Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 307
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
След като няма никакви новини, малко Керем и партньорки 😚

Бурджу Бириджик

Лейла Лидия Таатлу

Фарах Зейнеп Абдула

Елчин Сангу

Ирем Халваджиолу

Ойкю Караел

Нилпери

Всичките партньорки на Керем са много добри актриси. Очакваме следващата му партньорка в следващият му проект също да бъде на ниво.
Но от всичките Керем избра за партньорка в живота си Хандемий. Доколкото знам с нито една от тези не е имал никакви флиртове и забежки. Сериозно ще излезе момчето ни.

# 301
Бро, искаше да ходиш до Турция, да удряш целуфан на Керем и само поздрави за Ханде. Да не казвам кой те коронася набързо. Турска корона ще да е. Satisfied

Бро, самоцитирам се като заговори, че карате тримата корона.  Satisfied
Пазете се момичета. Днес си запазих час за тест за антитела и да видим какво ще излезе.

Хубав завършек! Sparkling Heart

# 302
Ето една новина 😀 Керем ще участва в подкаста на Джъстин Балдони "We are man enough" в понеделник

И малко партньори

Ибрахим Челиккол

Бурак Йозчевит

Баръш Ардуч в реклама

# 303
  • София
След като няма никакви новини, малко Керем и партньорки 😚

Нищо лично! Sunglasses
Не съм гледала Керем с тези актриси, защото гледам Керем за първи път. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но мога да говоря за снимките на Керем с тях и снимките му с Еда/Ханде! Heart Eyes
Начина, по който я гледа, усмихва се, докосва... Revolving Hearts Това е магията, ЕдСер, ХанКер, SÇK! Перфектно стечение на обстоятелствата от киното и живота! Stuck Out Tongue Winking Eye Заради тази магия гледаме, преговаряме, търсим, очакваме. Relaxed Заради тази магия много хора казват, че този филм им е помогнал в трудни и тревожни моменти от живота им. И аз съм една от тях!  Smiley
Да са живи и здрави двамата, да имат нови хубави роли, нови, подходящи партньори. Hands Metal
Но не знам дали скоро някоя друга двойка артисти ще сътворят по-голяма, по-въздействаща и по-вълнуваща  магия! Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 09:15 от Dilemi

# 304
  • София
В източна и западна Анадола е традиция момичетата да не ходат на училище. Затова те са неграмотни. За да няма момичета, които да не могат да четат и да пишат, известната турска журналистка Йомюр Сабунджуоглу събра 15 известни турски имена и написа най-красивите си истории за тях. Вече излезе от печат третата книга озаглавена "Вашата история". Парите от прадажбите на всяка една от 15-те книги ще се използват за подпомагане на образованието на такива момичета.
10-тата подред книга ще бъде посветена на Керем Бюрсин. Тя ще се казва "Казвам се Керем... Керем е като“.
Ето имената на всички, за които ще има написана по една книга.

# 305
Ето една новина 😀 Керем ще участва в подкаста на Джъстин Балдони "We are man enough" в понеделник

Упс, няма да е в понеделник. Ще чакаме 🤫

# 306
Копирам от една дама във фейса, която го е прочела в турски форум от рода на бг мама, но турската версия:
"Ханде ще е под карантина до 10, а Керем до 14 януари 2022"

# 307
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

П.С. Златна, Честит имен ден! Желая ти много здраве, късмет и успехи ! Hug

# 308
  • София
Привет, момичета! Grinning Да е лек и спокоен денят ви! Heart Exl

Рецептите на Керем и Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

На днешния Ивановден половин България има имен ден, Stuck Out Tongue Winking Eye другата половина празнува с тях!
 Cocktail
 Честито на всички!  Smiley

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 09:51 от Dilemi

# 309
Привет и от мен Coffee
Честито на именичките в групата. Да сте живи и здрави Flowers Four Leaf Clover

Ханде напредва

# 310
Здравейте честита нова година нека бъде успешна за всички и по хубава от миналата

# 311
Здравейте... Елка и Ханде заедно в проект, защо не и в приказка. Двете красиви по различен начин, с меко излъчване. Не съм много в час с турските актьори, но Керем и Киво бих гледала с удоволствие в някой екшън.

# 312
mi_si,  много благодаря!
"Почерпката" от мен!

Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

П.С. Златна, Честит имен ден! Желая ти много здраве, късмет и успехи ! Hug

# 313
zlatna.1972, Честит имен ден и от мен!

# 314
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus

Златна, честит имен ден, да си жива, здрава, обичана и благословена!

Ако има и други, най- искрено им пожелаем здраве, късмет и благополучие! Flowers Hibiscus

Хубав ден на всички, бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

П.П. Слънце имаш ли антитела?

Общи условия

Активация на акаунт