Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 141
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Феновете са, като инспектор Дюдю!  Разконспирирали са, че ХанКер и Мави са в дома на Керем, а не в "розовата къща". Твърдят, че днешните снимки са направени от едно и също място с тези от преди време. Имало килим на снимката отляво и плочки отдясно.

А Ханде провокира Керем, като го приканва да се снима, за да видим как го е гримирала Мави.

# 481
Джанер : Казваме да го удължим за още няколко дни 😄

# 482
# 483
Линде не съм много сигурна откъде са снимките, но в моята глава няма домът на Ханде и домът на Керем. За мен те са едно, по отношение на любовта им. Sparkling Heart

Идвам да похваля сериала и колко добре се представя в момента в Словакия.

"Радваме се, че се влюбихте в историята на Еда и Серкан. 🤩 Вчерашният втори епизод дори победи състезанието за политическо токшоу и по време на излъчването си, Дома ТВ беше номер две на пазара."

https://www.instagram.com/p/CYtj69YN22a/

# 484
  • София
Линде не съм много сигурна откъде са снимките, но в моята глава няма домът на Ханде и домът на Керем. За мен те са едно, по отношение на любовта им. Sparkling Heart

Идвам да похваля сериала и колко добре се представя в момента в Словакия.

"Радваме се, че се влюбихте в историята на Еда и Серкан. 🤩 Вчерашният втори епизод дори победи състезанието за политическо токшоу и по време на излъчването си, Дома ТВ беше номер две на пазара."

https://www.instagram.com/p/CYtj69YN22a/

Слънчице, радвам се много за успеха на СЧК. Колкото и да не им харесва на някои, сериала си държи първото място по гледаемост. Нека завистниците си приказват, колко не можела Ханде да играе. Може си и то прекрасно си играе.  Разбира се, винаги ще има и такива, които няма да харесат даден артист, но в случая е меродавно това, че тези които ги харесват са болшинство. Другите турски двойки в момента могат само да им дишат прахта.

Относно снимката на ръката на Керем, тя е направена в неговата къща.  Керем има свой дом, но той е в европейската част на Истанбул. Твърдят, че от време на време, когато са по работа там, остават и в неговия дом.  Но както ти казваш, няма "мой" и "твой" дом. Двамата са си в техният общ дом. Другото е формалност.

Ето до къде води фантазията на феновете. Как си го представят гримираният Керем...

# 485
  • Кърджали
Ама и Мави сине попаднала баш на мястото
Боядисала лицето на  Ханде по подтикване от Керем.
После Ханде си отмъщава, боядисвайки ноктите на Керем.

# 486
Така се прави Joy На Мави със сигурност не й е скучно...

# 487
  • София
Вижте как реагира Мави, когато мама се връща у дома.
Гамзе е качила в сторито си тези снимки от радостта на малката "маймунка" при появата на мама.
Ето го клипчето в Туитър.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1482004942852403205

Голяма игра е паднала с Мави.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 11:08 от БлагаВест

# 488
Ново от стори на Ханде

Керем окупиран от две дами малка Мави и голяма Ханде. Сигурно са мното сладки. Тримата заедно. Може Керем и Ханде да тренират за нещо повече, кой знае.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 18:39 от azisiq

# 489
Чак кучето се " усмихва" щастливо, че Мави се е нагостувала на леля и аби 😂

# 490
Момичета Hug , това Ханде и Керем да гледат Мави и да го споделят с нас е сбъдната мечта , помните ли преди 1 година , а ? Grinning
И сега да ви питам : къде избягахте , лудитееееееее Heart Joy Stuck Out Tongue Smiley

# 491
  • София
Момичета Hug , това Ханде и Керем да гледат Мави и да го споделят с нас е сбъдната мечта , помните ли преди 1 година , а ? Grinning
И сега да ви питам : къде избягахте , лудитееееееее Heart Joy Stuck Out Tongue Smiley
Ооо Фили, аз съм на линия, но повечето са онлайн.
Преди една година нашите бяха "Само приятели". Но тяхното приятелство е толкова силно, че винаги са готови да се притекат на помощ.

# 492
Тук сме, но като няма нищо ново и сме по-пасивни. Чакаме през февруари фотосесията от Ханде, снимана в Мардин. Чакаме нови проекти, също да видим какво ще стане с Disney+. Писаха, че много са искали да подпишат с Ханде и се очаква сериал.

Въпреки липсата на нашите, феновете са много креативни и от една снимка на ръката на Керем днес, доста забавни колажи с него и Мави сътвориха. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

# 493
  • София
Слънчице, днес изгледах един репортаж, в който по думите на Бирсен Алтънташ се твърди, че Ханде вече е подписала с Disney. На 10 януари, когато беше годишнината от смъртта на майка й, тя е посетила мениджърската си агенция. Казват, че тогава е станало нейното официално съгласие. Очаква се сериалът да бъде от 8 серии и ще започне да се заснема през м. март, а през м. април трябва да започне и неговото излъчване. Джан Яман е приел и е дал своето съгласие да се снима с Ханде. Казват, че това е огромна крачка в нейното развитие. Защото отваря вратите й към американският пазар. Разбира се, ако не се опитат да вмъкнат и малко драма и клюкини, няма да е турски репортаж. Наблегнаха на това, дали сега Керем ще проревнува. Та той прави всичко възможно да я промотира точно към този пазар. Първоначалните им планове бяха да заминат за САЩ. Така че не виждам, защо трябва да ревнува, а още по-малко от Джан Яман.
В този репортаж споменаха и за огромният интерес към "Почукай на вратата ми" в Италия. Италианците са много впечатлени от сериала и както по-назад беше споменала Mi_si са решили да издадат книга по сценария с популярното заглавие "Любов във въздуха".  Те я очаквали с огромен интерес. Ще излезе от печат на 18 януари. Запитванията за нея били хиляди.
Дали няма начин да я преведат на български и да си я купим. Мечти, мечти...
А между другото, дали италианците няма да отпечатат книга и за някой друг турски сериал, та дано да се успокоят някои анти-фенове на ХанКер.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 23:48 от БлагаВест

# 494
  • Кърджали
За всеки бъдещ партньор (дори и само хипотетичен) ще се пише,че Керем ревнува. За всяка бъдеща партньорка на Керем ще се пише,че Ханде ревнува. Периодично ще ги разделят и женят. Нормални папарашки истории. Със сигурност Керем и Ханде не им се връзват, тъй че няма смисъл и ние да им се връзваме.
Пфу, ако ще си партнира с Джан Яман, аз съм пас, ще пропусна. Нищо не ми е направил човека, но не ми харесва, не мога да го понасям и не искам да го гледам. От толкова много актьори в Турция как па да изберат един от малкото дето не харесвам грам. Нищо, има време, да видим други имена ще се завъртят ли в този проект. Аз не успях да разбера споменаваха се Ханде, Пънар и още някои, ако всички са в един сериал (не вярвам да изгърмят толкова силни карти в една игра) бих преглътнала Джан Яман. Но ако ще са само те двамата ....

Общи условия

Активация на акаунт