Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 301
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
В 20 часа ще съм на линия Grinning

# 241
Спазваме традициите, Stuck Out Tongue Winking Eye гифчетата ще са от мен.
Снощи докато рязах понеже епизода ми беше забавен вместо отделни части от него както досега взех, че го изгледах целия. Май ми липсва. Ако го пуснат по някоя от нашите телевизии предполагам ще го следя с голям интерес Joy

И поздрав с една страхотна мелодия, която звучи в 17 еп. и в първия фрагман за 18-ти.
Heart

# 242
За много години, живи и здрави Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover
И аз ще съм на линия. Благодаря за линка Blush

Марги, знаех си, че няма да останем без гифчета Kissing Heart

# 243
Симпатягите от Фокс Wink

..... липсваме им .... Stuck Out Tongue Winking Eye

и отново сме в тренда Wink
#HandeErçel
6,744 Tweets
#EdSer
2,452 Tweets
#SenÇalKapımı
3,680 Tweets

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:34 от mi_si

# 244
Имам чувството, че Фокс иска Керем и Ханде в друг проект Wink
Знаят те, къде е златната кокошката Joy

# 245
  • София
"Без риск няма история бейби",  е написал Керем на 05.01.2021г.

На линия съм точно в 20:00 часа. Започва преговора на 17 епизод.

# 246
Започваме Wink

Gift Heart

# 247
  • София
Здравейте! Smiley  
Момичета, очаквам отново вашата подкрепа. Heart Exl

Към някои сцени и ситуации съм сложила свои мисли и коментари.Heart Eyes
Искам да направя уговорката, че винаги се старая да бъда обективна, опитвам се да „вляза в обувките“ на героите, да виждам и усещам нещата от тяхната гледна точка. Въпреки това мнението ми е субективно, защото е пречупено преди всичко през моето разбиране за света и нещата в него, от моя личен жизнен опит.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Епизод 17 на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 04.11.2020 година
Хаштагът при излъчване на епизода: #sençalkapımı

Това ли е причината?

Серкан: Еда?
Еда: Чух, Серкан. Да. Чух докато говорехте с майка ти. Това ли е причината? Наистина ли това е причината? Семейството ти ли е? Защо не отговаряш?
Серкан: Виж ,Еда, не знам какво ти е казала мама, но това беше мое решение. Ясно ли е? Затова те моля повече не рови?

Еда: Защо да не ровя?
Серкан: Защото резултатът няма да се промени.
Еда: Какво имаш пред вид под резултат?

Серкан: Между нас всички свърши.
Еда: Добре, няма да се ровя.

Но все едно, тя е навсякъде. Навсякъде.

Енгин: Бога ми, това момиче е ангел, братле. Ангел е. Толкова неща станаха, но все още се опитва да помогне на майка ти да излезе от къщата.

Фифи:- Умори ли се?
Еда: Не се уморена. Не съм уморена, глупавата съм аз. Глупачката съм аз. Защо все още се опитвам да науча? Той те заряза. Изостави те. Оставям вече, край. Ненавиждам те, Серкан Болат. Ненавиждам те!
Серкан: Енгин, ще замълчиш ли?
Енгин: Какво има в това, братле? Момичето си живее живота. Опитва се да си изгради живот без теб. Не си ли искал винаги това?

Фифи: Дали не направихме грешка?
Джерен: Казах ти, Фифи. Казах ти да се разходим. Виж, момичето се изтормози. Еда, може ли да намалиш темпото, ще се нараниш.
Еда: Даже още не съм започнала. Виж, всички мъже в офиса са опасни. Ти стой далеч от Ердем. А ти от Ферит. Иначе ще плачеш много.

Серкан: Виж ,Енгин. Тя е постоянно около мен, постоянно.
Енгин: Каква разлика ще има, дори да напусне живота ти?
Серкан:Честно казано, нищо няма да се промени. Махнах всичките й вещи от нас. Но все едно, тя е навсякъде. Навсякъде.

Джерен: Какво стана?
Еда: Повдига ми се.
Джерен: Разбира се, че ще ти се повдига. Защото всички органи водят към стомаха. Да си тръгваме. Много съм гладна.

# 248
И аз съм на линия вече Wink

# 249
Еда е много сладка като боксьорка
и Серкан не и отстъпва Joy

# 250
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

По миналогодишната традиция, която продължава и през новата година, аз съм с вас!
Да се насладим на още един прекрасен епизод. Grinning

А за картините на Ханде, като ги видях, първата ми реакция беше" това е Керем в женски образ"

# 251
  • София
Добре ли си?

Серкан: Ще работим заедно над дома на сем. Кафесчиоулу. Ти и аз. Ефе поиска така. Разбира се, ако за теб няма проблем.
Еда: Няма проблем. Тоест, за съжаление не мога да избирам с кого да работя.

Серкан: Прекрасно. Тогава през деня трябва да отидем да видим къщата.
Еда: Добре, когато искаш ще отидем.
Серкан: Добре ли си?
Еда: Да, добре съм. Ще отидем до къщата.

Лейля. Какво й е на Еда?

Серкан: Лейля.
Лейля: Г-н Серкан.
Серкан: Какво й е на Еда?
Лейля: Ааа. Има проблем със стомаха. Има чувствителност към миризма. Очевидно се е простудила.
Серкан: Хм. Добре. Ако има някакви изменения, трябва да знам.

Лейля: Какви изменения по-точно?
Серкан: Всякакви изменения.
Лейля: Добре
Серкан: Няма да й казваш нищо.
Лейля: Добре, няма да кажа.
Серкан: Къде отиваш, Лейля? Бюрото ти е там.

Защо се опитваш да ме контролираш?

Еда: Спри на тази аптека
Серкан: Защо?
Еда:Зле ми е на стомаха, ще си купя лекарство.
Серкан: Какво означава „зле ми е на стомаха“?
Серкан: Мисля да забравиш аптеката, директно да отидем при г-жа Дилек.
Еда: Защо? Просто ми се повръща. Ще купя таблетки против повръщане и идвам. Веднага се връщам.

Серкан: Г-жо Дилек, здравейте. Извинете, че ви безпокоя. Бих искал да ви попитам нещо. На г-жа Еда в момента й се повръща. В същото време чувства слабост. Има чувствителност към миризмите. Какво? Бременна ли? Не. Не, не. Добре, ако се случи нещо, ще ви позвъня. Добре, благодаря.

Серкан: Е, какво каза аптекаря?
Еда: Не каза нищо, даде лекарство.
Серкан: Какво лекарство ти даде?
Еда: Защо те вълнува? Защо постоянно правиш едно и също? Защо се опитваш да ме контролираш? На теб ли да се отчитам за лекарствата ми?
Серкан: Заедно работим. Ако си се разболяла, и аз мога да се разболея, затова те питам.

Еда: Не се притеснявай, просто ми се повръща. Винаги се опитваш да ме контролираш. Защо сме с теб в един проект? И на всичкото отгоре и в една кола.
Серкан: Какво стана с професионализма? Причината да ти се повръща могат да бъдат много неща. Ебола и прочие.

Еда пак се ядоса на Серкан, отново повиши тона. За нея интереса му пак е проява на неговото желание за контрол, нарушаващо нейната свобода и право на избор. А Серкан...Да ви прилича само на загрижен шеф или обикновен любопитен колега?. Всичко, което се случва се Еда го интересува и засяга.  Пък и сега това повръщане и казаното от г-жа Дилек.... Thinking
Но все пак успя да прикрие повишената си загриженост, любопитство и интерес към състоянието на Еда ... Дори не се ядоса на острите й и хапливи забележки.
Пък и по света има ебола...и прочие.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Това бебе ли е?

Серкан: Мамо. Защо винаги звъниш по видеовръзка?
Айдан: Защото не мога зда изляза от къщи, затова скъпи мой красиви синко. Какво прави телефона на Еда у теб?
Серкан: Еда в момента е малко заета. Защо все още звъниш на Еда? Нали ти казах да не й звъниш.
Еда: Теб не те засяга. Ако поискам да не ми се обажда, ще й кажа.

Айдан: Това бебе ли е?
Еда: Здравейте, г-жо Айдан.
Айдан: Здравей,скъпа Еда. Чие е това бебе? Кое е ?
Еда: Мини Серкан.
Айдан: Мини Серкан ли?

Еда: Тихо, че ще се събуди.
Серкан: Мамо, затварям. Заети сме, имаме работа.
Айдан: А! ...Мини Серкан каза.

Тази двойка, това семейство Кафесчиолу, ги възприемам като иронично "намигане" Stuck Out Tongue Winking Eye към турските юпита, родени в богати семейства в Турция, но получили образование в престижни университети в Европа и САЩ. По принцип юпитата живеят в големите градове, работят в големи компани, имат престижна високо платена работа, следват модата, пазаруват само определени марки, само от определени подходящи за статута им магазини, изключително много се грижат за здравето си и как изглеждат в очите на себеподобните си и разбира се на шефовете. Основният критерий за принадлежност към "юпитата" - успех в бизнеса. Успех. Въпреки всичко! Успех на всяка цена! Thinking

# 252
# 253
Еда бременна ли е?

# 254
  • София
Ще си остане ли между нас?

Еда: Бременна ли сте? Две черти.
Аслъ: Трябва да говоря с Емре. Трябва да измислим нещо. Не спим, не можем да вземем душ. Полудявам само при мисълта за още едно дете.

Еда: Добре, успокой се. Поговорете, докато Серкан е при нас.
Аслъ: Много благодаря,Еда. Интересно, ангел ли си?
Еда: Момиче. Ще бъде момиче. Да, момиче.

Аслъ: Откъде разбра?
Еда: Имам такова чувство. Винаги съм искала да имам момиче. Едно момиче и едно момче.
Аслъ: Надявам се всичко да е така, както го искаш. Дай боже. Ще си остане ли между нас?
Еда: Между нас е.

Серкан: Не, не, не.   
Еда. Добре ли си?
Еда: Добре съм. Това повърнато ли е? Знае върху кого да повърне.
Серкан: Не, не, невъзможно е. Не изглупявай, Серкан.

Общи условия

Активация на акаунт