"Гледате страстна душа, стояща в средата на пуст каньон. Той продължава по пътя си, като прегръща посланията, които му дава животът. Може да отнеме известно време, за да разберете дали е нормално или ненормално . Освен това не можете да го поставите в каквато и да е форма. Слушайте внимателно какво излиза от устата му, тъй като той е доста добър разказвач."
В свят, в който не се знае точно какво е да си ненормален, има много дефиниции за нормално. Смятате ли се за нормален?
Не мисля, че съм нормален човек. Сигурно е, че има "професионален нормален" свят и аз съм много ненормален за този свят.
Защо учи в Бостън? Нека разберем какво му минаваше през ума през онези дни.
Винаги съм искал да действам. Майка ми намери колежа Емерсън. Имат отдел за развлекателен маркетинг, с който исках да направя нещо. Освен това има и кино, телевизия и театрален отдел. Първо се занимавах с маркетинг, а след първата си година се занимавах с актьорско майсторство. Заради образователната система след втората година трябва да се обърнеш или към филма, или към сцената като актьорско майсторство. Обърнах се към филма и влязох във филмовия свят.
Тогава защо се върнахте в Турция? Въпреки че сте получили такова образование, връщането в Турция може би е лесен изход.
Не планирах да идвам в Турция или да играя тук, дори когато дойдох, бях между това да се откажа от актьорството и да не се откажа. Докато бях в Лос Анджелис, загубих най-добрия си приятел, който живееше в Ню Йорк при автомобилна катастрофа. В такива моменти хората поставят под въпрос живота си. Той осъзнава на какво трябва да отдели повече време и за какво си губи времето. По това време започнах да се чувствам като робот. Нямах специален начин на живот за мен, защото системата те изважда от него. Докато се опитвате да поддържате темпото на системата, вие започвате да губите себе си. Бях на 24 години и се чувствах потопен в система. Исках да изчезна малко и да се махна от всичко това. Затова дойдох тук. Първото нещо, което направих веднага щом пристигнах, беше да се присъединя към армията. Останах тук, когато се върнах. Все още нямам ясна представа защо останах, просто знаех, че не искам да се връщам. След това отидох в Китай, направих филм, върнах се. Актьорството продължи. Междувременно продължих да разпитвам актьорството дали си заслужава. Животът ти дава определени послания, важно е дали възприятието ти е ясно или не. Така че вместо на системата, оставям тези съобщения да ръководят живота ми. Исках да живея така, защото така ми беше по-интересно. Така че вместо на системата, оставям тези съобщения да ръководят живота ми. Исках да живея така, защото така ми беше по-интересно. Така че вместо на системата, оставям тези съобщения да ръководят живота ми. Исках да живея така, защото така ми беше по-интересно.
Имали ли сте проблеми с адаптацията?
Разбира се. Изградих си временен живот тук, да, но мислех да се върна през лятото. Тогава пред мен се появи Мине Гюлер. Той ме посъветва да си поправя турския и ми помогна. Това ме накара да повярвам, че мога да направя актьорска кариера в тази страна. Деврим Якут и аз се събрахме и работихме с Деврим Абла няколко месеца. След това се пресекох с D Yapım и Altan Dönmez, те повярваха в мен и така започна историята.

Не мога да сложа някой до нас по химичност. 

Но и нашето постижение не е малко и съм сигурна, че сме на първите позиции.