Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
А това е интервюто към проекта. Определено ми е интересно да науча повече за Керем 🍀

"Гледате страстна душа, стояща в средата на пуст каньон. Той продължава по пътя си, като прегръща посланията, които му дава животът. Може да отнеме известно време, за да разберете дали е нормално или ненормално . Освен това не можете да го поставите в каквато и да е форма. Слушайте внимателно какво излиза от устата му, тъй като той е доста добър разказвач."

В свят, в който не се знае точно какво е да си ненормален, има много дефиниции за нормално. Смятате ли се за нормален?

Не мисля, че съм нормален човек. Сигурно е, че има "професионален нормален" свят и аз съм много ненормален за този свят.

Защо учи в Бостън? Нека разберем какво му минаваше през ума през онези дни.

Винаги съм искал да действам. Майка ми намери колежа Емерсън. Имат отдел за развлекателен маркетинг, с който исках да направя нещо. Освен това има и кино, телевизия и театрален отдел. Първо се занимавах с маркетинг, а след първата си година се занимавах с актьорско майсторство. Заради образователната система след втората година трябва да се обърнеш или към филма, или към сцената като актьорско майсторство. Обърнах се към филма и влязох във филмовия свят.

Тогава защо се върнахте в Турция? Въпреки че сте получили такова образование, връщането в Турция може би е лесен изход.

Не планирах да идвам в Турция или да играя тук, дори когато дойдох, бях между това да се откажа от актьорството и да не се откажа. Докато бях в Лос Анджелис, загубих най-добрия си приятел, който живееше в Ню Йорк при автомобилна катастрофа. В такива моменти хората поставят под въпрос живота си. Той осъзнава на какво трябва да отдели повече време и за какво си губи времето. По това време започнах да се чувствам като робот. Нямах специален начин на живот за мен, защото системата те изважда от него. Докато се опитвате да поддържате темпото на системата, вие започвате да губите себе си. Бях на 24 години и се чувствах потопен в система. Исках да изчезна малко и да се махна от всичко това. Затова дойдох тук. Първото нещо, което направих веднага щом пристигнах, беше да се присъединя към армията. Останах тук, когато се върнах. Все още нямам ясна представа защо останах, просто знаех, че не искам да се връщам. След това отидох в Китай, направих филм, върнах се. Актьорството продължи. Междувременно продължих да разпитвам актьорството дали си заслужава. Животът ти дава определени послания, важно е дали възприятието ти е ясно или не. Така че вместо на системата, оставям тези съобщения да ръководят живота ми. Исках да живея така, защото така ми беше по-интересно. Така че вместо на системата, оставям тези съобщения да ръководят живота ми. Исках да живея така, защото така ми беше по-интересно. Така че вместо на системата, оставям тези съобщения да ръководят живота ми. Исках да живея така, защото така ми беше по-интересно.

Имали ли сте проблеми с адаптацията?

Разбира се. Изградих си временен живот тук, да, но мислех да се върна през лятото. Тогава пред мен се появи Мине Гюлер. Той ме посъветва да си поправя турския и ми помогна. Това ме накара да повярвам, че мога да направя актьорска кариера в тази страна. Деврим Якут и аз се събрахме и работихме с Деврим Абла няколко месеца. След това се пресекох с D Yapım и Altan Dönmez, те повярваха в мен и така започна историята.

# 211
Добър вечер момичета .
Прекрасна седмица ви пожелавам с положителна енергия.
Бърборанке не се притеснявай, всичко лошо ще премине имай вяра в доброто.
Ханде и Керем се надявам бързо да оздравяват че феновете ги очакват с нетърпение.

# 212
  • София
А това е интервюто към проекта. Определено ми е интересно да науча повече за Керем 🍀

"Гледате страстна душа, стояща в средата на пуст каньон. Той продължава по пътя си, като прегръща посланията, които му дава животът. Може да отнеме известно време, за да разберете дали е нормално или ненормално . Освен това не можете да го поставите в каквато и да е форма. Слушайте внимателно какво излиза от устата му, тъй като той е доста добър разказвач."

Miraland, много благодаря за клипчетата, снимките, интервюто на Керем за проекта Dreaming!
Много ми харесва това всъпление към интервюто. Hands Metal
За мен Керем като човек, артист и социално ангажирана личност е точно това - любопитна, търсеща, питаща,  страстна душа, която изследва околния свят, вглеждайки се и анализирайки себе си, чувствата си, отношението си към света и нещата, материални и духовни
. Hands V
И най-накрая разбрах откъде е снимката с пеперудата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
Много е тихо в темата и някой трябва да държи фронта. Satisfied

33 милиона за първи епизод Trophy

# 214
  • София
Без думи...
За болните това прекрасно тяло може да доведе до обилно потене и следователно до по-бързо оздравяване.

# 215
33 млн. са си доста добро постижение Trophy
И после защо конкуренцията - бивша и настояща толкова ни плюе и не ни харесва Joy
Айде 2022 г. - 33 млн. ----> 2023 г. - 40 млн.
Gift Heart

# 216
Имате ли инфо кои сериали са на челните места и с колко гледания са?

# 217
Без думи...
За болните това прекрасно тяло може да доведе до обилно потене и следователно до по-бързо оздравяване.

Интересен начин за изцеление. Да сложа и аз една снимка, та по-бързо да се оправят коронясаните. Trollface

Миси, замислих се, за коя конкуренция става на въпрос? Stuck Out Tongue Closed Eyes Не мога да сложа някой до нас по химичност. Nature Fire

Диаманд, това е относително. Тези гледания са за година и половина. Със сигурност други сериали, излязли доста преди нашия са имали повече време да навъртят милиони. Simple Smile Но и нашето постижение не е малко и съм сигурна, че сме на първите позиции.

# 218
Миднайт, от летните сериали това лято. Някой дори се били загаджили .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Голямо плюене беше в соц. мрежи по нас ......, но важното е да сме живи и здрави. То се вижда кой е № 1 Trophy

# 219
Миси, имам поглед върху конкуренцията, плюенето и гаджосалите се. Обидно е да ги слагат до нас. Ние сме друг левъл.

И онагледявам...

# 220
Напълно си права. Ние сме "висшата лига". Това "тъпо и безсмислено" сериалче разказа играта на всички. Счупи дори световен рекорд и се говори, че след месец отново ще номинират Фокс за американските награди. Миналата година спечелиха, какво пречи и тази да вземат наградата.
Ханде, Керем и Sen Çal Kapimi пишат история, колкото и на някой да им е трудно да го преглътнат Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 221
И аз попаднах на инфо, че и тази година ще номинират Фокс/Sen Çal Kapimi за престижните американски награди.
И като нищо ще има дубъл Joy

# 222
Снощи приключихме с дъщеря ми втори сезон и се чудим какво да правим тази вечер.
Решихме да започнем отначало, само че избрани любими моменти.
Моят най, най, най-любим...

# 223
Златна, аз този момент когато и да го срещна в Туитър все с теб го свързвам. Sunglasses

От мен малко маргаритки

# 224
  • София
"Почукай на вратата ми" и ХанКер написаха една история. Първите се помнят. Другите могат да бъдат само бледи копия.
Не знам дали е "тъпо сериалче", но един друг летен сериал, завърши много безславно с рейтинг от 0,8 в последната серия. А нашият подобри световен рекорд също в последната серия с над 9 милиона туита. За какво сравнение можем да говорим. То е смешно. А още по-смешно е, че главната артистка на този сериал, с такъв отрицателен рейтинг, я награждават за най-добра ромком актриса. Сериала не се гледа, но артистката е най-добра. Що за логика?
Колкото и да плюят по Ханде, колкото и кусури да й намират, тя е световно известна. Израства с всеки нов проект. Има накъде още да расте. Тя е талнтлива, много упорита и работлива. Показателно е, че е единствената турска актриса с над  26 милиона последователи. Другите могат само да й дишат прахта. И като красота и като талант.

А за този красавец, какво да кажем? Не само външно, Керем е красив и вътрешно. Прекрасен човек. Много талантлив актьор. Вярвам, че тепърва има още какво да ни покажат и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт