Привет и от мен
Хубав ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 74
  • София
Добро утро Бамбини! Как сте? Пожелавам ви един спокоен ден! Нека да го започнем с чаша силно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт