Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 282
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Пишат, че Ханде и Керем са с ковид и са се карантинирали.
Бро отчети се с един пост. Не си сама, заедно хванахте вируса, че и Ханде покрай вас, ако е вярна информацията.

https://www.instagram.com/p/CYRZmY9o8us/

Дано бързо оздравяват. Ще си се лекуват заедно.

# 196
  • София
Gazetemagazin
Говорихме с мениджъра на Ханде, получихме потвърждение, за съжаление е Сovid. Желаем им бързо възстановяване, както на Керем, така и на Ханде.

# 197
  • София
Gazetemagazin
Говорихме с мениджъра на Ханде, получихме потвърждение, за съжаление е Сovid. Желаем им бързо възстановяване, както на Керем, така и на Ханде.

Дано да е леко и без усложнения заболяването им, бързо да минава и успешно да се възстановят! Hands Pray
Бро, Heart Exl как си, момиче?   Heart Exl

# 198
  • София
След съобщението за заболяването на Керем и Ханде, феновете започнаха да им изпращат позитивна енергия и пожелания за леко преболедуване и бързо възстановяване. И много "сини очички", които да ги пазят и помагат.

# 199
Revolving Hearts Със здраве да минава. Любовта лекува, но си трябва и лек. 
Bell На всички "целунати" от COVID 19 бързо излекуване. И няма да се даваме. /на никого не пожелавам моето изкарване/
Bell Прегръдка за всички. 

# 200
  • София
Изгледайте това видео. Можете да включите български субтитри.
Обясняват, че Ханде първа се е заразила и го кара по-тежко. Двамата с Керем са под карантина още някъде от Коледа. Лекуват се и се очаква скоро да се оправят.

# 201
  • София
Здравейте, момичета! Heartpulse
Благодаря ви за позитивната енергия, която ми изпращате постоянно. Както ви написах преди няколко дни, вирусът е много коварен и ме изморява, затова предпочитам да се оттегля малко от активното писане, за да мога да почивам повече. Но ви чета редовно. Не се притеснявайте, добре съм, лекувам се. Стискам палци Ханде и Керем да го карат леко и скоро да оздравеят!
Усмивки за всички. Hug

# 202
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 203
Добро утро!
Бъри , грижи за себе си и не се претоварвай такъв си е няма избор мен един месец ме държа и мясах на плашило после гледай да се оправяш сън и почивка му е майката освен лекарствата.

Хубав и усмихнат ден!

# 204
  • София
Здравейте, момичета! Smiley Да е лек и спорен денят ви! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бро, Heart Exl
Дано скоро видим Керем и Ханде пак така усмихнати, заедно!  Flowers Four Leaf Clover

# 205
  • София
Привет в първият работен ден от новата 2022 година!    

БРО  радвам се, че се обади. Продължавай да се лекуваш и скоро те очакваме да се включиш вече напълно оздравяла.

Очаквам и нашите романтични ХанКер също бързо да се оправят и да ги видим ето така.

# 206
Здравейте в този слънчев и прекрасен ден. Много здраве на всички, а болните бързо да оздрвяват Revolving Hearts

Попаднах на този интересен проект на Керем от 2018 г. за списание Some Men, сниман в ЛА, Малибу. Има философска и житейска насоченост, използвани са мисли на известни музиканти, писатели, философи.
И Керем говори на английски...Stuck Out Tongue Winking Eye

Dreaming with Kerem Bursin

"Аз вярвам във всичко, докато не бъде опровергано. Затова вярвам във феи, митове, дракони. Всичко това съществува, дори и да е във вашето въображение. Кой каза, че сънищата и кошмарите не са толкова реални, колкото тук и сега?"  - Джон Ленън

"Всички човешки същества също са същества на мечтите. Мечтите свързват цялото човечество" - Джак Керуак

"Загубете мечтите си и може да загубите ума си" - Мик Джагър

"Затварям очи, после се унасям
във вълшебната нощ тихо произнасям
тиха молитва като мечтателите.
Тогава заспивам, за да сънувам.
Моите сънища за теб" - Рой Орбисън

"Прави бяха тези, които сравняваха живота ни със сън... спяхме будни и будни сънувахме." - Мишел дьо Монтен

# 207
Привет и от мен
Дано нашите бързо се оправят Flowers Four Leaf Clover

# 208
Ето и снимки от проекта Dreaming with Kerem Bursin Heart EyesHeartFlowers Hibiscus

# 209
Малко статистика Nerd

#HandeErçel'in İngilizce Wikipedia sayfası bugüne kadar toplamda 4.3 milyondan fazla görüntülenme aldı. Zirve görüntülenmesi de 1.1 milyondan fazla sonuçla geçtiğimiz yıla ait. İspanyolca ve Farsça sayfaları ise onu takip ediyor.

От 2007 насам английската страницата на Уикипедия на Ханде Ерчел е получила общо над 4,3 милиона прегледа. Пиковият изглед също е от миналата година с повече от 1,1 милиона резултати. На второ и трето място се нареждат испанската и персийската страница.

Общи условия

Активация на акаунт