Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 305
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Малко извън темата:
Ханде и Керем не бяха ли ваксинирани?

# 272
  • София
Винаги спазваме думата си.

Айфер: Все още ги виждаш, нали?
Еда: Подслушваш ли разговорите ми, лельо?
Айфер: Не. Не разбирам защо се виждаш с Айдан. Какво правиш? Защо?
Еда: Защото дадох дума на г-жа Айдан и искам да я спазя. Винаги спазваме думата си, ти го каза.

Айфер: Добре. Тогава и аз ще дойда. Тъкмо ще видя г-жа Айдан
Еда: Лельо, вече не съм малко момиче, нали знаеш?
Айфер: Не. Ти изобщо не си малко момиче. Пораснала си много.

Поредно потвърждение на възпитателните методи на Айфер и доверието й към Еда. И независимостта на Еда от леля й... и правото й на избор...и възможността и свободата й да взема сама решения. Толкова.
Наистина понякога трудно понасям спокойно престореното иронизиращо говорене и държание на Айфер.

Обещах да ви държа ръката, г-жо Айдан.

Айдан:  Еда... Това е най-добрият подарък, който съм получавала от 20 години. Много благодаря за това.
Еда: Обещах да ви държа ръката, когато поискате. Ние, Йълдъз, винаги държим на думата си, г-жо Айдан.
Айдан: Благодаря, Еда. Скъпи ми Лондон!

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 22:27 от Dilemi

# 273
По принцип - да. Поне така пишеха турските журналисти.
Малко извън темата:

# 274
  • Плевен / София
По принцип - да. Поне така пишеха турските журналисти.
Малко извън темата:
Най лошото при този вирус е, че и ваксинираните не са защитени и също се заразяват...БРО също е ваксинирана, но я "лепна"

# 275
Да ви кажа честно дори Пъръл и Енгин са ми много сладки. Няма кой знае каква динамика, но си зарибен и гледаш в захлас.
Напълно съм съгласна - от един момент нататък е така, липсва динамиката и не си под напрежение кой пръв ще направи крачка към другия, но зарибиш ли се сърце не ти дава да го зарежеш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Енгин и Пъръл и аз ги намирах за сладки до някое време....

Дилеми, благодаря за диалозите, размислите ти след тях са не по-малко интересни. Kissing Heart

И малко гифчета

# 276
  • София
Какво ще стане с нас, Еда?

Серкан: Нарочно ли сложи тази рокля?
Еда: Леля я избра.
Серкан: Какво ще стане с нас, Еда? Постоянно на едни и същи места едновременно
Еда: Каквото се случва и досега.
Серкан: Много неща се случиха досега.
Еда: Страхуваш ли се, че ще се случи отново, Серкан?

Серкан: Ти не се ли страхуваш? Не разбирам. Защо работиш с нас? Когато има толкова много други места.
Еда: Работя с Ефе. А той работи с теб. Съвпадение.
Серкан: Не вярвам в съвпаденията.
Еда: Тогава, сред толкова много хора,  говоренето с мен сега, също не е съвпадение, а избор
Серкан: Имах въпроси към теб.
Еда: Всички твои въпроси имат един отговор. Стой далеч от мен.

Братле, ти също си човек.

Енгин: Братле, проучих внимателно всичко. Грешката е дошла от чертеж. На 100%.
Серкан: Как е възможно това?
Енгин: Братле, няма проблем. Ти също си човек.
Серкан: Не, не. Това не може да бъде. Не може да съм го направил. Не може.

Новината за инцидента с покрива е излязла в пресата.

Защото ти вярвам, Серкан Болат!

Еда: Серкан?
Серкан: Кажи, Еда? Какво?!
Еда: Не може да си го направил. Това е недоразумение.
Серкан: Еда, моля те излез!
Еда: Не! Познавам те! Не може да си го направил! Това е някаква грешка!
Серкан: Еда, защо правиш това?
Еда: Защото ти вярвам, Серкан Болат!

Серкан: Значи вярваш в грешния човек.
Еда: Не и за архитектура. Ти си един от най-добрите архитекти в света! Изготвял си огромни проекти. Никога не би допуснал такава малка грешка.
Серкан: Аз съм най-добрият архитект, така ли? Затова правя толкова глупави чертежи, нали?Еда, моля те излез! Става ли? Излез!
Еда: Не!
Серкан: Еда. Направих грешка. Моля те, остави ме намира.
Еда: Серкан!

Когато наистина обичаш, си готов на всичко за любимия. Да го хванеш, да го разтърсиш, да го накараш да повярва в себе си, защото ти му вярваш! Въпреки всичко!

# 277
Hug
Да ви кажа честно дори Пъръл и Енгин са ми много сладки. Няма кой знае каква динамика, но си зарибен и гледаш в захлас.
Напълно съм съгласна - от един момент нататък е така, липсва динамиката и не си под напрежение кой пръв ще направи крачка към другия, но зарибиш ли се сърце не ти дава да го зарежеш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Енгин и Пъръл и аз ги намирах за сладки до някое време....

Дилеми, благодаря за диалозите, размислите ти след тях са не по-малко интересни. Kissing Heart

И малко гифчета

# 278
Налага ми се да ви оставя. Благодаря ви за компанията!
Приятна вечер на всички Hug

# 279
  • София
Момичета, Heart Exl Благодаря ви отново, бяхте чудесни! Heart Eyes
Серията е особена... Смях и любов, смях и желание, смях и любов... от архивитеStuck Out Tongue Winking Eye

# 280
Ох, като гледам с какъв ентусиазъм коментирате сериите се връщам назад във времето и си спомням каква еуфория беше тук тогава.. 💓

# 281
И аз искам да ви благодаря за компанията. Отново си изкарах страхотно. Изобщо не усетих кога минаха 2 часа.
Момичета невероятни сте. Бъдете здрави и щастливи. Пазете се в това шантаво време. Flowers Four Leaf Clover
До следващата сряда Wink

# 282

Ама те тези щури хора и коментарите за сериала винаги добре ми действат. Много се радвам, че след нас се появиха още почитатели, които да ги обсъждат ентусиазирано всяка седмица, по традиция в сряда Heart

# 283
Момичета страхотни сте, много ме радва че не се отказвате да сме в сряда пак заедно, това го смятам за вечер на сбирка с приятели, да гледаме, коментираме и прекарвам един ден с хора от моята кръвна група, защото няма друго място където да мога да коментирам едни филм и едни хора. Има хора който мислят че да гледаш филм два пъти е лудост, а аз няма да ви кажа за кой път го гледам ( дори загубих бройката) Stuck Out Tongue Winking Eye, няма как да коментирам с тях, но тук се чувствам някак в свои води. Благодаря ви! Revolving Hearts
Дилеми, благодаря ти за всеки пост с коментар, наистина се радвам че си тук, страхотна си. Hug

Бро надявам се да си по- добре. Flowers Four Leaf Clover. Тази болест е наистина коварна, един ден си ок, друг не чак толкова, но най- важното е да мислиш за нещо което наистина те радва, аз така правя, вече два месеца се боря с последствията от нея, но да ти кажа гледам да не и се поддавам.

Пожелавам на всички ви, лека нощ!

П.П. Марги, и на теб благодаря за гифчетата, страхотна си! Hug

# 284
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Simple Smile

П.С. Честит имен ден на имениците, да сте живи и здрави Flowers Four Leaf Clover
БРО, как е положението? Hug

Общи условия

Активация на акаунт