Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 117
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Иска да каже следното - в 21.00 всички да излезем на терасите и да извикаме “Искаме лайв”! Ама по наша часова зона ли, по тяхна ли…

Залагам на нова реклама или лайв с гаджето си, че я забравиха тази опция 😀 Ама първото е по-вероятно май 🧐
Ново стори от Керем.👻 Какво ли иска да ни каже с него? Може би да очакваме нещо в 21 ч.🤔

# 541
  • София
Ето актуалната класация за най-много последователи между турските артисти. За голяма радост нашите ХанКер са в топ 10. А Ханде е почти недостижима. Радвам се много и за Керем. За много кратко време успя да се изкачи на почетното 10-то място и гони 10 милиона.

Налбантова позна. Рекламата на Керем за BMW.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 20:15 от БлагаВест

# 542
Здравейте мили момичета, жалко, че се включвам много рядко, но както писах работя в ковид зона и когато само ви чета за мен е радост. Днес беше ад толкова много работа, че заспивам дори права. Много се пазете, не подценявайте тази болест. Страшно е. Бъдете здрави и се молете скоро да живеем без страх.

# 543
  • София
Преди малко изгледах едно видео, в което се обсъждаше ръката на Керем, която Мави успя да лакира. Ако не ме беше насочил водещият, никога нямаше да обърна внимание на един много интересен момент, който всички сме пропуснали. На горната част на ръката на Керем има изписани, с цветен розов молив, буквичките L O V E. Кой ли ги е написал? Сигурно не е Мави. Тя още не може да пише. Разбира се, че е Amınım. Любовта витае в "розовата къща" и е запечатена на ръката на Керем. А той с удоволствие ни я показа. Но кой да го забележи? 

# 544
  • Бургас
ГУШ!
Поздрави за всички пожелаващи!
Наздраве на всички празнуващи!
Усмивки за всички ощенеспящи!
Поклон за всички списващи, информиращи и неотказващи се от темата!
Здраве и Щастие за всички КеремоХанденки!

Пу-пу, да не ви е уроки! Simple Smile

# 545
# 546
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

Heart Eyes

# 547
Привет и от мен Coffee
Хубав ден и бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover
Днес Гамзе има рожден ден. Дано получим някоя снимка от нашите Grinning

# 548
  • София
Привет! Heart Eyes
Днес е Атанасовден! Според народните представи Свети Атанасий господства над зимните студове, над снеговете и ледовете. "Дойде ли Атанасовден, идва и пролетта"  - казват българите. Легендата разказва как Атанасий, облечен с копринена риза, отишъл в планината на бял кон и се провикнал: "Иди си, зимо, идвай пролет".
Поздрави на всички празнуващи! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 10:00 от Dilemi

# 549
  • София
Честит 30-ти  рожден ден на Гамзе!
Тя е написала днес в сторито си: "Колко по-добре бих могла да вляза в празнуването на 30-ия си рожден ден на първия ми сет за заснемане на корица"
Ханде е лайкнала сторито и е сложила сърчице...

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 12:18 от БлагаВест

# 550
Здравейте от Керем

# 551
  • София
Помните ли снимките на СЧК в Сапанджа?

# 552
Слух:
"Керем Бюрсин и Ханде Ерчел ще дойдат в Италия за кратко посещение, за да заснемат промо видео за популяризиране на книгата, базирана на поредицата Sen Çal Kapımı"

# 553
Джанер честити рожденния ден на Гамзе като сподели тези сторита

А те вече са пристигнали

Ханде

Гамзе

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 15:02 от sani1212

# 554
  • София
Аз да попитам, кой ли е направил снимката на семейство Йълдъръм в Сапанджа. Дали не са помолили камериерката да ги снима.            

Общи условия

Активация на акаунт