Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 134
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Керем да ревнува от Джан Яман!? А знае ли Ханде колко много ревнуват от нея 🙃

# 496
  • София
Да Алекс, споменаха и Елчин Сангу и Пънар Дениз. Но така и не стана ясно дали ще играят в един сериал или договорите им са по-дългосрочни и ще ги използват в други сериали. Ще разберем скоро. На мен ще ми бъде много интересно да ги включат в един проект. Нека има конкуренция. Всичките са добри и това ще предизвика по-голям интерес.
А до тогава, очаквам с нетърпение турско-иранският игрален филм с участието на Ханде. Обещаха да го пуснат през м. февруари. Вижда ми се доста стойностен. А и голяма плеяда от най-добрите им артисти ще участват.

# 497
Нощна птица съм и не ми се спи. Satisfied

Знам, че е подписала. Сигурно не съм се изразила точно. И аз четох за екшън сериал от 8 епизода с участието на Ханде, Пънар Дениз и Елчин Сангу. После четох, че Disney+ имат големи планове за развитието им в Турция и смятат да започнат с излъчването на няколко сериала накуп. Дали ще бъдат всички заедно в един проект ме съмнява. За Джан Яман като евентуален партньор на Ханде не попаднах на информация. Само за неговото подписване.

Скрит текст:
Дигиталната платформа Disney Plus се подготвя за голям старт през август. Първият турски проект, който ще бъде представен на платформата, ще бъде поредицата Escape / Kaçış с Енгин Акюрек и Ирем Хелваджиоглу. Снимките на сериала O3 Medya ще приключат през март. През юли същата компания ще започне снимките на голям сериал за основателя на Република Турция Мустафа Кемал Ататюрк, в който главната роля ще играе Арас Булут Ийнемли.

Според известния журналист Бирсен Алтунтас още през април Disney Plus ще започне да снима още осем сериала. Вече е известно, че сериалът на компанията Ay Yapim, в който Джан Яман ще играе главната роля, ще бъде режисиран от Улуч Байрактар, известен с сериала Ezel, Karadai, Inside. Последните творби на режисьора по телевизията са сериалите Сблъсък и Вавилон. Сценарист е Керем Дерен, който преди това е написал сценарии за сериала Ezel, Rajon, Kurshun.

Дигиталната платформа е подписала споразумения с Medyapım, OGM Pictures, Ay Yapım и MF Yapım за разработване на нови серии. Според Бирсен Алтунташ са подписани официални договори с Халит Ергенч, Шахан Гьокбахар, Ханде Ерчел и Пънар Дениз.

Това обаче е само първата информация за бъдещи проекти на платформата. Много от актьорите, които ще участват в сериала на Disney Plus, в момента са активни в сериали на други дигитални платформи и телевизия, така че имената им ще бъдат обявени след приключване на предишни договори. През август Disney Plus ще навлезе на дигиталния пазар в Турция с голямо представяне на своите проекти, които ще бъдат показани в промоционални видеоклипове по време на откриването на платформата.

И освен книгата, която ще излезе в Италия, също от утре пускат в продажба и DVD на сериала. Не помня дали се е споменавало, но да се знае. Smile Да се похвалим!

Споделяне Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 00:31 от midnight__sun

# 498
  • София
Ето го и видеото на руски.

# 499
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 500
# 501
Привет и от мен Coffee
Аз попаднах на информация, че Ханде ще участва в минисериал от 8 еп.на криминална тематика с Пънар Д. и Халит Е. Снимките започвали в края на февруари.

# 502
  • София
Здравейте! Grinning Спокоен и приятен ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye

Животът е въпрос и как го живеем е нашият отговор!  Heart Eyes

# 503
  • София
"Посрещайте всеки ден с положителна мисъл."
Пожелавам ви приятни почивни дни!

Привет от Ханде!  

И от Керем...  Вече гони 10 милиона последователи.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 11:24 от БлагаВест

# 504
Стори от Ханде👻

# 505
  • Бургас
Здравейте, Аз разбрах пък, че всички споменавани актьори /сигурно ще има и още много, но тези сега са на гребена на вълната/ са подписали с платформата, че ще участват в нейни филми и сериали. Само за Енгин и Ирен, и Арас се знае нещо по-определено и то от рускините /а, при тях зависи от чая, който са пили/ Simple Smile  Нищо повече. Не искам да се настройвам отсега кой с кого ще си партнира. Щом са ги поканили и те са подписали, /особено Ергенч/, значи има защо. Бих гледала всякаква комбинация, стига да има хубава история. А, на тези платформи им се получава! /Представете си в един сериал Джан Яман, Ибрахим Челиккол и Ергенч. Джан-зависи от ролята- ще играе, та ще се пука...../ Simple Smile
Бъдете здрави и усмихнати, момичета!
ГУШ!

# 506
  • София
И веднага започнаха закачките...             

Тео навърши 3 годинки.  Радва се на любовта и вниманието на бабите.  Баба Чийдем също е щастлива в този ден.

# 507
Приятни почивни дни момичета.
С една много приятна статия за нашите

Ханде

Любов

# 508
  • София
Феновете вече са се снабдили с DVD на сериала Stuck Out Tongue Winking Eye
Има и списание, с кратко описание на епизодите. Heart Eyes  С картинки!  Heartbeat

# 509
  • София
Сега очакваме и книгата да излезе.

Общи условия

Активация на акаунт