Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 115
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Аз да попитам, кой ли е направил снимката на семейство Йълдъръм в Сапанджа. Дали не са помолили камериерката да ги снима.            

Скрит текст:

По-скоро си носят статив и всякакви джаджи за снимки. Smile Все пак са видни инфлуенсъри, особено в последната година и половина. Не вярвам да тръгват някъде без техника и някой продукт за рекламиране. Satisfied

"Почукай на вратата ми е един от най-гледаните турски сериали в Словакия досега. Нарежда се на трето място след 1001 нощ и Великолепният век."

Другите кога? Satisfied Trophy

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 15:40 от midnight__sun

# 556
А дали има вероятност Ханде и Керем също да са там? Flushed

Аз да попитам, кой ли е направил снимката на семейство Йълдъръм в Сапанджа. Дали не са помолили камериерката да ги снима.            

# 557
  • София
А дали има вероятност Ханде и Керем също да са там? Flushed

Много се надявам. Все пак Гамзе и Ханде са много привързани. Колко му е да празнуват заедно. Тъкмо Ханде и Керем ще си припомнят много хубави моменти от там.

Discovering Kerem

# 558
# 559
"Последният пост на Ханде за Nocturn, се превърна в една от изявените публикации в анализа на тенденциите за най-обсъжданите марки в социалните медии между 31 декември и 7 януари."

Където я има Ханде интереса скача значително.

Симпатяги! Flowers Cherry Blossom А тези, които откриват сериала сега...блазе им. Satisfied

# 560
Приятелката на Гамзе  Мерве  ги е снимала  беше с тях сутринта в колата когато Гамзе качи стори, а и е качила стори от там

Рожденничката

"Ханде донесе пуловера, който купи в Америка, за да може да направи снимка"

Ето я  и книгата

Нови / стари снимки

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 16:41 от sani1212

# 561
Изглежда доста дебела. На едно място попаднах на информация, че Айше Кутлу е участвала в написването й и някой неща ще се различават от тези в сериала. Но не знам дали е истина  или фалшива информация.

# 562
Ханде

https://instagram.com/stories/turuncurly/2753967964847277498?utm … edium=share_sheet
Нилайко е с тях

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:26 от sani1212

# 563
  • София
Дори за миг не съм се съмнявала дали сестричката и зетят ще присъстват тази вечер. Та как ще има рожден ден Гамзе и ще го празнува без Ханде. Убедена съм, че снимката от спалнята на семейство Йълдъръм днес е направена именно от Ханде. Много е лично това помещение и предимството да снима от там има Ханде. 

# 564
По случай рождения ден на Гамзе, Ханде е постнала в профила си техни снимки.

# 565
Дори за миг не съм се съмнявала дали сестричката и зетят ще присъстват тази вечер. Та как ще има рожден ден Гамзе и ще го празнува без Ханде. Убедена съм, че снимката от спалнята на семейство Йълдъръм днес е направена именно от Ханде. Много е лично това помещение и предимството да снима от там има Ханде.  

Скрит текст:

Рече и отсече! Веднага се съгласяваме. Satisfied

Спомени от Сапанджа Animal Hatched Chick Animal Hatched Chick

# 566
  • София
Слънчице      

Гамзе се е похвалила с пуловера, подарък от Ханде от Ню Йорк.
Цитат
Ханде донесе пуловера, който купи от Америка, за да мога да направя снимка.

Джанер вече се е включил в семейните снимки. А Керем се е отбелязъл.

Ханде провокира Джанер:  "Аз съм в ъгъла"
А той отговаря: "Съжалявам Ханде"

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 19:36 от БлагаВест

# 567
# 568
  • София
Много ми е позната тази мъжка ръка, която се опитва да разпали огъня.

# 569
  • София
Heart Eyes Новата реклама на BMW

https://www.instagram.com/p/CY4yPyMPIEm/?utm_medium=twitter

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 10:35 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт