Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 158
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Нова снимка на Керем, споделена от Gunfer чрез IG Stories

Възможно ли е Керем наистина да участва в турския маскиран певец?

# 376
Интересно ще бъде, ако Керем го дигизират като Серкан Болат. Никой няма да го познае, а Еда може да му е беквокал Rolling Eyes
Иначе, здравейте!

# 377
  • Плевен / София
Интересно ще бъде, ако Керем го дигизират като Серкан Болат. Никой няма да го познае, а Еда може да му е беквокал Rolling Eyes
Иначе, здравейте!
+1....

# 378
Браво, Керем най накрая се появи 🍀

Може би записва рекламата на БМВ. До края на месеца би трябвало да излезе

# 379
Снощният епизод от втори сезон на сериала в Италия е достигнал за пръв път 2 милиона зрители.

https://www.fashionsoaptv.it/love-is-in-the-air-2-ascolti-10-gennaio-2022/

Енището записва реклама, а сестрите Ерчел си пият кафето заедно.

# 380
Не мисля, че Керем участва в "Маскираният певец".🎭Първият снимачен ден беше на 30 декември, а на 1 и 2 януари бяха първите два епизода. След това на 8-и и 9-и бяха следващите 2. Това означава, че са ги снимали през седмицата, в която Ханде и Керем бяха под карантина. Ако той участва, един от участниците е щял да липсва. Затова смятам, че не участва. Освен, ако не са му намерили заместник. Или аз не разсъждавам правилно.😄Иначе би било интересно.👻

# 381
  • София
Най-красиви са естествените снимки. Нережисираните! Когато не си подготвен предварително с определена поза и ракурс. Тогава виждаш много неща, които при режисираните снимки могат да бъдат скрити.
Кога иначе можем да видим ХанКер с така преплетени пръсти на ръцете.

Или Керем прихванал Ханде през кръста и леко масажирайки гръбчето й.

А иначе, кога ще можем да се насладим на една толкова дългоочаквана прегръдка, без задръжки.

# 382
Тео 🥰

Последовател на Мелис е направил дарение във фондация за аутизъм по случай рождения ден на Тео

# 383
Здравейте! Започнах да гледам серила наскоро, понеже видях откъс и нямаше как да устоя на Керем. Та.. Стигнала съм до 8ми епизод, МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ ТЕЗИ КОГА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ, че не издъжам вече !!! Grinning

# 384
Здравейте! Започнах да гледам серила наскоро, понеже видях откъс и нямаше как да устоя на Керем. Та.. Стигнала съм до 8ми епизод, МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ ТЕЗИ КОГА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ, че не издъжам вече !!! Grinning
Скоро!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 385
  • София
Последовател на Мелис е направил дарение във фондация за аутизъм по случай рождения ден на Тео
Развълнува ме този пост. Замислям се  Thinking
Скрит текст:
Защо е направено това дарение? Има ли това нещо общо с Тео? И ако "Да", дали това не е една от причините К да е толкова предпазлив по отношение говоренето за създаването на семейство и евентуално деца. Когато близо до теб има хора, които имат някакво различие или разстройство, интелигентният отговорен човек няма начин да не си задава въпроса "Ами ако..."
Споделям това от личен опит
.

# 386
Здравейте
https://twitter.com/i/status/1480910663803412485
Нови снимки на Керем от интервюто му за “Verissimo”, споделени от Mediaset

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 17:01 от sani1212

# 387
Ей така, за усмивка. Revolving Hearts
Скрит текст:
Относно синдрома на Даун - никой никога не знае. Толкова изследвания се правят в тази насока. Пък и в света има място и за тези деца.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 19:02 от st_ina

# 388
Dilemi, да има много общо, защото Тео е аутист. Аз пък се замислих върху това, което си споделила, не ми е минавало през ум...но да възможно е и поради това Керем да говори така предпазливо по въпроса за децата

А Тео е едно слънчево и усмихнато дете 💓

# 389
Azisiq, кратичко е. Питали са я как е изкарала вируса. Казала, че не е било много леко, но вече минавало. Поне на такъв превод попаднах.

Иначе Гамзе и Мая са днес на един и същ сет. Може би ще снимат Мави и ще има фотосесия за детски дрехи с децата.

Диаманд, спечелили сме, но колко е престижна наградата не знам. Но сме първи. Trollface
Иначе Керем хареса и коментира поста на Ханде.

Благодаря за информацията.
От стори на Керем

Общи условия

Активация на акаунт