Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 128
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Кърджали
Май тази книжка с описание и снимки ще е "романа"..
Иначе да издават 'роман" писан от незнайно кого, при все че автор на историята е Айше Кутлу ще си е малко трупане на лаври на чужд гръб.    Сега друг въпрос ако тя им е прехвърлила правата, но лично на мен пак ще ми остави неприятен вкус и дори и да имам възможност да се сдобия с такава книга, не бих го направила. Предполагам повечето може да не са на моето мнение. Обичам историята, многократно съм казвала в Серкан Болат (но този написан от Айше) много откривах себе си (дори ми действаше като лека терапия и начин да се погледна от страни). Ако излезе като роман, написан от Айше е друга бира, даже много бих искала да видя как до е представяла тя историята, ако не сега бяха намесвали рейтинги, амбиции и смени на сценаристи), такава каквато е била в нейната глава. Тогава даже щях да да правя , да струвам и при първа възможност да си я взема.
Може би и защото аз обичам да пиша ( вече ужасно рядко, трябва да почна пак) и това донякъде влияе на мнението ми

# 511
Алекс, +1. Ако ще е роман, то да е написан от Айше Кутлу. Само тогава ще е наистина интересен, тя "познава" най-добре героите си и със сигурност е имала идеи за доразвиване. Освен Ханде и Керем ни спечели и Айше заради магията, която беше сътворила. Обичах ги всички онези малки неща, които символизираха любовта на ГГ.
Ако друг автор е вдъхновен за роман по мотиви от нашия сериал - избързвам, но не ми вдъхва доверие.

# 512
  • Кърджали
Марги, предполагам се е получило " загубени в превода" и става дума за тази книжка към диска. Това, така бива. Другото - вече казах

# 513
Ново

Късметлии са в Италия че могат да си закупят списанието и двд на сериала

# 514
  • София
Картина с всичките любими кучета е нарисувала Ханде. Задачата на Мави е да ги разпознае.
Интересно, защо само Хектор е с корона? Азул, като единствената дама е облечена като булка.
Чува се гласа на Ханде, която пита Hektor nerede?  ("Къде е Хектор").

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1482381725938376711

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 19:45 от БлагаВест

# 515
Линде, картината е подарък от феновете по случай рожденият ден на Ханде.
Забравяш Ниебла, две дами. С Хектор се изравниха везните. Satisfied

Тези снимки ми се въртят два дни в Туитър. Слагани са, но нека го има пак Керем на младини. Satisfied Animal Lion

Скрит текст:

# 516
Ханде е в тренда на Турция👻

От сторито на Tokyo.🤩

Здравейте, Аз разбрах пък, че всички споменавани актьори /сигурно ще има и още много, но тези сега са на гребена на вълната/ са подписали с платформата, че ще участват в нейни филми и сериали. Само за Енгин и Ирен, и Арас се знае нещо по-определено и то от рускините /а, при тях зависи от чая, който са пили/ Simple Smile  Нищо повече.
И аз така го разбрах. Просто споменават имената на актьори, подписали с Disney+, но не и че всички ще участват заедно в един филм/сериал.
Радвам се за Ханде, защото това ще е първият й проект за дигитална платформа. Време беше. А най-хубавото е, че няма рейтинги, които да оказват влияние.🥳

Надявам се скоро да има повече информация и за проекта на Керем. Мисля си, че и той ще е за някоя платформа.
Очаква се тази година да излязат и филмите, които продуцира. Ще им дам шанс. Дано да са успешни.😊

# 517
  • София
Линде, картината е подарък от феновете по случай рожденият ден на Ханде.
Забравяш Ниебла, две дами. С Хектор се изравниха везните. Satisfied

Скрит текст:
Тези снимки ми се въртят два дни в Туитър. Слагани са, но нека го има пак Керем на младини. Satisfied Animal Lion

Скрит текст:

Слънце, казваш да не се притеснявам. За всеки кавалер ще има дама. Ама като го гледам Хектор какъв е дребничък, как ще се справи с тези едри дами.      
За картината не съм разбрала че е подарък и си помислих, че е нарисувана от Ханде. Много ми харесва.

# 518
Не случайно е с короната. Satisfied

Имаше и коледни играчки, изпратени от феновете с имената на домашните любимци.

# 519
  • София
Не случайно е с короната Satisfied

Имаше и коледни играчки, изпратени от феновете с имената на домашните любимци.
Ах какъв е глезльо, когато е с Керем.    
На картината е един достолепен, наистина короната му стои много добре. Има много талантливи фенове. Много оригинална картина са нарисували.

Попитали са Токио дали ще има нов проект с Ханде и Керем, а той е отговорил,  "Двамата НЕ!"

# 520
  • Кърджали
В техният случаи има истерията покрай тях по- добре да няма нов проект в който да са заедно в скоро време. Хората ще очакват едва ли не да се повтори Почукай на вратата ми или да гледат любовната история на Ханде и Керем ( ме всички, но една голяма част от феновете), ще има свръх очаквания и накрая може да има много разочаровани

# 521
Здравейте Дружки, пак ви напуснах за кратко, но съм много болна.Направих си два теста,
                   но не е ковид, ами един обикновен грип по всяка вероятност. През живота си не съм карала
                   толкова тежък грип. Нямам никакви сили, зверско главоболие, за гърлото и хремата даже
                   не ми се говори. От 4 дена лежа и не мога да направя 2 крачки без да се задъхам, ужас.
                   Не можах да ви почерпя за моят имен ден Св.мъченица Татяна, верно тия последни дни
                   бях наистина мъченица.
                   С това главоболие нито можах да ви прочета, нито нещо да пиша, направо пред очите ми беше
                  черно и буквите ми се местеха.
                  Благодаря ви Момичета за информацията за сериалите, аз пак изостанах, вече ще наваксам по-
                  бързо.
                  Бараж - какъв е тоя хитов сериал по информация от нашите телевизии, толкова безинтересен.
                 Тази вечер докато ви пишех загледах  десетина минути по БТВ "Безмилостен град", ужас направо
                 отвратителен, пълно недоразумение, голяма простотия.Може някоя от вас да има друго мнение по
                 въпроса, но аз въобще не го харесах, не че досега съм го гледала, но за мен мръсотията тук е голяма.
                 Не желая да си цапам душата чак толкова.Stuck Out Tongue Winking Eye
                 Благодаря ви Момичета за поздравленията ви Joy:Flowers Hibiscus
                 Желая ви лека вечер.Heart

# 522
  • София
Танита дръж се, не се предавай. Така както описваш симптомите напълно съвпадат с ковид. Но ето че теста ти е отрицателен. Вече и аз не знам какво да мисля. Почивай си, не се напрягай. Сънят е най-доброто лекарство. А когато оздравееш ще си наваксаш това, което си пропуснала.

Като съм започнала по темата, скоро не съм проверявала Бърборанка. Тя написа, че вече започва да се оправя, но все пак трябва да следим какво се случва. До къде я докара БРО?  Трупаш ли сили? Керем също оздравява и те очаква, но с маска, за всеки случай.

# 523
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

П.С. Танита, желая ти бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover Hug

# 524
Добро утро момичета!
Дано неделята ви е слънчева и усмихната.
Една красива и неустоима Ханде

Общи условия

Активация на акаунт