Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 323
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Само така Бърборанка!  

Днес се навършват 3 години от смъртта на майката на Ханде. Днес тя е качила тази снимка и е написала:
Цитат
Пеперуда ме целуна по врата..
Много ми липсваш мамо.
.

# 361
Ново от Ханде

# 362
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Сигурно ще ви изненадам, но на Ханде кусур не мога да й намеря. Satisfied Гледам на снимките на Atasay като рекламни и на много места засичам същият начин на снимане, при който моделите са накичени като коледни елхи. Давам за пример Swarovski. Харесва ли ми? Категорично не! Но на Ханде ми харесва много. Gift Heart Сигурно има доза пристрастност, но дори многото бижута, не мога да ми отклонят вниманието от красотата на Ханде.

Хванали са я в крачка

https://twitter.com/Vamanim/status/1480473931794595841

# 363

Не знам дали е истина - във фейса пише ,че SenÇalKapimi спечели като „Най-добър турски телевизионен сериал“ в анкетата, организирана от @EstrelaLatina . Конкуренция са ни били "Вътърничев" и сериала на Демет "Домът ...."

# 364
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Сигурно ще ви изненадам, но на Ханде кусур не мога да й намеря. Satisfied Гледам на снимките на Atasay като рекламни и на много места засичам същият начин на снимане, при който моделите са накичени като коледни елхи. Давам за пример Swarovski. Харесва ли ми? Категорично не! Но на Ханде ми харесва много. Gift Heart Сигурно има доза пристрастност, но дори многото бижута, не мога да ми отклонят вниманието от красотата на Ханде.

Хванали са я в крачка

https://twitter.com/Vamanim/status/1480473931794595841

Какво се говори в интервюто?

# 365
Azisiq, кратичко е. Питали са я как е изкарала вируса. Казала, че не е било много леко, но вече минавало. Поне на такъв превод попаднах.

Иначе Гамзе и Мая са днес на един и същ сет. Може би ще снимат Мави и ще има фотосесия за детски дрехи с децата.

Диаманд, спечелили сме, но колко е престижна наградата не знам. Но сме първи. Trollface
Иначе Керем хареса и коментира поста на Ханде.

# 366
Здравейте Керем е харесал и двата  поста и коментар

А това е от Мая

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 17:09 от sani1212

# 367
  • София
Бро, Heart Exl  радвам се за теб! Heart Eyes

Ханде се появи, Smiley сега чакаме и Керем. Stuck Out Tongue Winking Eye

Красавица.Flushed Прекрасна! Heart Eyes

# 368
Снимали са днес семейни фотосесии. Дали за списание или нещо друго, ще се разбере.

Bu Şehir Arkandan Gelecek, започва да се излъчва в Чили. Скоро и "Почукай на вратата ми" също. Чили са напред с материала. Satisfied

https://twitter.com/turcasmega/status/1480604254159048704

# 369
  • София
Преди 3 години на 11 януари се е родил Тео, малкият прекрасен племеник на Керем. Нека да е здрав, да расте в спокоен и мирен свят, обграден от много любов.
Какво нещо е живота. Един си отива, а на негово място идва друг. Няма празно място на тази земя. Преди 3 години на 10 януари напуска земният си живот мама Айлин, а на другият ден се ражда нов живот, на този сладур Тео. В един ден си тъжен, а на следващия имаш повод за един прекрасен празник.
Колко ми е познато всичко това....

# 370
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 371
  • София
Добро утро и от мен, момичета!  Пийнете си кафето и подкарайте днешните задачи.  
А за настроение вижте тези щастливи лица. Преплели крака в тясното джакузи, с блеснали от любов очи. Как ли са се чувствали докато са снимали тези сцени? Няма нужда от отговор, той е изписан на лицата им...

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 10:08 от БлагаВест

# 372
Привет и от мен Coffee
Хубав ден на всички Simple Smile

# 373
Честит рожден ден, Тео! 🍀💖💜 3 годинки 😍

Нека да расте здрав и щастлив за радост на мама, татко, баби, дядовци и цялото семейство... и много, много обичан. И винаги да бъде малкото лъвче на чичо Керем 🥰

# 374
  • София
Здравейте! Grinning Пожелавам лек и спокоен ден на всички! Heart Eyes

Само сърцето е това, което ни движи и определя ходовете на съдбата ни. Revolving Hearts  Исабел Алиенде
С кого ще се срещнеш, решава съдбата. Какво ще е мястото му, определяш ти!Revolving Hearts
Съдба е когато се срещнат двама… без да са се търсили! Revolving Hearts

Майката на Керем с коментар на поста на Ханде  от вчера за годишнината на майка й Heartbeat
Спи в светлина превод чичко Гугъл

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 11:10 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт