Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 310
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Честит имен ден, Златна! Много здраве и щастливи моменти. Sparkling Heart

Живи и здрави да са ни имениците. Права е Дилеми като казва, че на днешния ден половината ни сънародници празнуват, а другата половина заедно с тях Sweat Smile

# 316
Честит Имен ден на празнуващите в групата. Flowers Hibiscus
И дядо ми трябваше да има имен ден днес. Винаги ми става много тъжно точно на този ден.

Сиси, за вторник си запазих час и после ще ти пиша какъв е резултата. Записах се и за ваксина, но в зависимост от резулатата, ще видя дали ще си сложа. Не горя от желание нали, но за да имам спокойствие...

Нали съм много по темата, та да ви сложа един Керем.

# 317
  • София
Златна нека да ти е честито и от мен. Бъди много здрава и все така позитивна.
Толкова вкуснотии си ни сложила, че се чудя от кое първо да си взема. И за да не те обидя ги подкарвам наред. Пък после ще му мислим за килограмите. То от толкава празници няма ставане от масата.

Едно прекрасно фенско творение - семейство Бюрсин!

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 13:58 от БлагаВест

# 318
Стори от Гамзе. Ханде вече не е под карантина.👻

Скрит текст:
И някои снимки от вчерашните сторита

Честит празник на всички празнуващи днес!💞Бъдете много щастливи, обичани и най-вече здрави!🍀

# 319
Значи Ханде е добре щом вече се среща с външни хора. Това означава че и Керем е добре.

# 320
  • София
Чудесна новина! Да, Ханде вече е здрава. Пишат, че е дала отрицателен COVID тест. И първото, което е направила, веднага е отишла да си види любимата племеничка. А това автоматично означава, че и Керем е добре. Нищо чудно и той да е някъде там. Да си пият чая с Джанер.

Но определено този вирус е много непредсказуем. При доста хора се проявяват постфактори. Какъвто е случаят с приятелката на Керем и Ханде - Рейчъл Араз, с която бяха заедно на сватбата. И благодарение на нейните снимки успяхме и ние да се насладим на нашите сладури.

Тя също е изкарала Covid. Днес е качила тази снимка в сторито си и на въпрос ще разкаже ли за  преживяванията си с Covid, е коментирала следното:
Цитат
Няма да го споменавам, защото искам тази болест да ни изостави вече всички. Дори не искам да си спомням името на вируса и неговите придружаващи SAZ варианти.
Но може аз да имам въпрос, защото се събудих тази сутрин с петна по целия врат като това. Не съм пръскала с парфюм, нито съм носила колие. Някой сблъсквал ли се е с такова нещо?

# 321
Ханде и Керем отново са номинирани за Murex D'Or 2022

Ако имате малко свободно време може да ги подкрепите тук:
http://www.murexdor.com/vote
гласуването е 1 към 1 като миналия път Wink
Церемонията този път ще е в Дубай през месец февруари Simple Smile

.... явно ни е писано наградата да е за нас .... Stuck Out Tongue Winking Eye Trophy
А тук може да подкрепим Керем в "Най-красив турски актьор" в хърватска класация (засега малко изоставаме Wink )
https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/glasajte-i-odaberite-najzgo … mca---617065.html

# 322
Явно, което си е наше и ни се полага, рано или късно ще ни го присъдят Joy
Ханде и Керем заслужават наградата на Murex D'Or Trophy

# 323
Здравейте момчета Hug
Вярно е ,че всеки или има Иван или празнува с такъв Grinning . Щото си го намира Joy
Е ние не празнуваме , пандемия е , ама едно време в моето семейство Иван нямаше , а после се омъжих за почти Иван ....Иво Stuck Out Tongue Winking Eye
Честито на празнуващите и на нашата Златна Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherries
Керем е вкъщи под карантина , а Хандето е избягала да си види семейството Smiley

# 324
Дано спечелят напълно го заслужават. Аз вече дадох своя глас, ще стискам палци.

# 325
Честит имен ден, Златна!💗
Честит Ивановден!🌸
На всички именници - много здраве, късмет и успех във всичките им начинания!🍀
Весел празник!

Три прекрасни момичета...

и един чаровник...

Лека вечер!

# 326
  • София
Здравейте момчета Hug
Вярно е ,че всеки или има Иван или празнува с такъв Grinning . Щото си го намира Joy
Е ние не празнуваме , пандемия е , ама едно време в моето семейство Иван нямаше , а после се омъжих за почти Иван ....Иво Stuck Out Tongue Winking Eye
Честито на празнуващите и на нашата Златна Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherries
Керем е вкъщи под карантина , а Хандето е избягала да си види семейството Smiley
Фили ако Керем е под карантина, то и Ханде няма право да излиза. Та си мисля, че и неговата карантина вече е свършила.

Бразилски фенки са изпратили на Ханде и Керем специално приготвени от тях тарталети с пожелание за бързо оздравяване. Ето какво споделят:
Изпратихме им тези кексчета и Керем ги получи, докато Ханде чакаше пред прасковената розова къща, съжалявам, че ви разочаровам, но Дилара я няма.

А днес Керем е харесал този туит "Бебе шеф, като Керем Бюрсин"

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 23:04 от БлагаВест

# 327
Здравейте момчета Hug
Фили ако Керем е под карантина, то и Ханде няма право да излиза. Та си мисля, че и неговата карантина вече е свършила.

Аз си мисля, ако Керем е още под карантина,то значи той е болния, а Ханде е контактна. Тогава Керем е 14 дена, а Ханде 10. Само предполагам.Nerd
Другият вариант, който беше при мен, аз усетих на 10-тия ден че съм болна, точно когато ми свърши карантината, после аз бях под карантина -14 дена, а другите -10, и така те излизаха преди мен.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 23:20 от Sisi*9

# 328
  • София
Здравейте момчета Hug

Аз си мисля, ако Керем е още под карантина,то значи той е болния, а Ханде е контактна. Тогава Керем е 14 дена, а Ханде 10. Само предполагам.Nerd
Другият вариант, който беше при мен, аз усетих на 10-тия ден че съм болна, точно когато ми свърши карантината, после аз бях под карантина -14 дена, а другите -10, и така те излизаха преди мен.
Информацията беше, че първо се е разболяла Ханде. Предполагат, че  или от пътуването до Мардин за рекламните снимки на Ноктюрно или още от представянето на бижутата за "Atasay". Керем е прихванал от нея. Тя е карала малко по-тежко от Керем.  И двамата са под карантина едновременно и са контактни един с друг. Така че, ако все още единият е под карантина и другият не може да излиза. Може само, ако са карали карантината по отделно в различни домове. А те са били през цялото време заедно.

# 329
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Wink
Бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт