Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 311
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, момичета! Sunglasses Спокоен и приятен ден ви желая! Heart Exl
Бро, Smiley за теб прегръдки Heart Exl

# 331
Така искам да ги видя заедно двамата ми сладури....
Не съм сама Слава на Бога

https://www.instagram.com/elledaaisyy/p/CEdyseXg4r_/?utm_medium=copy_link

# 332
  • София
Flowers Four Leaf Clover Момичета Flowers Four Leaf Clover,
бавно, но сигурно оздравявам и сега идва ред на следващия етап - справянето с последствията от болестта. За съжаление, умората е голяма и организмът ми се изтощи в последно време, но е силен и се бори. Започвам да се връщам към нормалните си дейности и се чувствам много по-добре. Все още кашлям и е нормално да съм слаба, но определено ми светна. Благодаря ви за цялата позитивна енергия, мили думи и усмивки!!! Nature Dizzy

Желая ви страхотен съботен ден!

Аз продължавам да почивам, да се лекувам и възстановявам. Simple Smile

# 333
  • София
Привет, Бърборанка с розови очила!
Бях сигурна, че Ковид няма шанс да оцелее при теб и близките ти!
Чудесно е, че се подобряваш! Продължавай в същия дух!
Не давам съвет, само споделям, че при мен много добре подейства един простичък инхалатор - сутрин и вечер, с физиологичен 3% разтвор - Caviset.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 13:45 от Gugutka52

# 334
  • София
Flowers Four Leaf Clover Момичета Flowers Four Leaf Clover,
бавно, но сигурно оздравявам и сега идва ред на следващия етап - справянето с последствията от болестта. За съжаление, умората е голяма и организмът ми се изтощи в последно време, но е силен и се бори. Започвам да се връщам към нормалните си дейности и се чувствам много по-добре. Все още кашлям и е нормално да съм слаба, но определено ми светна. Благодаря ви за цялата позитивна енергия, мили думи и усмивки!!! Nature Dizzy

Желая ви страхотен съботен ден!

Аз продължавам да почивам, да се лекувам и възстановявам. Simple Smile
Бърборанке, прекрасни новини си ни донесла. Продължавай да се възстановяваш. Умората е типична за този гаден вирус. Но постепенно ще ти се възвръщат силите. Ти си млада и организмът има повече съпротивителни сили.
Сега ще звънна на Керем да ти приготви от неговото вълшебно лекарство.  Но под секрет аз продължавам да се питам, кой на кого предаде заразата. Двамата сте ми много съмнителни.

# 335
Bell На болните желая бъзро оздравяване /не съм с govid, но съм в тази графа и аз/. На бабите - дълголетие и да се радват на внуци /Бабинден по стар стил/. На младите майките - имат си баби, да си гледат внуците, а не сериали. На бъдещите баби - свиркайте си, но празнувайте, че после няма.

Bell Хубав ден, слънчеви момичета.

И сега по темата - възможно ли е Керем да участва в "Маскираният певец"?

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 17:06 от st_ina

# 336
И аз си го помислих, с тези публикации на ФОКС в последно време. Като нищо са го поканили, а може дори и Ханде да участва.

И сега по темата - възможно ли е Керем да участва в "Маскираният певец"?

# 337
  • София
Едно много весело клипче с нашият "луд" Керем.  Феновете се питат, коя е мацката в гумата.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1479799407025573896

БРО  възстановявай сили, защото Керем е готов за нови приключения. Зимното ходене до Истанбул ти се размина, но ей го къде е лятото...

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 16:00 от БлагаВест

# 338
Ново от Ханде.
Очарователна както винаги

Влюбени крачка

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 19:10 от azisiq

# 339
  • София
Ето това определено много ми хареса.    

Типично за Ханде, показвани това, което всички искаме да видим, но по много деликатен начин. Ето така се лекуват болничките ни патрони. Преплели крака, сгушили се един в друг. Прекрасните ми ХанКер. Дори и в болестта са неразделни.

# 340
Това реална снимка ли е или фотошоп ?

# 341
  • Кърджали
Фотошоп.
Ханде не е качвала нищо в стори в последните 24 часа

# 342
Добро утро! 🍀

Керем буквално потъна вдън гори тилилейски. Ни вопъл, ни стон 😕🤨

# 343
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

# 344
  • София
Здравейте, момичета! Heart Eyes Приятен ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме новини Rolling Eyes, някакви Unamused , всякакви Thinking

Общи условия

Активация на акаунт