Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 317
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Това ме усмихна и идвам да го споделя Stuck Out Tongue Winking Eye

Източник: http://tvnovellas.blogspot.com/2022/01/nagr.html?m=1

# 346
Това ме усмихна и идвам да го споделя Stuck Out Tongue Winking Eye

Източник: http://tvnovellas.blogspot.com/2022/01/nagr.html?m=1

Чудесна новина. Дано някой от бг тв реагират скоро и то излъчат по някоя телевизия.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 13:56 от azisiq

# 347
  • София
Феновете вече сериозно са се затъжили за Керем. Има и песен за него... "Липсва ми Керем"    

https://twitter.com/slmbursin/status/1479906119799742465

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 15:38 от БлагаВест

# 348
Линде, сигурно са така и да не ги мислим. Trollface

Sparkling Heart

# 349
Ами всички сме се затъжили за Ханде и Керем. Дано скоро ни зарадват с някоя новина или пък снимка.

Прекрасната Мая

# 350
  • София
Един много уютен и красив дом.

Ханде краси бижутерските магазини на "Atasay". Удариха "Бинго" с нея.  Знаят на кого да заложат.

# 351
Не съм критерии, нито моден експерт или нещо, което да се доближава до това, но нещо ми бърка в мозъка и не го разбирам.
Бижута върху ръкавици? Каква е целта на ръкавицата? Да изпъкне бижуто? Да скрие ръцете на Ханде, за да наблегнем на пръстените и гривните ли?
Все едно да рекламират гривна за глезен, но сложен върху чорап… страхотно 😵💫
Страхотна коледна елха е иначе. Сигурно, ако имаше още две ръце, щяха да си сложат цялата колекция върху нея.

# 352
Налбантова , и на мен ми направи впечатление ,че Еда Едже ( която също рекламира бижутерска марка ) , е с ръкавици - прозрачни като тези на Ханде .( Еда е в панела на Маскирания пвец Турция ) .Мода ли е , не знам ...

# 353
Мода в представянето на бижутата, стил, внушение. Мисля, че в минали векове на места, където носенето на ръкавици е било задължително така са слагали бижутата.
На мен Ханде по този начин страшно ми харесва, харесва ми и плаката. Еда Едже не ме впечатли толкова. (но съм и пристрастна все пак)
Ръцете в ръкавици наподобяват   манекени от луксозен бижутериен магазин. Получил се е много точно дозиран коктейл от красотата на Ханде и красотата на бижутата. Никоя от съставките не доминира.
Ето пример с гривни върху ръкавици:

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 22:42 от dariVale

# 354
Дари, възможно е. Аз пак казвам, че не съм критерии, а ми е странно. Дори като зрител, като фенка на Ханде и пристрастна към нея, бих казала, че на конкретния плакат, който БлагаВест е споделила, аз виждам адски мащабни бижута, които са ми прекалено много за структурата на Ханде. Тя има тънки ръце, цялата е изключително фина и слаба, а такива “едри орнаменти” са ми прекалено много за един постер. Аз не съм привърженичка на прекалената кичозност. Разбирам целта на рекламата, но за моето око идва повече бижу.
Разбирам, ако и в момента е вървежно да се носят този тип ръкавици, тогава няма как по друг начин да покажеш бижута. Ама са й сложили много. На снимката, която си показала, Елизабет има 4 - две гривни, една огърлица и обеци, а Ханде има 5 пръстена и 4 гривни 😵💫
Не споря за хубостта на Ханде, въпреки зализаната коса, която не ми е фаворит, Ханде е красива, просто за моя вкус (който винаги е наопаки с модите 🤣) лъскавото идва в повече.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 23:35 от Nalbantova

# 355
  • София
Нали си ми е слабост Ханде и не мога да видя недостатъци.    
Разбира се, това е реклама и се опитват да си рекламират бижутата. Сега им е паднало. Ханде успя да ги изстреля на 3-то място в рейтинговата класация. Заложили са на "златната кокошка".

# 356
Разглеждайте я като жив, вместо пластмасов манекен за бижутата. Накичени са по нея като във витрина, а не както трябва да се носят. Ръкавиците подсилват този "витринен" ефект, като скриват ръцете, които заедно с очите са едни от най-ярките изразителни на индивидуалността.
С ръкавици продавачите в бижутерия показват най-скъпите бижута и камъни. В този смисъл плаката подсказва, че пръстените и гривните са с диаманти и висока категория.
Отделно - такъв плакат е насочен към определен профил купувач.
Лично на мен невероятно ми въздейства контраста между нежната фина Ханде и тежките труфила по нея. Толкова несъвместими изглеждат на пръв поглед. В същото време със своята матова красота тя загатва за буен огън и страст, каквато има и в блестящите диаманти. Като и да е - така усещам аз плаката ми се иска всички, които харесваме Ханде да харесаме и тази и рекламна роля.

# 357
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Инфо:
Ханде и Керем спечелиха наградата „Най-добра двойка в сериал“, както и индивидуалните награди в своите категории, а Мая спечели в категория „Най-добър детски актьор“ от от MevçutBilgi

HandeErçel беше един от номинираните за "Модна икона на годината 2021" на World's Choice Awards.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 07:20 от mi_si

# 358
  • София
Привет! Heart Eyes Спокоен ден ви желая!   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 359
  • София
Здравейте, момичета!
Nature Sparkles Heart Nature Sparkles

Просто ви навестявам, за да оставя моята доза усмивки и любов, положителна енергия и пожелания за успешна седмица!

Flowers Four Leaf Clover П. П. Оздравявам. Бавно, но сигурно. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт