Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 290
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Без думи...
За болните това прекрасно тяло може да доведе до обилно потене и следователно до по-бързо оздравяване.

Тяло само грях и неприлични помисли Smiling Imp Мх...

# 226
Еех, Марго, усмихна ме!
За теб!

Златна, аз този момент когато и да го срещна в Туитър все с теб го свързвам. Sunglasses

От мен малко маргаритки

# 227
  • София
От къде изкачат тези красоти? Любовта ли прави Керем все по-красив?

# 228
Много е тихо в темата и някой трябва да държи фронта. Satisfied

33 милиона за първи епизод Trophy

Бие конкуренцията от всякъде. А в България още се чудят дали да то излъчат. Нашите дъ си свирят часовниците и да го пускат вече в ефир.

# 229
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

# 230
  • София
Здравейте, момичета! Heart Exl Да е лек и спорен денят ви! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бро Heart Exl и ако има и други болни момичета Heart Exl
На Керем и Ханде бързо оздравяване! Hands Metal

# 231
Здравейте, хубав и успешен ден! 🍀

Един тандем, който на мен лично много ми харесва. Керем и Нилпери 😀

Dilemi, напълно съм съгласна с теб. Керем е търсещ, питащ и в същото време за мен и доста загадъчен, винаги може да те изненада с нещо красиво

Miraland, много благодаря за клипчетата, снимките, интервюто на Керем за проекта Dreaming!
Много ми харесва това всъпление към интервюто. Hands Metal
За мен Керем като човек, артист и социално ангажирана личност е точно това - любопитна, търсеща, питаща,  страстна душа, която изследва околния свят, вглеждайки се и анализирайки себе си, чувствата си, отношението си към света и нещата, материални и духовни
. Hands V

# 232
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Сериалът тръгва скоро в Чили. Очаква се обявяването на дата за стартиране. Станаха 90 страни закупили сериала.
Конкуренцията кога? Satisfied

https://www.biobiochile.cl/noticias/espectaculos-y-tv/tv/2022/01 … ara-a-chile.shtml

# 233
  • София
Нашето болно момиче се появи.  Явно върви към оздравяване.
Виждаме, че са посрещнали новата година у дома, с една прекрасно подредена и украсена елха. А докато е била под карантина е творила усилено. Нарисувала е няколко красиви картини. Азул също се е прибрал при Бамби. Да си почине малко от терористката Мави.

# 234
От сторито на Ханде

Явно докато са под карантина Ханде рисува и си правят плодова закуска.
Много им е красива елхата.

# 235
И на Хакан му липсват Еда и Серкан или Ханде и Керем… 🧐

От трите рисунки на Ханде… в първата виждам Гамзе, във втората нямам идея, а третата има прилика с Керем. Ясно, че е жена, но има някаква черта, която ме бута в тази посока 🙃

# 236
  • София
От трите рисунки на Ханде… в първата виждам Гамзе, във втората нямам идея, а третата има прилика с Керем. Ясно, че е жена, но има някаква черта, която ме бута в тази посока 🙃
Точно и аз си  мислех същото. Значи не само аз съм го забелязала. Прилика с Керем има, нищо че е в женски вариант.

Ето лечебното лекарство на Ханде...

Този гаден ковид е подпукал наред всички турски артисти. Освен нашите ХанКер и Кенан Имирзиоолу е болен, под карантина. Изолирал се е в отделна стая, за да не зарази  жена си Синем Кобал, която очаква второ дете, а има и едно малко момиченце у дома.
Под карантина е и Ураз. Вижте тази тъжна картинка. Дъщеричката му е дошла да го види, но не може да влезне, а си говорят през прага на вратата. Тъжна работа.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 16:17 от БлагаВест

# 237
  • София
Преди броени минути залеза над София Smiley

и преди година и нещо над Истанбул Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 17:53 от Dilemi

# 238
  • София
В Турция Ханде не беше оценена подобаващо, но за сметка на това почти навсякъде тя е номинирана за най-добрата актриса за 2021г. Преди Нова година това признание й отредиха, заедно с Керем,  дори в Русия. А ето, че и в Мароко са я избрали за най-добра за миналата година. А комшиите нека си награждават, когото си искат. Насилници ги номинират за цялостни заслуги, актриса, която игра в един безславно приключил сериал, за най-добра ромком артистка. Да не ги изброявам. Световните медии и специалисти, както и феновете по целия свят са най-точното мерило за това, кой заслужава да бъде на върха.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 18:17 от БлагаВест

# 239
Бамбини, за първи път през тази година , време е за традиционното парти Tropical Drink

Ето линк с бг.суб. на еп. 17
https://ok.ru/video/2026797206199
И да спазим традицията - стартираме в 20:00 часа Movie Camera

Общи условия

Активация на акаунт