Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 305
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от мен Coffee
Хубав ден на всички

# 286
  • София
Привет, момичета! Smiley  Бро, Heart Exl
Честит празник на всички именици, Smiley на техните близки, познати и всички, които искат да празнуват! Stuck Out Tongue Winking Eye
Надявам се да има новини и от Керем и Ханде! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 09:36 от Dilemi

# 287
Честит имен ден на празнуващите в темата!
Здраве, щастие, благополучие!

# 288
  • София
Днес е Богоявление или Йорданов ден. На всички, които празнуват, честито.

На болните, бързо оздравяване.  Бърборанка, надявам се да си вече по-добре. Ето ти един Керем, също болен.  Вече не знам, кой кого е заразил...  

# 289
  • София
Flowers Four Leaf Clover Привет, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Лекувам се, почивам си, пия лекарства и се грижат много добре за мен. Надявам се с всеки изминал ден да съм по-добре, но болестта наистина е коварна и не бързам да се радвам, защото един ден е така, другият е иначе. Важното е да не се влошавам. Simple Smile

Усмивки от мен и от Ханкер!

Ето че дори заедно си изкарахме вируса с тези палавници… Да сме здрави и лошото да остава зад нас, това е важното!

# 290
  • София
Flowers Four Leaf Clover Привет, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Лекувам се, почивам си, пия лекарства и се грижат много добре за мен. Надявам се с всеки изминал ден да съм по-добре, но болестта наистина е коварна и не бързам да се радвам, защото един ден е така, другият е иначе. Важното е да не се влошавам. Simple Smile

Усмивки от мен и от Ханкер!

Ето че дори заедно си изкарахме вируса с тези палавници… Да сме здрави и лошото да остава зад нас, това е важното!
БРО, точно така протича този коварен вирус. Един ден си мислиш, че вече започваш да се оправяш и на другия ден отново те сваля.Пък е и продължителен, не е като обикновеният грип, който за 5-6 дни отминава.  Аз например го тътрих цели 20 дни по този начин. Според мен тежкото е назад. Почивай си, пий си лекарствата и заедно с Керем и Ханде ще оздравявате. Хубавите дни тепърва предстоят. 

# 291
Привет,
честит празник на всички празнуващи!
Болничките бързо оздравяване! Flowers Hibiscus

# 292
  • София
Живот по време на карантина! Heart Eyes
Бро, Heart Exl

Пъзели, лего, писане, рисуване, видео игри, табла и др. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
Здравейте!
 Пъзели, лего, любимо хоби ... любим човек,  хич не им е лесно на Ханде и Керем. Иначе около тях пълно затъмнение откъм някакво инфо от реала.
Честито на всички празнуващи!
БРО, положителна енергия от мен.
При мен от Коледа до края на януари са все празници, именници и рожденници са моите мъже. Живи и здрави да сме. Три седмици у дома почивка ми се увидяха. Изгледах два сериала, сега започвам и Вратата. 🙄

# 294
От стори на Ханде.

Сигурно си прекарват добре двете гълъбчета. Отдадени на романтика.

# 295
  • София
При мен от Коледа до края на януари са все празници, именници и рожденници са моите мъже. Живи и здрави да сме. Три седмици у дома почивка ми се увидяха. Изгледах два сериала, сега започвам и Вратата. 🙄
Радвай се! Smiley Да ти е все така пълна къщата и по-пълна да става. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да са ти живи и здрави и  имениците и  рождениците! Heart Eyes

# 296
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus

Честит Имен Ден на празнуващите, да сте живи, здрави и благословени. Flowers Hibiscus

Бро, радвам се че се обяви, и си все още с висок дух и майтапи, надявам се скоро да си в
нашите редиците по- често. Hug

Ако нашите хора са добре и са под карантина, сега им е паднало да почиват, да се  забавляват и то заедно.

Хубав ден на всички! Flowers Hibiscus

Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 14:15 от Sisi*9

# 297
Фокс продължават и днес....

Слух:
"Дисни води преговори за екшън сериал с İrem Helvacıoğlu, Pinar Deniz, Elçin Sangu и Hande Erçel"

# 298
  • Плевен / София
Фокс продължават и днес....

Слух:
"Дисни води преговори за екшън сериал с İrem Helvacıoğlu, Pinar Deniz, Elçin Sangu и Hande Erçel"

Пънар участва в "Присъда", сериал с висок рейтинг, който се готви за втори сезон....Дано да може да съвмести двата ангажимента. Ще ми е интересно да я видя в екшън. Главните женски образи четири ли ще са ?

# 299
След като няма никакви новини, малко Керем и партньорки 😚

Бурджу Бириджик

Лейла Лидия Таатлу

Фарах Зейнеп Абдула

Елчин Сангу

Ирем Халваджиолу

Ойкю Караел

Нилпери

Общи условия

Активация на акаунт